Şimdi Ara

Trafikteki yeni kasa c180 e180'ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tek sebebi var, araçtaki "mesafe sensörleri". Öndeki araca fazla yaklaştığınızda kırmızı ışık yanarak uyarıyor. Bir süre sonra psikolojik olarak o ışığı dinler hale geliyorsunuz yani ışığı yakmayacak şekilde kullanmaya başlıyorsunuz. Kısacası "takip mesafesine uymaya başlıyorsunuz. "
  • Hızlı bir şehirdesin ya geniş olucan ya da koşturmacaya devam ben geniş olamam kimseye önümü kaprtırmam herkes önüne giriyor sona sen kalıyorsun sonra yok 2 araba boşluk bırakıyorlar yok sakin kurallara uyuyormuş bırakın bu işleri..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O beğenmediğin trafik sıkışıklığı takip mesafesini korumayan senin gibiler yüzünden. Önde gidenin 80 le giderken yaptığı hafif frenleme 10. Araçta ani fren sonrasındakilerde durmayla sonuçlanır ve durduk yere oluşan sıkışık trafik meydana gelir. Hani yarım saat trafik sıkışıktır da çözülme noktasında kaza yapmış araç ararsın ama bulamazsın ya o işte
    Önündeki araçla hız eşitlemeyi marifet sanmak da ayrı bir utanç kaynağı ! Bunu gökyüzünde kuşlar, doğal ortamlarında tehlikeden kaçan atlar ve bizonlar da yapıyorlar.
    Şimdi sorsalar başından geçen kazaları sabaha kadar anlatırsın. Birkez bile özeleştiri aklına gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.