Şimdi Ara

Transfer krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Orta sahaya takviye çabasındaki F.Bahçe hâlâ aradığını bulamadı. Aurelio’nun gidişinden sonra yaptığı girişimlerin sonuçsuz kalması üzerine görüşmeleri rölantiye alan ve MTK karşılaşmalarının ardından transfer planlayan sarı-lacivertliler, yeni oyuncu için ikinci kez ertelemeye gitti. Teknik direktör Luis Aragones’in, “Sıradan oyuncu istemiyorum. Alacaksanız yıldız bir isim olsun. Kulübede oturacak futbolcuya ihtiyacım yok” dediği yönetim Partizan sınavlarının ardından bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Ancak transferin önünde iki büyük engel var. Birincisi; şu ana kadar temasa geçilen tüm isimlerin ret cevabı vermiş olması. Diğeri ise; kadrodaki yabancı kontenjanının hâlâ boşaltılamaması. Senna, Albelda, Maniche ve Xabi Alonso’dan olumsuz cevap alan F.Bahçe Yönetimi, Riera, Tiago ve Colsa ile temaslarını sürdürüyor. Fakat bu transferlerden birisinin mümkünleşmesi için önce Kezman veya Maldonado’nun gönderilmesi gerek. Kocaeli’nin talip olduğu Maldo, “Paramı verin gideyim” derken, yönetim bu oyuncuyu kârlı bir şekilde elden çıkartmanın derdinde. Ancak Şilili’nin İstanbul’da yeni bir eve taşınması, bu sezon da takımda kalacağının sinyalini verdi. Bu arada Kezman için ise Fransız ekibi PSG ile adeta taktik bir savaş veriliyor. Fransızların kiralama arzusunu geri çeviren Başkan Aziz Yıldırım’ın bonservisinde indirim isteyen Sırp oyuncuya da rest çektiği öğrenildi. Konunun hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.

İspanya'da Villarreal kulübünün formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu, "Arsenal, Juventus ve Fenerbahçe'den teklif aldım. Fakat ben Villarreal'de olmaktan gayet mutluyum" diye konuştu. Fenerbahçe, Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transfer olmasından sonra 32 yaşındaki oyuncu ile ciddi şekilde ilgilenmişti. Senna için son olarak, Mathieu Flamini'yi Milan'a kaptıran Arsenal bir teklifte bulundu. Fakat deneyimli oyuncu bu teklifi de "Kulübüm Villarreal'de savaşmaya devam edeceğim ve burada İspanya şampiyonluğu kazanmak istiyorum" diyerek geri çevirdi.

sanırım aurelio yu bile arayacağız...ben bu işten inanın bişey anlamadım...bizi kimse tutamaz diyor aziz yırdırım ama şu işlere bakınyorum anlam veremiyorum....

• Fenerbahçe geçen seneki CL başarısını mumla arayacak gibi.İyi pas yapan ve kontra atağı iyi olan takımlardan çok gol yeriz gibi görünüyor.Hala ön libero yok.Takıma alışması form tutması en az 1 ay zaten.Ne zaman gelicek ne zaman oynayacak belli değil.Kezmannın yerinde olsam direk kaçarım Ribery gibi.Aziz Yıldırım niye böyle davranıyor anlayamadım.Kiraya ver işte adamı beğenirlerse gelecek sezona 5M dan fazlaya satarsın böyle bir ihtimal var sonuçta.Maldonado dan kar yapmaya çalışmak otomobilden uçak yapmak gibi birşey.Maldonadoyu ver işte Kocaeli ne.Ne yaparsa yapsın orda.
  • Kimse gelmiyor yahu, Tiago'yu alsak bari, Senna kalitesinde seyreden bir futbolcu..

Hadi en azından Appiah kalsın ama oynasın, elimizde hala Appiah gibi bi adam var, küsmeye yakın geri çevirirsek düşüncelerini tekrardan harika işler yapar..
  • Appiah tan artık hayır gelmez.Bana göre Fenerbahçeye gelen en iyi orta saha oyuncusuydu ama Zico ve tayfası adamı bitirdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Appiah tan artık hayır gelmez.Bana göre Fenerbahçeye gelen en iyi orta saha oyuncusuydu ama Zico ve tayfası adamı bitirdi.

Evet, appiah gerçekten de çok kalite bir oyuncuydu. Hem ofansif hem de defansif yonu çok kuvvetli idi. Şutları mükemmel ve çok hırslı ve koşan bir oyuncu idi. Aureliodan bir kaç gömlek üstün bir oyuncu idi, ama o da gitti. Sahip çıkmadılar..
  • Appiah'tan hayır gelmez doğrudur ama onu bitiren zico ve tayfası olmadı yaşadığı kronik sakatlık oldu.
  • Emre ve Selcuk yeterli, her yerde yazicam burdada yaziyorum. Turkiye de baska alinabilicek orta saha oyuncusu da yok. Kayserispor fiyatta ucmasaydi bir tanesi bizde olucakti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan ameliyat olmayacak
    12 yıl önce açıldı
    Pereira İstifa Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.