Şimdi Ara

trafikte çarpıp kaçma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    savcılık ifadenin değişmeyeceğini, yalan beyanda bulunduğumuzu söyledi. halbuki bir anlık aptallıktan başka birşey değil. yazık bu ülkenin adalet sistemine.. kamera görüntülerine ulaştım. kaza anı ve sonrasında benim sürücü kapısından eşimin sağ kapıdan indiği görünüyor. ayrıca vurup kaçan araç da görünüyor. işin ilginç tarafı ise kazada izlediğimde ben çarpmışım gibi görünmesi. kamera açısıyla da alakalı olabilir bilemiyorum. ama sonrasında çarpan aracın kaçtığı da görünüyor.
  • hocam keske kendi kullandığınızı yazsaydınız ifadeye yalan beyandan dolayı kaskonun da isine gelmis ödeme yapmıyor durum çok sıkıntılı hale girmis umarım hakkınızda hayırlısı olur kamera kayıtlarıyla beraber savcılığa tekrar basvurun derim.
  • Geçmiş olsun ifade olayı gerçekten kötü olmuş , inşallah en az zararla kurtulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilginize ve bilgilendirmelerinize çok teşekkür ederim. bir haftadır bu işlerle uğraşıp duruyorum. kamera kayıtlarında kazayı benim yaptığım besbeli kasko şirketi anadolu sigorta önceki görüşmemizde kamera kayıtlarıyla ispatlatyın onaylayalım dedi. sonra kamera kayıtlarını ilettiğimde yan çizmeye kalktılar. sonra biraz üsteleyince bana böyle söylediniz diye tamam inceleyim arayacağız dediler. bugünden beri ses yok arayan soran yok. bu arada bana verdikleri ikame araç hala bende kimse geri istemedi aracı.
  • Olaya bak hem mağdursun hem de rezil oluyorsun. Hocam inşallah süreç istediğiniz gibi sonuçlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun tekkeköy kavşağında dönerken bir çimento kamyonu kendi sağ ön burnu ile son arka çamurlukla tamponun birleşme yerine çarptı , hemen farkettim , o anki şaşkınlıkla adamın peşine düştüm kornalarla falan yanımdakilerin işaretleriyle falan bana çarptığını sağa çekmesini işaret etmeye çalıştım.ama göre göre durmadı kaçtı,

olay yerine dönüp polisi aradım, polis hemen bak hasarın çoksa gelelim yoksa uğraştırma gibisinden beni ikna etmeye çalışıyorlardı daha telefonda.arabakaki hasara bakınca da birleşme yerinde boya kalkması, çamurluk kenarında küçük de olsa dern bükülme ve tamponda soyulma vardı, servise gitsem değiştirelim derler kesin, dışarda belki 50 100 halledilir.

karakola gittik hani bu arabada hasar yok, servise gidin arabada hasar var derlerse tutanak tutalım , şikayetçi olacaksınız, size çarptığını kanıtlamanız gerek falan bir sürü ikna çabaları, terslemeye çalışmalar falan, sanki ben çarptım.en son bir memur si de kaza yerinden ayrılmışsınız 166 tl ceza yazacaz sizede dediler fıttırdım, içimden saydırarak vazgeçtim herşeyden, arabanın kaskosu var 2013 megane.

o çarpıp kaçan adi kenara çekse 2 dk tutanak tutsak sıkıntısız kendi cebinden para çıkmadan halledecekken, kaçtı gitti beni bu polislerle muhattap etti, hakkımı helal etmiyorum.Bu devletin polisi de çarpıp kaçma olaylarında mağdur durumdakini daha da mağdur ettikleri için hakkım onlara da haram olsun.rabayı hala yaptırmadım.

• hayrul52 kullanıcısına yanıt
    bende bu olayda bana çarpıp kaçan kişiye ve beni bunca zaman uğraştıran kasko şirketine hakkımı helal etmiyorum. yazıklar olsun bizim adalet sistemimize mağduru suçlu ilan ediyorlar. işin en acı tarafı ise o bana çarpan yaratık elini kolunu sallaya sallaya geziyor. hırsız mıdır ayyaş mıdır ne olduğu belli değil. ama suçlu biz oluyoruz olayın paniğiyle ve stresiyle yanlış yaptığımız için. halbuki kamera görüntüsü delildir. kaza anı, öncesi ve sonrası görünüyor. yazık ne diyeyim.
  • olayda son durum; kamera kayıtlarını kendim gidip anadolu sigorta genel müdürlüğüne teslim ettim. hasar müdürlüğüne bizzat ilettim. kamera kayıtlarını izleyen dosya sorumlusu dakikasında expere ve servise dosyayı onayladığını mail ile haber verdi. ben iş yerime geri geldiğimde ise hasar dosya sorumlusuna mail atarak, verdikleri 7 günlük ikame araç ile yedi günün zaten beş gününde dosyalarla kamera kayıtlarıyla savcılıkla uğraştığımı, dolayısıyla ikame aracı kullanamadığımı zararımın büyük olduğunu ilettim. onlar yüzünden 150 lira civarı benzin harcadığımı ilettim ve 7 gün daha ikame araç istedim. dosya sorumlusu kendi insiyatifiyle ve anadolu sigortadan kaynaklanan gecikme sonucu 7 gün daha ikame araç gönderdi bana. ve bu +7 gün yıllık 14 gün hakkımı etkilemedi. aracım da bugün hazır olacak gidip teslim alacağım.

konuya cevap veren ve yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.