Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
26
Favori
140.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 17 Ocak 2013; 16:20:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

güzel bug aramızda kalsın şimdilik :)

Böyle yapımcı bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Orijinalden alıntı: rextr

güzel bug aramızda kalsın şimdilik :)

Böyle yapımcı bulmak zor

Valla zor böyle yapımcı bulmak Bu arada oyunu almayı düşünüp hala almayanlar varsa daha fazla beklemesinler derim Çok güzel ve gittikçe gelişiyor oyun

• Bir eksiklik var diyordum, simdi aklima geldi, boyle bir oyunda sahin/doğan olmalı. Bunu iyi değerlendirin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 17 Ocak 2013; 18:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yakın zamanda indireceğim yapanların emeklerine sağlık.
  • iTunes Gift Card'larımı aldım Telefonun Garantiden dönmesini bekliyorum Döner dönmez hemen yükleyecegim... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Oyunda bulduğum bir bug'i paylaşmak istiyorum, gaza basarken pause'a basarsanız, tekrar oyuna döndüğünüzde gazın takılı kaldığını görebilirsiniz. 102 km son hızlı aracı kullandığımdan bu benim icin hız sabitleyici gorevi görüyor. Tabi frene basmadan önce gaza dokunmanız gerekli ki gazı biraksin..

Toyota Suprada denedim araç hızlanmaya devam etti ama meğersem ikimizin araçları farklı olduğundan dolayıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Oyunda bulduğum bir bug'i paylaşmak istiyorum, gaza basarken pause'a basarsanız, tekrar oyuna döndüğünüzde gazın takılı kaldığını görebilirsiniz. 102 km son hızlı aracı kullandığımdan bu benim icin hız sabitleyici gorevi görüyor. Tabi frene basmadan önce gaza dokunmanız gerekli ki gazı biraksin..

Toyota Suprada denedim araç hızlanmaya devam etti ama meğersem ikimizin araçları farklı olduğundan dolayıymış

Upgrade edilmemiş kamyonette ise yarıyor..

• Süper bir uygulama elinize sağlık :)
    Ben iphone 5 kullanıyorum fakat gördüğüm bir sıkıntı var sadece bana mı özgü bilmiyorum ama ana menüde ayarların hemen altında tahminimce 1 2 3 diye sıralama menüsü var fakat ben buna tıklayamıyorum algılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiRB..*

Süper bir uygulama elinize sağlık :)
    Ben iphone 5 kullanıyorum fakat gördüğüm bir sıkıntı var sadece bana mı özgü bilmiyorum ama ana menüde ayarların hemen altında tahminimce 1 2 3 diye sıralama menüsü var fakat ben buna tıklayamıyorum algılamıyor.

Teşekkürler. O buton Game Center'a bağlandığınızda aktif oluyor. (ve rengi griden yeşile dönüşüyor). Game Center'ınızın açık olduğundan emin olun, eminseniz oyundan çıkıp tekrar girmeyi deneyin.
  • ElmaSokak.com'a inceleme yazısı için teşekkürler..

http://www.elmasokak.com/2013/01/20/traffic-racer/
  • indiriyorum şuan, uzun zamandır takip ediyordum konuyu oynamak bugüneymiş
  • Oyunda araba satmak yok di mı

Veya araba alırken bizim arabanın üstüne para koyup takas etmek falan ?

45 bin e araba aldım her defasında 0 dan kasmak zor

Boyle bir ozellik var mı ben mı bulamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Oyunda araba satmak yok di mı

Veya araba alırken bizim arabanın üstüne para koyup takas etmek falan ?

45 bin e araba aldım her defasında 0 dan kasmak zor

Boyle bir ozellik var mı ben mı bulamadım ?

Her seferinde sıfırdan alıyorsun..

• Canım Kardeşim bu oyun appstoreda ki en orjınal oyun.Hem şarj açısından hem eğlence hem de görüntüsü kalitesi açısından eşi bulunmaz bir performans sergiliyor.Türkler oyun yapamaz diyenlere çok iyi bir kapak yaptın.Başarılarının devamını diler hep böyle göğsümüzü kabartman dileğiyle...

• Hayırlı akşamlar,

Dün gece bu konuyu gördüm, bütün sayfaları okudum. Gerçekten çok gururlandım bir türk ve yazılımcı olma yolunda ilerleyen biri olarak.

Gece konuyu okurken sadece yorumlardan oynamış gibi oldum, şimdi zevkine varacağım için çok heyecanlıyım.

Sizi ve sizin oyunlarınızı her zaman Top15'de görmek dileği ile.

Saygılar.
  • Böyle kaliteli bir oyun geliştirdiğiniz için biz teşekkür ederiz. :)
  • @octawa, @batuhan15, teşekkürler bu güzel yorumlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElmaSokak

Böyle kaliteli bir oyun geliştirdiğiniz için biz teşekkür ederiz. :)

Bugün Elmasokak'da Traffic Racer'ı da ilgilendiren bir kaç sürpriziniz var sanırım? :)
  • Oyunu dün aldım ve çok beğendim, başarılı bir çalışma olmuş ancak arkadaşlarında yazdığı gibi ileriyi daha çok görebilseydik daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.