TRANSCEND 128GB 720 alan var mı ? iops olayını merak ediyorum misal 20.000 iops yada 90.000 iops arasındaki rakamsal farkı görüyoruz fakat sata 2 tada sata 3 de günlük kullanımda hissedebiliyormuyuz.
TRANSCEND 128GB 720 özellikleri en paralan 200 tl yada ocz vector 245 tl sandisk extreme 232 tl geliyor hangisi alınır yada değer mi ?
General Brand Transcend Series SSD720 Model TS128GSSD720 Device Type Internal Solid State Drive (SSD) Used For Consumer
Physical Form Factor 2.5" Capacity 128GB Memory Components MLC Interface SATA III Controller SandForce Width 69.85mm Depth 100.3mm Height 7mm Weight 95g
Performance Max Sequential Read Up to 560 MB/s Max Sequential Write Up to 540 MB/s 4KB Random Read Up to 51,000 IOPS 4KB Random Write Up to 86,000 IOPS
Features Features Next Generation SATA III 6Gb/s Interface
SandForce Driven
TRIM Command support
Ultra-slim 7mm form factor
SATA 6Gbps/3Gbps/1.5Gbps connection options
Intelligent Block Management and Wear Leveling
Build-in ECC protection for long data retention
Supports Native Command Queuing (up to 32 commands)
Intelligent "Recycling" for advance free space management (Garbage Collection)
Supports S.M.A.R.T.
AES 256-bit Hardware Encryption
Shock and vibration resistant
Thermal threshold management
Note: Performance varies by capacity, user hardware and system con?guration
transcend kötü değildir ama diğerleriyle kıyaslanması pek doğru değil. ocz vector en kalitelileridir içinde ancak ocz iflasını açıkladı. en mantıklı seçim sandisk
ocz iflasını açıkladı ama misal bimeks satıyor herhangi bir sorunda ssd ocz ye yollamayacağız bimekse gönderecez. artık ürün değişimi yada para iadesi yaparlar yada elindeki ocz ile değişim yaparlar.
bimekse her konuda güvenirim bimeks de o fiyata varsa kaçırma ama vatan
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
bimeks kargolan 306 tl ye satıyor en paralan bana gelişi 245-246 tl yıl başına kadar bekliyeyim diyrum belki indirim yaparlar.
quote:
Orijinalden alıntı: aspirin_00
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
bimeks kargolan 306 tl ye satıyor en paralan bana gelişi 245-246 tl yıl başına kadar bekliyeyim diyrum belki indirim yaparlar.
245-246 tl ye geliyorsa kaçırma sakın. o ssd nin min ederi odur.
muhtemelen enparanın kampanyası vardır biterse zor bulursunuz o fiyata. bimeks oldukça güvenilirdir ama vatandan pahalıdır bu yüzden
en para bu ayın 31 de bitiyor kampanyası benim takındım bu iops değeri iops günlük hayatta hissetme durumumuz var mı
iops önemli bir değerdir ama önceliğin ssd konusunda kullananlar ve sentetik testler olsun vertex 4 ün bile performasnı aşikar kaldıki vector daha da iyi
kingston ssd now v300 120gb 165 tl ye aldım vatan %46 (209tl) + enpara %20 iadesiyle. iade de 6 aralıkta yattı hesaba
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
kingston ssd now v300 120gb 165 tl ye aldım vatan %46 (209tl) + enpara %20 iadesiyle. iade de 6 aralıkta yattı hesaba
çok güzel fiyat
ay sonuna kadar bekliyeyim sonra alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
165 tl verirdim, 245 tl ocz arasında 80 tl fark var almaya değer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme