Şimdi Ara

'Transfer mevsiminin sona ermesiyle bizde transferi kapattık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asbaşkan Sayitoğlu : "Zengin bir kadro kurduk"
    Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, takıma gerekli takviyelerin yapıldığını belirterek, alternatifi bol zengin bir kadro kurulduğunu açıkladı.

Uyum sağlayacak oyuncular
    Alınması planlanan oyuncuların birçoğunun transfer edildiğini belirten Sayitoğlu, "Kısa zamanda uyum sağlayabilecek oyuncuların takımın bünyesinde olmasına dikkat ettik. Bireysel yetenekleri iyi futbolculara sahibiz. Türkiye'nin en iyi kadrolarından birini kurduğumuzu düşünüyoruz. Yeni transferlerle daha güçlü olacağız" dedi.

“Kulüp menfaatlerine zarar vermedik”
    Sayitoğlu, "Transfer mevsiminin sona ermesiyle biz de transferi kapattık. Kadromuzda yer alan genç oyuncularımızla ilgili görüşmelerimiz var. Bunun dışında başka bir transfer temasımız yok. Yönetim olarak alternatifi bol, zengin bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Transfer mevsiminde her kulüp gibi biz de bir takım sıkıntılar yaşadık. Ama katkı sağlayacak kaliteli oyuncuları da bünyemize kazandırdık. Trabzonspor'un menfaatlerine zarar verecek her türlü transferden uzak durduk. Hiç bir oyuncu Trabzonspor'dan büyük değildir. Kulübün yapısına uygun, kentin şartlarına uyacak oyuncuları aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

“Kadroya sahip çıkılmalı”
    Trabzonspor'u hedeflerine taşıyacak iyi bir kadro kurduklarını belirten Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, "Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir takımdır. Artık tüm gücümüzle takımımızın oynayacağı maçlara ve hedeflere konsantre olmalıyız. Camianın bize güvenmesini ve kurduğumuz bu kadroya sahip çıkmasını istiyoruz. Trabzonspor yeni hedeflerine bu oyuncularla birlikte yürüyecek. Bu anlamda biz yönetim kurulu olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da takımlarına destek olarak moral ve motivasyonlarını her zaman üst seviyede tutmalarını bekliyoruz" görüşünü seslendirdi.

01.09.2006 17:32:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 1 Eylül 2006; 18:09:06 >

• evet böylece transferide kapattık musampa ve mustafayla simkovyak gitmedi başkada yeni oyuncu alınmadı

AMA HALA YÖNETİMİN YAPACAGI EN BÜYÜK TRANSFERİ BEKLİYORUM

LAZORONİ GİTSİN EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ BU OLUR

ELİMİZDE BULUNANA KADARO 11. HAK EDECEK BİR KADRO DEGIL BU KADRONUN ÖLÜSÜ İLK DÖRDE GİRMELİYDİ TEKNİK DİREKTÖRSÜZ OYNASALAR DAHA BAŞARILI OLURDUK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.