Şimdi Ara

Trade?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trade atamıyorum trade mi kapattı bu mal k2?

Katılım zamanı: 6 Ekim 2003
    Profilini kapayanlarla alışveriş yapma, yaptırma! Destek Mesajlarina dahi cevap verme!
    Senden gizlemek istediği bir şeyler varsa neden güveneceksin?
  • 30 dan önce atamıyosun
    Katılım zamanı: 6 Ekim 2003
    Profilini kapayanlarla alışveriş yapma, yaptırma! Destek Mesajlarina dahi cevap verme!
    Senden gizlemek istediği bir şeyler varsa neden güveneceksin?
  • 250 civarı gem kırdırdım.heyecanla bekliyorum

DISTURBED
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goldbotlardan Stall Show
    18 yıl önce açıldı
    Usko Olympia BUY İRON BOW +9
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Bu arada son 24 saat içerisinde adetli (50+) GEM kırdırmış olanlar 999 yemeye hazırlansınlar. Bu K2 ne yapacağı belli olmaz.

Boyle bi uygulama yapilirsa serverlarin %40'i ban yer.K2 boyle birseyi goze alabilir mi?
  • Evet bende atamıyorum

Orijinalden alıntı: Fentora

quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Bu arada son 24 saat içerisinde adetli (50+) GEM kırdırmış olanlar 999 yemeye hazırlansınlar. Bu K2 ne yapacağı belli olmaz.

Boyle bi uygulama yapilirsa serverlarin %40'i ban yer.K2 boyle birseyi goze alabilir mi?

Evet haklısın göze almaz K2 o kadar itemi bağışlar dupe yapanlara.

Dupeyi yapanların coğu hatrı sayılır kişiler,adamlar +7 hb ile gidip dupe yapıyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım
    .

DISTURBED
  • tek çözümü rollback beyler baska çaresi var mı sizce o kadar adamı banlıyamazlar
  • bencede banlamazlar çok user gider.bizim burda herkes asıl charıyla yaptılar ve birkaç milyarlık charı olan bir arkadaş bile hiç tereddüt etmeden kendi charıyla yaptı şaşırdım hatta biz itemleri ve parayı ezik chara aktardık 999 ban yedi char

Attention Knights! Trading has been temporarily disabled across all servers. We apologize for any inconvenience.

Orijinalden alıntı: amj

bencede banlamazlar çok user gider.bizim burda herkes asıl charıyla yaptılar ve birkaç milyarlık charı olan bir arkadaş bile hiç tereddüt etmeden kendi charıyla yaptı şaşırdım hatta biz itemleri ve parayı ezik chara aktardık 999 ban yedi char

Eğer , rollback olursa gerekli yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum oyunu.Quest Okumu Reb +3'e sallamışım ne güzel.Bir roll back gelirse +6 ya düşer.Bizim ne suçumuz var ?

Law
    GALATASARAY S.K.
  • Gerekli yerler derken ? nereye şikayet edeceksiniz acaba.
    İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

quote:

Orijinalden alıntı: amj

bencede banlamazlar çok user gider.bizim burda herkes asıl charıyla yaptılar ve birkaç milyarlık charı olan bir arkadaş bile hiç tereddüt etmeden kendi charıyla yaptı şaşırdım hatta biz itemleri ve parayı ezik chara aktardık 999 ban yedi char

Eğer , rollback olursa gerekli yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum oyunu.Quest Okumu Reb +3'e sallamışım ne güzel.Bir roll back gelirse +6 ya düşer.Bizim ne suçumuz var ?

Katılım mı kullanım mı kurallarını okumadın mı kardeşim derler adama.. malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Gerekli yerler derken ? nereye şikayet edeceksiniz acaba.

Hocam her türlü yasal hakkım bulunmakta.Sonuçta ben bir emek veriyorum & uğraşıyorum.Ve k2 rollback atarak benim vaktimi & emeğimi çalıyor.Ve üyelik alırken sözleşme de rollback ile ilgili bir bilgi yok sanırım.

Not : Sözleşmede rollback ile ilgili bir madde yoksa geçerli tabii bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 19 Mart 2010; 21:08:03 >

Law
    GALATASARAY S.K.
  • Rollback atılırsa böyle böyle olur demez ki adam zaten, gidip orda oyun içi her türlü eşya ve karakter k2'nin malıdır k2 izinsiz değişiklik yapma hakkını gizli tutar dediğinde biter bu iş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.