Şimdi Ara

Transformation Scroll'da ßaşınıza Gelen Komik Olaylar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
9.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bişey sorucam bu scroolları nerden alıyoruz charon da war mı bide neye dönüşüceğimize biz mi karar veriyoruz
  • bende aposa troll warrior çekiolardı birisi geldi,priestte troll gelio kaçın dedi hakkatende geliomuş bi saat kaçtım oda beni kowaladı ben trolle söwüom sonra insan çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: triankle

ya bişey sorucam bu scroolları nerden alıyoruz charon da war mı bide neye dönüşüceğimize biz mi karar veriyoruz

Delos 16 ve 17. Katlarda Ghost Warrior Vardır Onlardan ßol Miktarda çıkar.
    kat tam aklımda değil ama 16,17 olması lasım
  • 53 mage var kesebilirmiyim acaba
  • konu super yarıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

53 mage var kesebilirmiyim acaba

ßuz varsa sanırım kesersin ama ßuff lazım çünki çok güçlü vuruyor.
  • o1 e geçebilsem gidecem abyss işi yattı artık
  • Cyperde Pek oynamam ölesine arkla konuşmak için cypera az geçem dedim arkda beni yanında ölesine durayım die kosp partysine aldı çocuklardan biri TS yle trol olmuş etrafımızda dolaşıo biraz zaman geçti biz dalmışız bi baktım etrafımızda 2 trol dolaşıo ben town çektim o ara bi 64 lwl warrior yığılmış bi 55 lwl yığılmış Escape Aklımın Ucundan Geçmedi Önemli OlaN Kendi Sağlığım

• quote:

Orjinalden alıntı: Birileri

Güzel ßir Topic Olucak Sanırım. Arama Yaptım görmedim ßöyle ßir Topic Açayim dedim .
    ßi Ara TS ßasım Akrep Oldum Akreplerin Arasında Gezinmeye ßaşladım ßi Mage geldi alan attı. Tüm Akrepler üstüne Doğru Koştu ßende ßeraßerinde koştum taßi
    Neyse Hepsi Öldü ßen Kaldım t£k Kaçtı Kaçtı Pat Town ç£ktİ!
    Ardından ßende town Çektim

SHOUT 'tan ßunu Yazdı

0HAAAAAAAAAAAAAA! AKREP TOWN ÇEKTİİİİİİİİİİ

#################################################################

bu bölümde ev halkı bile kahkahamı duydu nasıl güldüysem ve hala gülüyom :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

Orjinalden alıntı: Birileri

Güzel ßir Topic Olucak Sanırım. Arama Yaptım görmedim ßöyle ßir Topic Açayim dedim .
    ßi Ara TS ßasım Akrep Oldum Akreplerin Arasında Gezinmeye ßaşladım ßi Mage geldi alan attı. Tüm Akrepler üstüne Doğru Koştu ßende ßeraßerinde koştum taßi
    Neyse Hepsi Öldü ßen Kaldım t£k Kaçtı Kaçtı Pat Town ç£ktİ!
    Ardından ßende town Çektim

SHOUT 'tan ßunu Yazdı

0HAAAAAAAAAAAAAA! AKREP TOWN ÇEKTİİİİİİİİİİ

#################################################################

bu bölümde ev halkı bile kahkahamı duydu nasıl güldüysem ve hala gülüyom :D

• ilk baştaki güzelmiş
  • ehueheueheh gusel topic beendm..
  • Benimde başıma öle bişi geldi.Adam beni Haungaya almadı.bende gıcık kaptım tabi.TS ile Haunga oldum girdim aralarına sinsice.alanla kesiodu adam.alan bana geldi ben koşturuom üstüne doğru hepsi öldü ben kaldım adam hala kaçmaya devam ediyo ben kovalıom sonra adam town çekti.bana pm dn hakaret ediyo.dedim ben gm im seni yakalasaydım gebertecektim dedim.oda pm i blockladı.hıncımı aldım adamdan

Bİ TENE DAHA VAR.Stegodon olmuştum tp kapısının önüne geçtim.kimse geçemio tabi.diom 100k verene geçirticem.adam bana trade attı verdi 100k yı bende açtım tabi yolu.öle öle tam 500k topladım.(bazı mallar verio).bide savaş vaktinde yaptınızmı mecbur veriolar.aklıma geldikçe bu olaya gülüom kendime.

• Güzel 1Topic
  • LoL harbi komedi yafs
  • karaya o paralarla beraber bayagı kufur yemıssındır heralde
  • süper
  • yemişimdir herhalde bilmiom pmi blockladım shoot blockladım normailide blockladım sadece ben yazıları yazarken sadece açtım.ama adamlar onunda tktiğini bulmuş.bi keredende bişi kaçmaz yafs çok komedi oluyor ama.biliom kötü bişi yaptık.sadece 1 kere yaptım hayatımda.Hemen kızmana gerek yoq.bi kere yaptık işte .5-6 ay önce yapmışık bi eşeklik ama mazide geçmişte kaldığı için buraya yazamn dedik.o bile suç oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

Benimde başıma öle bişi geldi.Adam beni Haungaya almadı.bende gıcık kaptım tabi.TS ile Haunga oldum girdim aralarına sinsice.alanla kesiodu adam.alan bana geldi ben koşturuom üstüne doğru hepsi öldü ben kaldım adam hala kaçmaya devam ediyo ben kovalıom sonra adam town çekti.bana pm dn hakaret ediyo.dedim ben gm im seni yakalasaydım gebertecektim dedim.oda pm i blockladı.hıncımı aldım adamdan

Süpermis
  • bende bır ara bugg yapmıstım orc town dakı herkese wurabılıodum (orcum bende) sonra civciv lı bırine dalayım dedım adama daldım town cektı 5 dk sonra pm attı sen human sın dımı dedı bende ewt dedım (yalandan) adam shout dan bagırmaya basladı ********* human sakın yanına gıtmeyın...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.