Trade nasil yapilir. Nasil trade yapilicak kisi bulunur. Trade serverlari varmis nasil girebilirim. The original ve cow mangler 5000 hangisi daha kullanislidir. :D Simdiden tesekkurler.
http://tf2tp.com/search2.php kullanabilirsin veya trade server larında kişi bulabilirsiniz. trade server ların listesini aşağıda bulabilirsiniz. http://www.game-monitor.com/search.php?search=trade&game=tf2 cow 5000 bi işe yaramaz bence en iyisi stock silahlar.
Tesekkurler. Bir sorum daha olucak ali baba's wee boot mu grenade launcher mi giyeyim ? Elimde persian var. :)
quote:Orijinalden alıntı: Axprus Tesekkurler. Bir sorum daha olucak ali baba's wee boot mu grenade launcher mi giyeyim ? Elimde persian var. :) Medival maplerde ali baba boot u dursun AMa grenade launcher candır normal maplerde onu kullan.
quote:Orijinalden alıntı: Axprus Ali baba's supermis. 7 kisi arasina atladim 4 kisi aldim. :D:D Yetenekle ilgili birazda sen işi kapmışsın heralde 7 kişide 4 çok iyi...Ben 1 kişi zor alırım Ama sniper da affetmem
quote:Orijinalden alıntı: Zakk Wyld quote:Orijinalden alıntı: Axprus Ali baba's supermis. 7 kisi arasina atladim 4 kisi aldim. :D:D Yetenekle ilgili birazda sen işi kapmışsın heralde 7 kişide 4 çok iyi...Ben 1 kişi zor alırım Ama sniper da affetmem 1 kişi öldürünce zaten canım fulleniyor öyle öyle 4 kişi aldım =D Steam ID derken bir şey soracağım oyun içinde ki mi yoksa account ID ile mi arkadas ekleniyor?
quote:Orijinalden alıntı: Axprus quote:Orijinalden alıntı: Zakk Wyld quote:Orijinalden alıntı: Axprus Ali baba's supermis. 7 kisi arasina atladim 4 kisi aldim. :D:D Yetenekle ilgili birazda sen işi kapmışsın heralde 7 kişide 4 çok iyi...Ben 1 kişi zor alırım Ama sniper da affetmem 1 kişi öldürünce zaten canım fulleniyor öyle öyle 4 kişi aldım =D Steam ID derken bir şey soracağım oyun içinde ki mi yoksa account ID ile mi arkadas ekleniyor? Steam e üye olurken aldığın nick varya o ile hocam
quote:Orijinalden alıntı: Zakk Wyld quote:Orijinalden alıntı: Axprus tamam benim ki 'axprus' ekle istersen oynayalım. Ekliyorum hocam. senin neydi ben ekliyeyim istersen tam anlamış değilim zaten steam'i
quote:Orijinalden alıntı: Axprus quote:Orijinalden alıntı: Zakk Wyld quote:Orijinalden alıntı: Axprus tamam benim ki 'axprus' ekle istersen oynayalım. Ekliyorum hocam. senin neydi ben ekliyeyim istersen tam anlamış değilim zaten steam'i merto0697