Şimdi Ara

TRAFİKTE MAKASIN DA BÖYLESİ OLMAZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Öldüğü iyi olmuş.

aynen yoksa masum birini öldürebilirdi

Orijinalden alıntı: skunk11

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Ölmesine üzüldüm.

Videonun başında istavroz çıkartmasından tanrı inancı olduğu anlaşılıyor. Müslüman olamadan öldüyse o çok daha kötü tabi, gerçekten çok yetenekli birisiymiş. Adama kızgınlığım gitti bir anda...

Kusura bakmayın merakımdan soruyorum, müslüman olsaydı ne olacaktı? Hristiyan veya her neyse, öldüğünde ne oldu? Arasındaki fark nedir?

Müslüman olarak ölünce günahların cezasını çektikten sonra en sonunda yine cennete giriyorsunuz, aksi taktirde yani gayri muslim olarak olundugunde ise ebediyen cehennemlik olunuyor.

Kısaca, olayın uhrevi boyutuna vurgu yapmak için öyle yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ölmesine üzüldüm.

Videonun başında istavroz çıkartmasından tanrı inancı olduğu anlaşılıyor. Müslüman olamadan öldüyse o çok daha kötü tabi, gerçekten çok yetenekli birisiymiş. Adama kızgınlığım gitti bir anda...

Kusura bakmayın merakımdan soruyorum, müslüman olsaydı ne olacaktı? Hristiyan veya her neyse, öldüğünde ne oldu? Arasındaki fark nedir?

Müslüman olarak ölünce günahların cezasını çektikten sonra en sonunda yine cennete giriyorsunuz, aksi taktirde yani gayri muslim olarak olundugunde ise ebediyen cehennemlik olunuyor.

Anladım, düşünce yapınıza saygı duyuyorum, teşekküre derim bilgilendirme için

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.

• quote:

quote:

quote:

Ölmesine üzüldüm.

Gün gelir ahiretlik olduğunda şu söylediğinin gerçek olmadığını ( ne kadar anlamsızca bir cümle olduğunu ) öğreneceksin bunu neden söyledim sana burda ne söylersem boş, anlamayacaksın, ben bu sebeple insanların düşüncelerini değiştirmek gibi bir çaba içerisine girmem. Sen bildiğini doğru zannedeceksin, ama inançlı biri olduğunu varsayarak, gün gelir göçüp gittiğimizde öbür tarafta bunun nedenli yanlış bir söylem olduğunu göreceksin. Herkes günahları ile sevapları ile hesap verir, ebedi cehennem, kafirler için geçerlidir, gayri müslimler için değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.