Şimdi Ara

Trabzonspor'da yabancı sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bordo Mavili kadroda yabancı sayısı 11'e çıktı

Trabzonspor'da Paulo Henrigue’nin imzayı atması ve Polonyalı Adrian Mierzejewski ile de anlaşılması ile kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 11 oldu. Bilindiği gibi Spor Toto süper lig’de takımlar sahada 6, yedekte 2 ve tribünde de 2 olmak üzere toplam 10 yabancı bulundurabiliyor.

Bordo-mavili takımda geçen sezondan kadroda bulunan Alanzinho (Brezilya), Arkadaiusz Glowacki (Polonya), Gustavo Colman (Arjantin), Hrvoje Cale (Hırvatistan), Jaja (Brezilya), Pawel Brozek (Polonya), Piotr Brozek'in (Polonya) yanı sıra geçen yıl Ankaragücü'nde kiralık olarak oynayan Drago Gabric (Hırvatistan) ve yeni transferler Didier Zokora (Fildişi Sahili), Paulo Henrique (Brezilya) ve Adrian Mierzejewski (Polonya) ile birlikte yabancı oyuncu sayısı 11'e yükseldi.

SADECE YATTARA GİTTİ

Bordo Mavililerde transferde yeni yabancılarına yer açmak için Yattara, Jaja ve Cale’nin gönderilmesi ve Gabriç’in de Uğur İnceman’a karşılık Antalyaspor’a verilmesi hedeflenmişti.

Trabzonspor'da şu ana kadar sadece sözleşmesi biten Yattara ile yeni sözleşme imzalanmamış ve Gineli oyuncu Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile resmi sözleşme imzalamıştı.

GABRİÇ HIZLA İYİLEŞİYOR.

Trabzonspor sezon bittikten sonra ülkesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Gabriç’in sözleşmesini dondurmayı planladı. Trabzonspor’da bu oyuncunun hızla iyileşmesi nedeniyle yeni bir belirsizlik oluştu.

JAJA BİLMECESİ

Bir başka belirsizlik de jaja’nın Katar'ın Al Ahli Kulübüne gidip gitmeyeceği.

Bordo Mavililerin Jaja'nın bonservisinin verilmesi konusunda Al Ahli ile anlaşmasına rağmen futbolcunun bu kulüple fiyat konusunda şu ana dek anlaşma sağlayamaması, transferin de henüz gerçekleşememesine neden oldu.

Bu konuda haber61.net’e konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar “Biz kulüp olarak Al Ahli ile her konuda anlaştık. Jaja ile Al Ahli arasında küçük pürüzler var. Ama bunlar aşılır, taraflar anlaşır ve Jaja, önümüzdeki sezon Al Ahli’ye gider” demesine rağmen bu konudaki belirsizlik de sürüyor.

CALE NE OLACAK

Trabzonspor’un geçen yıl kadrosunda bulunan ancak bu yıl kendisine kulüp bulması istenilen yabancılarından Cale de henüz bir kulüp ile anlaşamadı.

YABANCI TRANSFERİNE MECBURİ ARA

Trabzonspor yabancı sayısının 11 olması nedeniyle yabancı transferine mecburi olarak ara verdi.

Bordo Mavililer Jaja, Cale ve Gabriç üçlüsünden öncelikle birinin sorununu çözerek yabancı sayısını 10’a indirmeyi planlıyor.

Trabzonspor yabancı transferi konusunda yeni hamleler yapabilmesi ise gönderilmesi hedeflenen oyuncuların durumuna bağlı."

Evet bu kulübümüz için sıkıntılı bir durum.Cale başka bir kulübe gidecek,Gabriç şuan Riskli bizim için,kiraya verilebilir ve başka bir kulüpte formuna kavuşabilir.Glowacki ve Alanzinho da iyi bir Teklif gelir veya Takasta kullanılabilirse gidebilir diyecegim ama Stoper sıkıntımızda var.Jaja Maaş konusunda henüz anlaşamamış ama çok ufak pürüz kalmış.Dediklerim giderse 4 yabancı kontenjanı açılıyor.

• jaja kalırsa pek üzülmem işin açıkcası ...
  • Calenin artık takımda tutulacağını sanmıyorum, bi takım isterse öle fazla para istenmeden satılacaktır
    olmadı bi takıma kiralanır o kadar da kötü topçu değil.Yanlız piotr brojek ondan çok daha sağlam oyuncu
    yedeği de yerli olunca takımda tutulmaz.

Gabriç kötü bir kaza geçirdi yine başka bir takıma kiralanabilir bu sen de ts de oynayacağını sanmıyorum.

Glowackiye stoper alınırsa yol verilir.

Jaja bence gitmeli.
  • Jaja bence muhtemelen kalacak beyler... Arap takımıyla anlaşamamış... Biraz sevindim doğrusu, ama yeni gelenleri yoldan çıkarma ihtimallerini de aklıma getirmiyor değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Jaja bence muhtemelen kalacak beyler... Arap takımıyla anlaşamamış... Biraz sevindim doğrusu, ama yeni gelenleri yoldan çıkarma ihtimallerini de aklıma getirmiyor değilim...

jaja kalırsa Henrique ve zokorayı yoldan çıkarabilir.Büyük tehlike bence.Bize saatli Bomba lazım degil.Bize Bomba yapacak bir oyuncu lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Jaja bence muhtemelen kalacak beyler... Arap takımıyla anlaşamamış... Biraz sevindim doğrusu, ama yeni gelenleri yoldan çıkarma ihtimallerini de aklıma getirmiyor değilim...

jaja kalırsa Henrique ve zokorayı yoldan çıkarabilir.Büyük tehlike bence.Bize saatli Bomba lazım degil.Bize Bomba yapacak bir oyuncu lazım.

Henrique'yi bilmem de Zokora evli ve fotolardan gördüğüm kadarıyla eşine bağlı bir görüntüsü var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Henrique'yi bilmem de Zokora evli ve fotolardan gördüğüm kadarıyla eşine bağlı bir görüntüsü var..

cOLMANDA EVLİ FAKAT HATIRLARSANIZ O JAJA VE ALANZİNHO İZİNSİZ ÜLKELERİNE GİTMİŞTİ.AYRICA COLMAN JAJA GELDİKTEN SONRA CİDDİ ORANDA AZ PARA ALDIGINI BELİRTİYORDU.BU JAJA YARAMAZ ÇOCUK.BİZİM TAKIMA İYİ BİR KAPTAN LAZIM,ABİLİK YAPACAK,GEREKTİGİNDE TAKIMI YÖNETECEK BİRİ LAZIM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jaja gitmezse pauloyla kanka olacak.
    Hem bilicanın da köylüsüdür kendisi jaja gitmzse gecelere bu süper 3 lü akar artık
  • Gabrıcı degerlendıremedık en cok ona uzuluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

Gabrıcı degerlendıremedık en cok ona uzuluyorum.

Elalem değerlendirdi ya
    Biz hala bir taraftan davranış şekillerimize karar verememişken
    Başkaları Kiralık bile verdikleri adamları kendilerine karşı istedikleri gibi(Kayseri kalecisi gibi) oynatırıyorlar.
    Cale bir takıma kiralik verilirse acaba bize karşı oynatılma durumu ne olur

İnşallah sağlığı düzelir, tabikide takıma faydalı bir birey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyis61

quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

Gabrıcı degerlendıremedık en cok ona uzuluyorum.

Elalem değerlendirdi ya
    Biz hala bir taraftan davranış şekillerimize karar verememişken
    Başkaları Kiralık bile verdikleri adamları kendilerine karşı istedikleri gibi(Kayseri kalecisi gibi) oynatırıyorlar.
    Cale bir takıma kiralik verilirse acaba bize karşı oynatılma durumu ne olur

İnşallah sağlığı düzelir, tabikide takıma faydalı bir birey olur

biz dürüst olalımda digerleri beni ilgilendirmez.Onların acizligi diye düşünürüm.
  • Jaja gitmez inşallah ya en azından 1 sene daha nazını çekelim ondan sonra nereye giderse gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Jaja gitmez inşallah ya en azından 1 sene daha nazını çekelim ondan sonra nereye giderse gitsin.

imzayı attı bile.Jaja kalsa bu Takımda huzuru disiplini nasıl saglayaksınız?Ne güzel takıma yeni oyuncular katıldı,Jajanın gönderilmesiylede diger oyunculara mesaj gönderildi ayagınızı denk alın.Hiç jajajı aramayın.
  • beyler calede son durum nedir?
  • En son klüp arıyodu kendine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.