arkadaslar bi arkadasima sordum araba fln eklemek icin premmium almak lazimmis aldiktan sonrada copper mis lazim copper nsl aliniot/yapiliyor?
Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun.
quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası
quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası 6 kere 1 saniye farkla geçtin diye kral mı oldun başımıza.
quote:Orjinalden alıntı: Gny* quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası 6 kere 1 saniye farkla geçtin diye kral mı oldun başımıza. 6 Keremi , insaf ben en fazla 2 kere öle geçmişimdir. Hem ne olmuş geçtiysem ? Ezdim seni bikere Çok güzel maplar bar bu Serverda herkes buraya
Geldim dediğiniz bu nadeo'ya kimse yok ? Hadi yaw toplanalım haritaları kısa ve güzel Nickim tracytr.Bekliyorum...
quote:Orjinalden alıntı: BaSKenTLee Bu alamanların serverinda oynanmaz yahu bi kere 1nci oldum etmedikleri kufur kalmadi LFS oynardım bi zaman TurKey_HaDeS di nickim birinci oldugum zaman atıyorlardı
1 saat önce çok süper oynadık ben genelde küfür eden almanlarla ilgilendim diğer arkadaşlar birinci oldular
quote:Orjinalden alıntı: berkxxxx 1 saat önce çok süper oynadık ben genelde küfür eden almanlarla ilgilendim diğer arkadaşlar birinci oldular