![]() Maç Kadrosu: ![]() ![]()
Hocamızın açıklamaları: Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Oyun olarak ligin üzerinde bir takımla oynadık. Oyun olarak oyunu vermedik. İlk 20 dakikada topa sahip olma bizdeydi. Organizasyonları doğru yaptık. Enine oynandığında fırsata çeviren bir takım. Sonrasında devreye girdik. İkinci yarıya oyunun sütünlüğünü elimize alarak girdik. Pozisyonlar kalecisini tebrik ediyoruz onun devreye girdiği bir oyun oldu. Geçiş takımından tekrar gol yiyince 5 değişikliğinden 4’ü sakatlığından değiştirdik. Fizik kapasitesi bizden yüksek. Cebimize koyacağımız çok şey var. 2 maçta da istediğimiz alamadık. Sakatlıkların durumuna göre planlama yapacağız” dedi. Cornelius’un durumu ile ilgili Avcı, “Kırık olmadığı bilgisi geldi. Diğer oyuncular ile ilgili kontrolle yapılıyor. Yarın daha net bilgiler gelecek. Döndükten sonra daha doğru bilgi vermek sağlıklı olur. Oyun olarak kaybetmediğim bir oyunu ve içinde kaldığımız bir oyunda rakibin geçişinden dolayı yediğimiz goller üzdü. Olmadı, bunların hepsi bir deneyim. Geri sarmaya gerek yok. İleriye doğru devam edeceğiz” dedi. Mourinho'nun açıklamaları: Jose Mourinho: "Trabzonspor, Konferans Ligi'nde olmamalı. Çok kaliteli takımlar. Trabzonspor'un Konferans Ligi'nde olmasına açıkçası ben de şaşırıyordum. Çok daha iyi seviyede olmaları lazım. Turu geçtik. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 27 Ağustos 2021; 0:23:28 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı