Şimdi Ara

TRAFİK KAZASI SONRASI SİGORTA ŞİRKETİ 250.000 TL İCRA TAKİBİ BAŞLATTI YARDIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Kardeşim 2018 yılının mart ayında trafik kazası geçirdi ve vefat etti. Kaza yaptığı araç da diğer kardeşimin üzerineydi. Kazanın üzerinden 1,5 yıldan fazla zaman geçti ve sigorta şirketi diğer kardeşime 250.000 TL ilamsız icra takibi yollamış. Bu para nereden çıktı kime ödendi de bizden isteniyor bilmiyorum. Ama ne benim ne de ailemin bu parayı ödeyecek gücü yok. Küçük kardeşim ise işsiz ve üzerine mal varlığı yok. Kazada ölen kardeşim kusurlu bulundu. Bir polis memuruna çarpılmış ve adamın ayağı kırılmış bir de kardeşimin yanında araçta olan kişi de 1 hafta yoğun bakımda yattı. Acaba sigortadan parayı bu kişiler mi aldı. Birde bu borca nasıl itiraz ederiz nasıl kurtuluruz nasıl bir yol izleriz. Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen yazın. Birde konuyu ön plana çıkartırsanız belki bu işlerden anlayan biriler görür.



  • İlginç bir konu... bilenler yazsın, biz de öğrenelim
  • Direkt icra dairesine gidip itiraz ettiğinizi sözlü olarak belirtin, itirazın bir süresi var o yüzden geçirmeden hemen gidin. Yoksa borç üzerinize kalır. İtiraz ederseniz davayı açan tarafın alacağı borcu ve miktarı belgelemesi gerekecek, yani yem de olabilir. Siz itiraz ederek böyle bir borcun olmadığını bildirmiş olacaksınız, süresinde itiraz etmezseniz de borcu kabullenmiş olacaksınız.

    Uzun lafın kısası icra kimin adına geldiyse kağıdı alsın gitsin icra dairesine ve benim böyle bir borcum yoktur desin, artık orda dilekçe mi yazdırırlar ne yaparla onlar biliyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi borç yoksa onlara dava aç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzücü bir durum. Umarım çözüme kavuşur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun, vakit geçirmeden icraya itiraz edin, gerekirse avukat tutun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.