Şimdi Ara

Trafik magandasını nasıl şikayet edebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu doğan şahinleri piyasadan kaldırmak lazım. yada 20bin liranın altına araba satılması yasaklanacak ki bu magandalardan kurtulalım.

Orijinalden alıntı: leonidas26

bu doğan şahinleri piyasadan kaldırmak lazım. yada 20bin liranın altına araba satılması yasaklanacak ki bu magandalardan kurtulalım.

kuş serisini ve broadway gibi araçların trafiğe çıkmalarını yasaklamaları için emisyona göre vergilendirme gerekir. dövlet böyühlerimiz böyle işlere girip oy kaybetmeyi göze alamazlar

Ceza yazmaya ehliyetli biri olsam ve bu video önüme gelse , hasta yakınıdır herhalde derim.

16 P 4660
    16P4660
    16p4660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 16 Haziran 2015; 16:57:05 >

Orijinalden alıntı: L&M

Hasta yakını olmadığına eminsin sanırım

Ceza yazmaya ehliyetli biri olsam ve bu video önüme gelse , hasta yakınıdır herhalde derim.

16 P 4660
    16P4660
    16p4660

Fotograflarada bakin hocam... Kirmizi isigi gectigi yer ile o fotograflarin arasinda en az 2km var ve gayette rahat sallana sallana sürüyordu araci. 8Mbit internetim var videolari upload etmek ölüm haliyle yoksa onlari da upload ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.