Şimdi Ara

Trafik Cezaları Artıyor. Arkadaşlar Daha Dikkatli Olalım ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayramdan sonra Radar cezası yedim , geçenlerde akşam geç saatte dışarı çıktım ilk defa alkolmetreye üfledim . Alkol kullanmadığımdan sorun yokda şehir içi radar iyi olmadı .
  • ben izmirde napacam kış lastigini ?0 dereceyi görmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

özellikle alkollü araç kullananlar aynı şeyi ikinciye yaptıklarında hapis cezası uygulanması gerekiyor. ilk ceza da en az 5bin tl olmalı. bu insanlar kendi canlarını yaksa iyi ama masum insanların da canlarına resmen kast ediyorlar.

bence dedigin sey promile gore degismeli adam 2 bardak icicek sarhor olmicak makinede promili asicak ve hapse giricek dogru degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı ısık cezası iyi olmus aslında 500 tlde olabilir benim acımdan bi sakınca yok hem bi kere 500 yedimi aklı basına gelir.
  • Bizim cezalar hala az sayilir,
    California'da alkolden yakalandiysan iceri girme ihtimalin bile var.

Konsoloslukta calisan bir arkadasim anlatmisti:
    yuksel lisans icin Kurumu tarafindan Amerika'ya gonderilen devlet memuru genc arkadasimiz alkollu araba kullanmaktan yakalanir,
    polis tutuklar (sanirim alkol fazlaydi), 1 gece icerde kalir, Konsolosluga falan haber verilir,
    sabahina bizimki saliverilir ve hakkinda dava acilir (ucunda hapis de var)
    adam korkudan Turkiye'ye kacar, bu arada master'i da yanar ve Kurumuna yuksek bir tazminat odemek zorunda kalir.
    (Tahminim 100 bon dolardan fazla)

Yani beterin beteri de var.
  • Taksicilere dikkat ediyorum.. Adamlara her ışık yeşil.
    Polisin kameranın olmadığı yerlerde geçiyorlar haliyle.
    Geçmeye devam ederler mi acaba
  • sıcak illerde, daha doğrusu 7 derece altına nadiren inen bölgelerde kış lastiği kullanmak bence mantıksız. Yakıt tüketimi yüksek olur, gürültü artar, lastik aşırı ısınır ve parçalanır kısa sürede. Yol tutuşu yaz lastiğine göre azdır.

Sıcakta kış lastiği kullanımı nedeniyle kazalar başlayınca kar duasına çıkar birileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

özellikle alkollü araç kullananlar aynı şeyi ikinciye yaptıklarında hapis cezası uygulanması gerekiyor. ilk ceza da en az 5bin tl olmalı. bu insanlar kendi canlarını yaksa iyi ama masum insanların da canlarına resmen kast ediyorlar.

bence dedigin sey promile gore degismeli adam 2 bardak icicek sarhor olmicak makinede promili asicak ve hapse giricek dogru degil

tabi ki belli bir promilin üzerinde olanlar. hatta limit nedir bilmiyorum ama daha da aşağı çekilmesinde fayda var.
  • kış lastiği ticarilere zorunlu,diğer cezalar az olmuş özellikle emniyet şeridini kullananların cezası 1000 tl civarına çıkmalı.
  • Cezalar olmasa daha çok can gider.. İyi olmuş
  • Bu kırmızı ışık cezasından sonra EDS olan lambalarda arkadan ambulans, itfaiye gelse bile kimse kırmızıda geçip de yol vermez herhalde.
  • Emniyet kemeri takmamak, kırmızı ışıkta geçmek gibi suçların cezası can yakacak hale gelmelidir.bugün ülkenin her yerinden birçok sürücü pervasızca kırmızı ışıkta geçmektedir.başka insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaktadır..

kırmızı ışıkta geçmenin cezası 2000 tl

emniyet kemeri takmamanın cezası da 1000 tl olmalıdır.. olmalıdır ki bu kişiler bunları yapmaya korksunlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.