Şimdi Ara

Transformer vs Transformer :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Transformer vs Transformer :)

Kendimden o kadar emindim ki kaçmadım bile , kaçsam sonuç bu şekilde olmayabilirdi , video çekebilseydim keşke.
    Asmo arkadaş General olarak transform olmuş bende star 5 . Arada hem skill hem de hp farklı var o benden her şekilde önde başlıyor kısacası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 4 Ocak 2012; 11:27:24 >

• Aynı kişiyle bide transform olmadan yap sonuş ne olur?

Onun class sm yapabileceği iş belli seninki belli..

Tebrikler. Video cekebilseydin zevkli bir video cikabilirdi
  • Kesinlikle SM olması onun için dez avantaj olmuş, 1.998 MR ile bir çok Spell ' i resistledim. O da Benden 15600 HP önde başladı , Transform vsler çok dengesizdir. Örneğin bir Templar DP ile ölmek üzereyken HP ' sini fulleyebilir. Ya da bir cleric ya da chanter sürekli kendine hesal basabilir.
  • "Yemin ederim aklıma gelmişti" :) Daha dün düşündüm acaba 2 tane xform sm ile sorc vs yapsa sonuç ne olur diye. Bende smyim fakat direk sorc alır demiştim kesinliklede öyle olmuş. üstelik mr sorcsun. Keyifli olmuştur eminim tebrikler :) Respect Optimus prime :Pp
  • Teşekkürler, yapıcı yorumlar görmek beni sevindiriyor.
  • Şu forumu canlı tutan yegane kişisin hocam Resimler güzel, xform vs pek sık olan bir durum değil keşke video çekebilseydin, youtube'da bol bol izleyici çekebilirdi.

Sorcerer'ında açık ara avantajlı olduğu bir gerçek bu vs'de ama ap ap'dir
  • video olsa güzel olurmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi class olursa Olsun Sorc ve Ranger Transformlari dps yüzünden cok fena..

Sorc mana ile hp değiştirmeden Fulleye biliyo hpyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

Hangi class olursa Olsun Sorc ve Ranger Transformlari dps yüzünden cok fena..

Sorc mana ile hp değiştirmeden Fulleye biliyo hpyi .

Nasil fullemekten kasit nedir ? Bunu anlamadim :)
  • Mp ile hp değiştiren skilleri var Sorcların.. biz cok Göruyuz transform 10-15k hp kala değitirip full hp gelebiliyo.

Exchange Vitality I.. Stigma skill. Bizim Transformlar(sorc) Bunsuz dolaşmiyorlar nerdeyse.
    Exchange Vitality I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 5 Ocak 2012; 13:53:08 >
  • Hocam benim bildigim o HP den alip MP ye veriyor. Yanlisim varsa duzeltin lutfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam benim bildigim o HP den alip MP ye veriyor. Yanlisim varsa duzeltin lutfen..

HP ile MP yerini değiştiriyor. Her türlü kullanılabilir. Genelde sorcerer oyuncuları PvE'de MP doldurmak için kullanır, PvP'de ise HP doldurmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Hocam benim bildigim o HP den alip MP ye veriyor. Yanlisim varsa duzeltin lutfen..

HP ile MP yerini değiştiriyor. Her türlü kullanılabilir. Genelde sorcerer oyuncuları PvE'de MP doldurmak için kullanır, PvP'de ise HP doldurmak için.

evet doğrudur bir ara 8 ay cleric oynamıştım cleric ile transform olmak da çok güzedi. ölmüyordunuz. tek sorun skiller geçmiyordu :D full resist.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Ya inanır mısın ? Bunu bilmiyordum Batu kardeşim , çok teşekkür ederim . Ben Pve' de bu stigmayı kullanıyordum fakat. Hp den alıp Mp olarak veriyordu . Hangisi az ise diğerinden alıp onu dolduruyor galiba değil mi ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.