hocam ben burda klup savunmaciligi yapmiyorum. onlar daha rezil durumdular zaten. |
❤️ 💙 Trabzonspor 2022/23 Sezonu [Ana Konu] (21. sayfa)

-
-
Hiç gerek yok hocam hakem falan o işin kılıfı bak jimnastik klubu geçen yılda bu senede hakem de hakem hatırlayın sergen vardı maçı kazansa da kaybetse de hakem diye diye Trabzonlu başkanları cebi yıllardır maçtan önce başlıyor hakem demeye bunlar kendi eksiklerini hakem üzerinden örtmeye camialarini kandırmaya çalışıyorlar başarıyorlar da diğer taraftan biri de eline megafonla alıyor domates domates diye bağırıyor kitle peşinden koşuyor müstahak bunlara sonra buraya gelip sızlıyorlar çok ezikler gerçekten
Biz hakemlere siginmayiz çıkar oynarız yenemiyorsan hatayı kendimizde ararız benim düşüncem bu Avcı da sevmez hakeme sığınmayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu takımı küme düşme hattından alıp bir sonraki sene açık ara şampiyon yapan kupaları müzeye dolduran 3 buyutulmusleri birbirine bağlayan yalı çocuğunu elinde megafonla dolaştıran hocaya kimse laf edemez kredisi o kadar fazla ki beton yetmez beton ...
Hocam orası öyle zaten yapacak işleri kalmadığı için işte laf olsun torba dolsun onlarınki yoksa çıkıp da hakkıyla tebrik etmelerini de beklemiyoruz. Ben oyunu da yorumladım ama hakem kararları da tabi ki önemli. He bizim oyunumuz çok daha baskılı olmalı o da ayrı tabi.
Bu sene şampiyonluğa oynayan takımlar çok değişiklik yaptı sistemlerinin oturması uzun sürer. İlk oturtan da fb olur onlar erken açtı sezonu fb de 2.yarı ortalarında töketliyecek erken açtığından dolayı. Dikkat ederseniz 2 de 2 yapan 2 takımda ilk 11 inde 1.2 futbolcu değişmiş gerisi aynı kadro tabi yine istikrar.
Bu hafta çok zor dönem hem ligde hem avrupada büyük maçlarımız var peşi sıra. Ligin telafisi var avrupa nın yok.
Totemin için sağol erenim sen böyle yazdın ya ümidim hayli arttı.
Geri yazdıklarına katılıyorum. Türkiyede hiçbir takım Ş. L de iş yapamaz zaten 4.torbadan giriyoruz ilk 2 torba da kimsenin şansı olamaz tek şans 3.torbadan nispeten zayıf 1 ekibin gelmesi o zaman 3.lük şansı olabilir. Ama lige katılmak önemli para için çok önemli oraya gidince zaten sıfır çekmeyi göze alıp gideceksin.
Rotasyon konusunda haklısın hamsik visca bardri iyi sayılacak yedekler gerisinde iş yok. Buda bütçe ile alakalı bizim belimizi en çok sakatlık büküyor.
Hocam koasisi çok yetersiz Di ilk 11 e alması büyük hataydı. Hucumdan çok defansı hiç bilmiyor ilk yediğimiz golde olması gereken yerde olsa denswil çıkmazdı o golü yemezdik. Sonra aynı hatayı bir kez daha yaptı kaleye paralel giden topta adam düzgün vuramadı da gol olmadı. Aynı hatayı Hatay maçında yaptı aynı pozisyonu verdik burda yazmıştım. Visca nın sakatlığı çok kötü oldu o bakımdan.
Hocam trabzonspor geçen sene son haftalar 10 hafta falan mental olarak şampiyon olduk havası ile düştü. Bakesetas 2 maçtır kıpırdadı ömür hala bitik. Ve daha önemlisi 2 as oyuncu yoktu visca ve hamsik onlar olsa sence nasıl olurdu.
Hocam inşallah ama biz hep denizleri aşıp derede boğuluruz. İnşallah ters bir sonuç almayız bu maç çok önemli rakip çok aman aman değil ama adamlar öyle oturmuşki acaip güzel paslaşıyor.
Hocam dorukhan siopis evet birlikte oynarsa farklı olurdu. En kötü ihtimalle sol kanada abdüşü alırdın. Pek pozisyona girmedik diyorsun ama 3.4 net pozisyon yedik trezeget in kontrol edemediği top doğru etse kaleci ile karşı karşıya abdüşü bomboş durumda attığı kafa djanini nin kornerde kafası cornelyus un ceza saha içinde önüne indlremediği top. Bence gayet yeterli pozisyonlar ama hepsinde hata yaptık.
Hocam normaldir bu arkadaş putinci lerden sanırım kendisi de oralı baba tarafından.
Hocam Türk takımı olarak üvey evlat muamelesi görüyoruz. İlk gol kesin ofsayt topun önünde kalecinin görüş alanını kapatıyor. Ben ona takıldık gerisi çok önemli değil ama buna nasıl ofsayt vermedi var hayret ettim. Hakemde yan hakemde durdu yan hakem ortaya koşmadı sonra birden baktık gol olmuş.
Tabi kirve elendiniz ya zayıftır. O güçlü kievi ilk yarıda 2 ledi bemfika deplasmanda. Kiev dediğin takım lig maçı yapamıyor 1 yıla yakındır hazırlık maçı ile ne kadar oluyorsa o kadar. Kopenhang ise 5 lig maçı yapmış.
Şu adam inşallah bir daha maçımızı anlatmaz maçtan çok bu adama sinir oldum ya. Sesini kıstım TV nin. Azeri kanalına geçecektim yayın gider diye geçemedim.
Hocam haberin yok galiba deplasmanda kopenhang a gol atan ilk Türk takımıyız. Bu takı I eleyen oldumu onu bilmiyorum ama başağın sivası bizi ve gs yi elediler önceden.
Öte yandan Türk takımları Avrupa kupalarında bugüne kadar Kopenhag'a üç kez konuk oldu ve bu üç karşılaşmayı da gol atamadan kaybetti.
Sivasspor 0-5 Kopenhag
Başakşehir 0-3 Kopenhag
Galatasaray 0-1 Kopenhang
Gs elenmemiş gruplarda karşılaşmışlar içerde 3.1 yenmiş.
Adamlar trabzonspor u eleştirmek için Rum patriğinin karşılanıp forma vermesini eleştiriyor. Ama daha komiği karşılamayı sanki trabzonspor veya yöneticisi yapmış gibi hükmetti değil trabzonspor u eleştiriyor. Yazdığım cevap ta, aşağıda
Yukarıda trabzonspor için kendince eleştiri yapan bizden cevap istiyen kova rumuzlu kova arkadaşıma dır sorularım ve cevabım.
1.si o şahıs orda sizce trabzonspor mu karşıladı
2.si o formayı yazdırıp hediye eden trabzonspor yöneticisi mi ki trabzonspor u eleştiriyorsun.
3.sü o şahsı karşılıyanın cumhurbaşkanına bağlı vali veya onların yardımcılarından biri olduğunu bilmiyor musun.
4.sü o karşılayan vali veya yardımcıları nın Trabzonlu hatta trabzonspor lu dahi olmadığını biliyor musun.
5.si ekümemlik ibaresinin ilk cumhurbaşkanı davetinde yazdığı ve buna da mhb nin tepki gösterdiğini biliyor musun.
6.sı bu formada yazan yazının ülkenin en yukarısında ki kişilerin bilgisi ışığında olmadığını mı sanıyorsun.
Bak arkadaşım aşağıda bu konu ile ilgili yayınlanmış bir haber bazı şeyleri eleştirirken az düşün sonra eleştir
Trabzon’daki Sümela Manastırı’nda yapılacak olan ayin öncesinde İstanbul Ortodoks Patrikhanesi Ekümenik Patriği ve İstanbul Başpiskoposu I. Bartholomeos’a hediye edilen Trabzonspor formasında yer alan “Ekümenik” ifadesine yönelik tartışmalar devam ediyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli formadaki “ekümenik” ifadesine tepki göstermiş, “Bu yürek yaralayıcı tertip skandal olmasının ötesinde tahrik, tahrip ve taciz tonu çok yüksek bir meydan okumadır” demişti.
Prof. Dr. Elçin Macar’ın İmroz’dan İstanbul’a Patrik Bartholomeos kitabında yayınladığı 26 Kasım 2020 tarihli davetiye mektubunda “Sayın Ekümenik Patrik I. Bartholomeos, Rum Ortodoksları Patriği” diyerek hitap edildi. Söz konusu davette masada bulunan isim kartlığında da “Ekümenik Patrik” ifadesinin yer aldığı öğrenildi.
Bartholomeos kitapta “ekümeniklik” tartışmasına ilişkin şunları söylüyor:
“Ankara bu unvanı kullanmaya mecbur değildir ama kullanılmasına da engel olmamalı. Belki bunun etkisi altında İbrahim Kalın gibi okumuş insanlar sayesinde bu olgunlaştı. Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi ki; ‘bu ekümeniklik meselesi Hıristiyanları ilgilendiren bir konudur.’ Artık bunu söyledikten sonra gözüktü ki Ankara’nın reaksiyonu bitiyor. Belki bu Venedik Komisyonu’nun tesiri belki daha aydın fikirler sayesinde neticede ‘ekümenik’ diye hitap eden bir davet mektubu geldi bana geçen yıl. Dolmabahçe’de İbrahim Kalın’ın dini liderlere verdiği bir yemekte benim önümde “Ekümenik Patrik Bartholomeos” diye bir not yer almıştı, ilk o oldu. Sonra elimdeki bu mektup geldi. Birkaç hafta Ankara’daydım. İbrahim Kalın ile konuştuk. Teşekkür ettim bu konu için. O da ‘geç bile kalındı. Daha erken olmalıydı’ dedi. Yeni Kadıköy metropolitiyle birlikte gitmiştik.”
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sembolleri kuş ve ceviz kadar yani anlatabildim mi kendini boşa yorma yani
Arkadaşlar, beIN connect 4 ekran (TV, Web, cep, tablet) sezon Paketine GS, FB VE BJK taraflarımız oluştu.TS isteyen varsa ortalık kurabiliriz. Özelden mesaj bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yine kimin tavuğuna kış dedin hemen vermişler cezayı zorlarına gitmiş anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X