Şimdi Ara

Trafik kazası %75 kusurlu kişi rapor alıp şikayetçi olmuş ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %75 kusurlu arkadaş kafasını cama vurduğu için şikayetçi ?
    Merhabalar tali yoldan gelen, dur tabelası olduğu halde durmayan, hızını azaltmadan sağına soluna bakmadan korna ile uyardığım halde dikkatsiz bir şekilde önüme atlayan araca duramayarak sağ yandan çarptım.. İndim insanlık ettim sordum bişeyiniz varmı ?"Kafamı cama vurdum dedi.. ''Bende ozaman bir hastaneye gidin,İç kanama felan olmasın dedim . Arkadaş hastaneye gitti sivil araç ile..polis çağırdık tutanak tutulurken ben ise ifade vermeye gittim.. Polisler diğer taraf gelmediği için ifademi almadı soruyorum müşaide altındadır vs diyorlar hanımefendi hastaneden cıkmış eve gitmiş...telefonu yok bişeyi yok...6,5 saat onu bekledim o ve rapor gelmeyince ifadem alınmadı eve gittim. Ertesi gün raporu başka bi karakoldan aldım...kusur oranı ona kavşaklara yaklaşırken yavaşlamak ,trafik işaretine uymamak ,geçiş önceliğine dikkat etmemekten 75 karsı tarafa ....banada kavşağa yaklaşırken yavaşlamaktan 25 kusur verilmiş ustam öyle dedi. Onda kasko sigorta var bende sadece sigorta... 1 hafta sonra ifade vermeye gelmiş polis aradı..bende gittim ,benden şikayetçi olmuş.. sanırsam boynunda zedelenme olmuş büyük ihtimalle rapor almış boynu ağrıyormuş , bende mi boynum ağrıyor deyip hastaneye gitseydim nasılsa ağrıyı tespit edebilecek bir teknoloji yok..hem beni riske soktu hem kendini beni hiç görmedi bile sağına soluna bakmadı insan kaza yapacağını hissederde kafayı çevirir..sanki araba boş ara sokaktan vites boşta kalmış araba caddeye çıkıyor..avukat arkadaşıma sordum tazminat olmaması için sende şikayetçi ol dedi , bende ondan şikayetçiyim dedim.. Yorumlarınızı merak ediyorum insanlar neden en ufak olayda ciddi bişey olmadan hemen tazminat vs düşünüyorlar anlamıyorum hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek..çıkarcılıktan başka birşey değil.. Sinirimden, sürçü lisan ettiysem affola.. Değerli yorumlarınız için teşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarians -- 14 Mayıs 2017; 14:9:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rapor al

• Şimdi örnek olur belki diye söylüyorum...

Trammer vs belli oldu polis kusur oranlarını yazmamasına rağmen...
    %75 karşı taraf ödedi... Tabi karşı tarafın poliçesi 93 model araç olduğu için orjinal parça vs kullanmadan bu paraya yapcak yer var dedi ben kendim cebimden para harcayıp kendi istediğim yerde yaptırdım..Sonuçta kendi belirledikleri rakkam üzerinden %75 karsı taraf suçlu ki onlar ödedi..

Gelelim asıl konuya uzlaştırma biriminden( adliyeden )aradıklarını söyleyen biri oldu.. karşı tarafa (hanım efendiye kırmızı araca) ulaşamamışlar telefonlarımıza bakmıyor, onada sizede tebligat yolladık bugün dediler.. size ulaştık siz bizim adımıza ulaşabilirmisiniz bizim numaramızı verin diye rica ettiler.....Bende aradım açmadı, WhatsApp tan adliyeden arayanın numarasını yolladım engellemiş yada geri dönmedi... uzlaştırmacı olduğunu söyleyen kişi polis raporda kaza suç oranını yazmamış müşteki sanık siz görünüyorsunuz dedi bende dedimki %75 suclu onlar aracım yapıldı bile dedim.. dava böyle acılacak 1000 2000 verin anlaşın dosya kapansın YOKSA SİCİLİNİZE İŞLEYECEK.. dedi bende dedimki zaten ortada kanama kırık çıkık yara bile yok neymiş efendim omzu vs agrıyormuş rapor almış kendisi zaten dur tabelası olan yerde bulvara çıkıyor geçiş üstünlüğüne dikkat etmiyor kavşağa girerken yavaşlamıyor ben de sadece yavaşlamadığım için suçluyum burada bende yaralanabilirdim burada buyuk hata onun o geri çeksin bende şikayetçi oldum bende geri çekerim yoksa benden para koparamaz dedim dava açılsın umrumda değil dedim..sizce nolacak ? Gelişmeleri paylaşacamam demekki böyle bir durumda numaradan oram ezildi buram agrıyor diye rapor almak lazım ..

• Olur öyle şeyler

• böyle durumlarda uzlaşmaya gitmek en iyisi. sonuçta davalar uzun süren , yıpratıcı süreçlerdir. hem aklınızı meşgul de eder.

bence bayanla konuşup işin artısını eksisini anlatın ama anladığım kadarıyla laftan anlamayan , dangalak bir insana denk gelmişsiniz siz.
  • Hocam bahsettiginiz olay herkesin basina geliyor. Kemdisi emniyet kemeri takmamis olabilir yada hastaneye giderken kafasini baska bir yere caromis olabilir. Hastaneye ambulansla gitmediyse siz iftiraya ugradiginizi belirtin ve sikayetci olun degikse hakim size durduk yerde gecirebilir cezayi cunku siz dursaniz biri size gelip vursa bile bilirkisi hizini azaltmadi diyr tali kusir verebiliyor. Burasi TURKİYE unitmayalim

• öncelikle cok geçmiş olsun. bu olayın aynısı benim başıma geldi aynı kazaya yakın ve aynı oranlarda kaza unsuru belirlendi. sizin davanızın sonucu ne oldu? hata oranının yüksek oranı karşı tarafta fakat benden şikayetçi olmuş millet nasıl para koparıcam diye her yolu deniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle cok geçmiş olsun. bu olayın aynısı benim başıma geldi aynı kazaya yakın ve aynı oranlarda kaza unsuru belirlendi. sizin davanızın sonucu ne oldu? hata oranının yüksek oranı karşı tarafta fakat benden şikayetçi olmuş millet nasıl para koparıcam diye her yolu deniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.