Tracy McGRADY OYUNU HAKKINDAKİ düşüncelerinizi yazın
(En Son Oy Tarihi: 16.2.2013)
Giriş
Orjinalden alıntı: sezer_kobe
tracy nba in en kal1teli oyuncular1ndan biri kobe ile ayn1 tak1mda olsalar o tak1m maglubiyet yüzü görmez
tam tersi bence play off lara bile kalamazlar..kıskanclıktan birbirlerini yerler..
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
quote:
Orjinalden alıntı: greenflash
o bir dk da 13 sayi mucizesini gerceklestiren super sg san antonio macinda muthis oynamisti son dakika ve maci kazandirdi
son dakika olsa neyse son 35 saniye
abi maç neydi öyle son basketi atıktan sonra tim duncan a bi bakın öldüm gülmekten ya
bence çooooooooooook süper oynuyan bi oyuncu onun gibi oynuyanı görmadim
ya arkadaşlar t-mac sakatlandı ve 3 ay sahalardan uzak bir yerde t-mac,hill aynı kaderde yazıyodu işallah hill gibi çok büyük sakatlık gecirmez
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
ya arkadaşlar t-mac sakatlandı ve 3 ay sahalardan uzak bir yerde t-mac,hill aynı kaderde yazıyodu işallah hill gibi çok büyük sakatlık gecirmez
AMİN
amin işallah öyle bişi olmaz da
Ben T-mac ten eski Houston'lıyım.yani çok sıkı takip ederim Houston'u.Geçen sene T-Mac daha takıma uyum sağlayamamışken Houston çok kötü gidiyordu.T-Mac uyum sağladı Houston dirildi.Houston play-off'lara sonlardan katılırdı T-Mac gelmeden.geçen sene 5. olduk.Az kaldı 4. olacaktık.Bir ara 95 ruhu geri gelmiş gibiydi sanki.Yani T-mac sade tribünlere oynamıyo.Ayrıca play-off larda iş yapamıyo demişsiniz.Geçen sene Dallas maçlarındaki istatistiklerine bakın adam iki maçı kendi kazandı nerdeyse.elenmemizin sebebi şudur ki Juwan HOWARD sakattı.Nowitzki de dört numara Howard da.Nowitzki'yi kimin tuttuğu belli değildi.T-Mac 4 numara olmamasına rağmen Nowitzki'yi tutabileceği kadar tuttu.elinden gelenin en iyisini yaptı.Kötü tutmadı.Bu da T-Mac'in koçun verdiği her görevi yapacağını gösterir.Yani şımarık değil.Ya NASH kimi iyi savunmuş bugüne kadar hücumda çok iyi fakat savunma umurunda değil.Houston'da oynayamaz.Çünkü Van Gundy savunma adamı.Larry Brown gibi.
BİZİM SINIFTA DA İKİ TANE İMAMOLU VAR.İKİSİNİN DE BASKETLE ALAKASI YOK.BİRİ ENTEL,ÖTEKİ RİCKY MARTİN GİBİ HAVALI.YA SEN.Bİ DE HACIDAN HOCADAN KORKACAN ASIL DERLER.BUNA NE DİYOSUN.
sen ne dion kemalton acık yaz yazacağını
şaka yaffff forumdaki son dakikalarım.uzun yazamıyom.ben de t-mac fanıyım.msn'im k.t.acar@hotmail.com
YA BEN HAYIR SEN NEDİON YA FALAN DEMEDİM YANİ NE DİON ANLAYAMADIM DEDİM
ya hacı şu RccP Mİ NE STEVE NASH'İ JASON KİDD'İ ÖVMÜŞ YA.T-MAC İ SEVMEYEN ADAM.ONUN İÇİN YAZDIM.
t-mac geri döndü.25 sayı attı atlanta'ya inşallah bi daha sakatlanmaz.
gercektenmi bak bunu bilniodum benim için en süper haber oldu saol bu müjdeli haberin için kemalton
bi şey diil görevimiz
tracy ii oyuncu ama taraftarlarının onu sevemesi için hiçbirşey yapmıor çok soğuk ve itici
bana hiç itici gelmiyo.onun bakışı yeter be.şu adama itici denebilirmi
o biiiiiiiiiiiiir. mvp. o biiiiiiiiir. sayı-kralı(ydı). obiiiiiirrrrrr lider. obir2üç4 tracyyyyy mcgradyyyyyyy
yani bencede hiç bir itii tavırı yok cok klas bi royuncu
ve tracy mcgrady belindeki rahatsızlık tan dönüp geri geldi pivot dergisinin kapak resmini bile kaptı