Şimdi Ara

trafik sigostası en ucuz hangisidir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
22.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BmCpRo827

    Allianz'ın Zorunlu Trafik Mali Mesuliyet Sigortaları oldukça kazık. Hele ki ticarî araç kullanıcısı iseniz...

    Bu konuda Axa Sigorta'yı tavsiye ederim, Allianz ile arasında neredeyse yarısı kadar fark var.

    Kasko Sigortaları konusunda çok bir fark yok. Çünkü trafik sigortasının limitlerini devlet belirliyor, kasko sigortalarının limitlerini ise acente belirliyor. Acentelerin trafik sigortasında pek indirim yapma şansı yok.

    Ben bu konuda araştırma yapmadan ve teklif almadan işlem yapmıyorum. Beş senedir motosiklet kullanıyorum ve her sene en az iki farklı sigorta şirketinden teklif almadan karar vermiyorum. Burada genel tercihlerim ya ya da Axa Sigorta'dır. Geçen gün 2011 model 200 cc. motosiklet aldım. Önceki sahibi Axa Sigorta'yı tercih etmiş ve 42 TL prim ödemesi yapmış, çok şaşırdım. Noter işlemim tamamlanınca, doğru Allianz acentama gittim durumu anlattım, önceki sahibi 42 TL prim ödemiş dedim, geçen seneki primler öyleydi, dedi. Bana 81 TL prim çıkarttı. Ben bir de Axa Sigorta'dan teklif alayım dedim. Kapıdan girdim belgelerime baktı yaklaşık 150 TL tutar dedi, ben kalsın dedim ama ilgili kişi sisteme girdi ve 180 TL prim çıkarttı ve eyvallah dedim çıktım. Bir de internetten araştırayım dedim ve donanımhaber.com'a baktım. Demek ki bana Allianz yolu göründü. Siz de birkaç teklif almadan sigorta işleminizi yaptırmayın. Çünkü bu firmalar birtakım risk hesabı, finans hesaplar v.s.yaptıktan sonra zamları belirleyip seneye giriş yapıyorlar. Yani her yıl yeniden değerleme yapılıyor. Sitedeki arkadaşlar hemen teklif verelim adresimiz, telefonumuz şu demiş reklam yapmış, ama teknik olarak hiçbir bilgi vermemiş. Ben sadece araştırma yapan bir kişiyim.




  • plakamı yazsam banada fiyat verirmisniz
  • Arkadaşlar bende yeni araç aldım geçen hafta Peugeot 206 X-Desing 1.4 HDI 5K en ucuz sigorta nereye yaptırabilirim 17 Plakadan 16'ya geçtim şuan eski ruhsattaki sigorta ile kullanıyorum aracı sıkıntı olurmu onuda bilmiyorum süresi varmıydı yeni sigorta yaptırmak için ama önemli olan en ucuz Peugeot araçlarda sigortayı nereye yaptırabilmemi öğrenmem çünkü plaka değiştirdim diye çok yükseliyormuş sigorta fiyatları yardımlarınızı bekliyorum.
    Sevgiler, Saygılar..
  • Zorunlu Trafik sigorta fiyatları artık serbest piyasa olduğundan acentelere göre değişiklik göstermektedir. Sizler için fiyat çalışması yapmamızı isterseniz web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Zorunlu Trafik Sigortası Fiyat Teklifi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.