Büyük miktarlarda bir takas yapacağım da trade hack hala var mı merak ettim.
Varsada çok az kişi biliyordur. Bu arada oyuna baksana bi halit
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
Çok az kişi bilmio herkes bilio gayet açık bi şekilde programı yayınlı ...
Yayınlanan programı kullanda gör bakalım :D
Piyasada 3 farklı yöntem var tehlikeli olan 2 tanesi. Henüz tam olarak yayınlanan yok.
Kronos pazarında en az 50 kişi de var bu Trade hack programı..
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
Char evde afk ben cafedeyim
Peki hack'in önlenmesi için mesela önce adamın trade ok demesi felan gibi bir yöntem var mı ?
Güvenmediğin kimseyle alışveriş yapma... Başka bi forumda okudum ne kadar doğru bilmiyorum akrşıdaki ok demiş ama yine adam itemleri geri çekmiş sonuçta... Dikkatli ol alışveriş yaparken
Güvenmediğin kimseyle alışveriş yapma... Başka bi forumda okudum ne kadar doğru bilmiyorum akrşıdaki ok demiş ama yine adam itemleri geri çekmiş sonuçta... Dikkatli ol alışveriş yaparken
Ya iron neck ve +7 windforce satan adamlar herhalde charlarının soyulma riskini göze alıp yapmazlar hack diye düşünüyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: haLit.
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
Ya iron neck ve +7 windforce satan adamlar herhalde charlarının soyulma riskini göze alıp yapmazlar hack diye düşünüyorum ben.
Bence o adam iron neck'i de öyle yapmıştır
Hiç emin olma Kronosta Sacred clanındaki adamlar bile yapıyor...
Sacred ilk 10daydı galiba sıralamada..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme