Şimdi Ara

Trakya,Kocaeli Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 üniversite hakkında duyumlar aldım doğrumudur?
    trakya üniversitesi-hastanesıne aşırı kotu dıyolar dogrumudur?
    kocaeli üniversitesi- tıp hastanesi ana kampusten ayrı bi sıkıntı yaratırmı



  • Edirneli olarak hastane dışarıdan bakınca kötü durumda bence . Tekirdağ a da hastane yapıldı Edirne nin etkinliği azalabilir ben de Çanakkale düşündüm sonra tekirdag . Sıralaman tutuyorsa Kocaeli yaz kesinlikle benim düşüncem bu yönde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comandante07

    Edirneli olarak hastane dışarıdan bakınca kötü durumda bence . Tekirdağ a da hastane yapıldı Edirne nin etkinliği azalabilir ben de Çanakkale düşündüm sonra tekirdag . Sıralaman tutuyorsa Kocaeli yaz kesinlikle benim düşüncem bu yönde

    Siz Trakya yazmayacak mısınız?Sıralamanız nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siralamam 9900 lerde.aile durumuma bağlı şu an benim için hepsi aynı şansta . Canakkale gelmeyebilir belki.Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar ben yukarida sadece Edirne ile Kocaeli kiyasladim yani siralamam tutsa kocaeli ye giderdim dedim . Bazı arkadaşlarım var geçen senden giden trakya yerine kocaeliye memnunlar . Gerçi herkes kendi yerinden memnun :)

    Edit : az önceki mesajı arkadaşa yazarak düzelttim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comandante07 -- 11 Temmuz 2015; 14:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comandante07

    Siralamam 9900 lerde.aile durumuma bağlı şu an benim için hepsi aynı şansta . Canakkale gelmeyebilir belki.Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar ben yukarida sadece Edirne ile Kocaeli kiyasladim yani siralamam tutsa kocaeli ye giderdim dedim . Bazı arkadaşlarım var geçen senden giden trakya yerine kocaeliye memnunlar . Gerçi herkes kendi yerinden memnun :)

    Edit : az önceki mesajı arkadaşa yazarak düzelttim

    Sizce ben Edirne mi yazmalıyım Tekirdağ mı?Sıralamam 11400.Acayip kararsızım.Bu üniler hakkında bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönlendirmiş gibi olmak istemiyorum ben sadece düşüncelerimi söylüyorum iki taraftaki arkadaşlarım da kendilerinin daha iyi olduğunu iddia ediyolar normal olarak ama tekirdag a çok yatırım olduğunu buna karşılık Edirne nin köklü olduğunu biliyorum ikisini kiyaslarsak bir başka konuştuğum da temel eğitim her yerde aynı verilir uzmanlık önemli dedi benim de kafam karışık ama yazacaksan ikisinden birini dusunursen Edirne yi öne yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralamam 7400 sizce kocaeli gelirmi beyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetzab1 -- 11 Temmuz 2015; 15:15:39 >
  • jetzab1 J kullanıcısına yanıt
    Arada 300 kişi kadar fark var valla sıralamalar nolur nasıl gider hiçbir fikrim yok inan :( çapa cerrahpasa kontenjan azalması nasıl etkiler bilemiyorum ama acıbadem in daha fazla burslu alması , diğer özel üniversiteler umarım bi nebze toparlar o sıraları da genel olarak bi yükselme olmaz umarım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hiç Çapa'yı ya da Cerrahpaşa'yı gördünüz mü? Türkiye'nin en yüksek puanla öğrenci alan en ünlü tıplarından bahsediyorum. Hastanedeki devasa çatlaklar, dökülmüş boyalar sıvalar, neredeyse temeli gözüken merdivenler falan.

    Ama bütün bunlar eğitimini,puanını ve ismini korumasına engel olmuyor. Önemli olan eğitimdir, kararını binaya göre vermemelisin.
  • hocam ben çapaya bir çok kez gıttım amelıyat dahı oldum lakin çapa benım ıcın bır hastane olarak o kadarda kötü gelmiyor sonuçta hastane lakin trakya hakkında belki abartıdır kokudan durulmadıgı söylenıyor o kadarda olmasın yani
  • Çapa cerrahpasa örneğinde haklısın eğitim daha ön planda ama senelerdir o hastanelerin yeni yapılması için çok çaba var kimse memnun değil orada halinden . Çapa yeni yapılıyor diye duymuştum geçen sene başlandı mi bilmiyorum . Yani önemli olan eğitim diye herkes ona göz yummuyor yeterince tepki var zaten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.