Şimdi Ara

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.614
Cevap
10
Favori
68.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya deplasmanındaki kamp kadromuz belli oldu.

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!
  • hani Cüneyt ula hani ali palabıyık. Sir. fatih terim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakiplerimiz puan kaybettiğine göre bugünkü puan kaybımız şimdiden hayırlı olsun. 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

• Herkese günaydın. Bugün güzel bir galibiyet alırız da akşam fb maçını rahat rahat izleriz umarım 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

Kasımpaşa maçıyla aynı on biri bekliyorum. Yalnız sonradan yapılacak hamleleri kestirmek zor. Parmak ve Dorukhan Kasımpaşa maçında sakatlandılar, sağa Gervinho veya Djaniny atmaya kalksan yapabileceğimiz tek şey Denswil ve İsmail'i değiştirip öyle yapacağız. Bu sıkıntı, öte yandan Denswil gayet iyiydi mecbur oynayacak, İsmail'e dönmeye de gerek yok. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum ama rahat bir maç oynamamız için Peres'in hücumda daha aktif olması gerek. O oynayınca sağ kanat da işler hale geliyor, Nwakaeme de rahatlıyor.

• MAÇ GÜNÜ

Konyaspor - Trabzonspor (Konya Büyükşehir Stadyumu)

#BugünGünlerdenTrabzonspor #TelkariForma

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!

Denswil'in son anda sakatlanması sonucunda maça:

Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, A. Ömür, Cornelius on biriyle başladık.

Goller: Cornelius 1', Hadziahmetovic (kk) 72'

Kırmızı Kart: Vitor Hugo '8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 23 Eylül 2021; 20:13:58 >

• Allah belanı versin Vitor Hugo....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gervinho o pozisyon harcanır mı yuh

• Yuh denecek o kadar kişi var ki bugün !

• gervinho...🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

• Wallahi takımımı kutluyorum özellik lede uğurcanı. Müthiş iş gördü bugün. Victor Hugo büyük hata yaptı maçı bu hale getirdi. Ama 80 dakika 10 kişi oynayıp beraberliği yakalamak hatta öne geçecek pozisyonları bulmak çok çok önemli. Dün de demiştim biz bu ikramı elimizin tersiyle isteriz diye. 11e 11 bile işimiz zor diye düşündüğüm maçtı. Hatta bu maça zaten kafam da beraberlik yazmıştım. 10 kişi yine berabere kaldık. Şu an lig 4.düyle deplasmanda oynadık ve yine yenilmedik. Takıma helal olsun Viktor Hugo hariç.

• Bu maçta en çok koşu mesafeleri gol beklentisi gibi istatistikleri merak ediyorum. Bir arkadaş yeşillendirirse sevinirim.

• Ayrıca hakeme saymayıp kendi takım oyuncusunu yeren taraftara da helal olsun. İstanbul kulüplerinin başına gelse hakemin anasından girip kızından çıkarlardı. Haklı bir kırmızı kart gördük cezasını da yedik.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Koşu Mesafeleri ;

Hamsik: 12.008

Nwakaeme: 10.043

Edgar : 9.973

Bakasetas: 9.854

Bruno : 9.816

Endri Cekici: 11.240

Soner Dikmen: 11.011

Skubic: 10.956

M Hadziahmetovic: 10.829

Guilherme: 10.774

Trabzonspor: 100.288

Konyaspor: 111.183

Trabzonspor Konyaspor maçında ; En çok koşan En çok topla buluşan En çok pas yapan En çok orta yapan En çok şut pası veren, En çok kilit pas veren, En çok adam geçen ikinci oyuncu Marek Hamsik oldu.

Bakasetas Konyaspor maçında 9/10 İkili Mücadele oynayarak takımın en iyisi oldu.

Trabzonspor deplasmanda 21 maç üst üste yenilmeyerek , daha önce ki 20 maçlık rekorunu kırmış oldu.

twitter -> @tserdarsx hesabından tweetleri birleştirerek paylaştım.

• Maça çok iyi başladık, sıkıntılı maç rahat geçecek oh çok şükür demiştim ki Hugo aşırı saçma bir hareket yaptı kırmızıyı yedi maçı sıkıntıya soktu. Kart tamamen haklı, isteyerek yapmadı ama yine de hakkı kırmızı ancak, kırmızı kartı elinde hazır bekleyen Meler, Ahmet Çalık üç defa ayağa bastı niye bir tane sarı kart çıkarmadı acaba sormak lazım. Aynı pozisyon Konya'ya olsa kırmızıyla koşa koşa gelir miydi yoksa sarıyla mı geçiştirirdi? Yazıklar olsun böyle hakemlere ya hepsi mi yanlı olur anlamıyorum ki. Sirk gibi lig, beinsportsun gönlünü hoş etmek için kopma olmasın diye ayar çekiliyor.

Tüm olumsuzluklara rağmen öne geçme fırsatını da yakaladık ama Gervinho dedem ikinci defa karşı karşıya kaçırdı. Atsa bitmişti maç, yazık oldu.

• Maça fırtına gibi başladık cornelius çok güzel atak başlatıp golle bitirdi
    Herşey süper giderken Hugo istemsizce rakibin bacağına bastı net kırmızı kart evet ama bu kartı böyle tereddutsuz şekilde 3 İstanbul takimina da bekliyoruz
    Konya iyi takım bu maçın 80 dakika berabere bitmesi çok iyi hatta gervinho kaleciyi gecebilse kazanabilirdik
    Uğurcan geri döndü en güzeli de bu sırada Abdulkadir ömür var inşallah ...

• Fener maçının bitiş anı da çok garip gerçekten. Adam resmen atağı durdurmuş.

Evet top havadayken eli yukarı kalkıyor bitirmek için tamam da. Yahu madem maçı bitirecen neden kaleci topu ileri vurmaya hazırlanırken ileri doğru koşturmaya başlıyorsun ve topa vurmaya hazırlanırken neden maçı bitirme hareketine başlamıyorsun. Adam arkasını dönüp koşmaya başlayınca bakıyor ki top çok tehlikeli noktaya gidecek fener ileride az adam hemen bitiriyor.

Maçı bitirecek adam orada kaleci topu alınca NET KOŞMAZ ! İLERİ HAREKET ETMEZ SABİT KALIR ! TOPU İZLEMEZ VE OLDUĞU YERDE SABİT KALIR VE MAÇI BİTİRİR.

Ama ne hikmetse top ayaktan çıkınca ve gideceği bölgeyi görünce maçı bitiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mierzejewski

Koşu Mesafeleri ;

Hamsik: 12.008

Nwakaeme: 10.043

Edgar : 9.973

Bakasetas: 9.854

Bruno : 9.816

Endri Cekici: 11.240

Soner Dikmen: 11.011

Skubic: 10.956

M Hadziahmetovic: 10.829

Guilherme: 10.774

Trabzonspor: 100.288

Konyaspor: 111.183

Trabzonspor Konyaspor maçında ; En çok koşan En çok topla buluşan En çok pas yapan En çok orta yapan En çok şut pası veren, En çok kilit pas veren, En çok adam geçen ikinci oyuncu Marek Hamsik oldu.

Bakasetas Konyaspor maçında 9/10 İkili Mücadele oynayarak takımın en iyisi oldu.

Trabzonspor deplasmanda 21 maç üst üste yenilmeyerek , daha önce ki 20 maçlık rekorunu kırmış oldu.

twitter -> @tserdarsx hesabından tweetleri birleştirerek paylaştım.

Yaşlılar ama koşuyorlar abi. 2 enöok koşan 32 yaş üstü topçu. Diğerleri buna ayak uydurması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mierzejewski

Maça çok iyi başladık, sıkıntılı maç rahat geçecek oh çok şükür demiştim ki Hugo aşırı saçma bir hareket yaptı kırmızıyı yedi maçı sıkıntıya soktu. Kart tamamen haklı, isteyerek yapmadı ama yine de hakkı kırmızı ancak, kırmızı kartı elinde hazır bekleyen Meler, Ahmet Çalık üç defa ayağa bastı niye bir tane sarı kart çıkarmadı acaba sormak lazım. Aynı pozisyon Konya'ya olsa kırmızıyla koşa koşa gelir miydi yoksa sarıyla mı geçiştirirdi? Yazıklar olsun böyle hakemlere ya hepsi mi yanlı olur anlamıyorum ki. Sirk gibi lig, beinsportsun gönlünü hoş etmek için kopma olmasın diye ayar çekiliyor.

Tüm olumsuzluklara rağmen öne geçme fırsatını da yakaladık ama Gervinho dedem ikinci defa karşı karşıya kaçırdı. Atsa bitmişti maç, yazık oldu.

Gervinyo sakatlıktan yeni çıktı pili bitti orda. Zinde olsa affetmezdi bence

• Abdullah Avcı'nın adam akıllı bir B planı yok. Stoperin kırmızı kart gördükten sonra ne yapacağını bilmiyorsun, takımına bununla ilgili hiçbir şey yapmamışsın. Bir kırmızıya 2. lig takımı gibi olunmaz.

Konya da oynadığı futbol itibariyle kötü bir takım değil ama senin dün oynadığın futbol, futbol değil hoca. Oynanan futbolun üstüne bir şeyler katılsın istiyoruz artık.

Bir de öne geçince defansa yatma huyundan vazgeçsek tam olacak.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Bahanesi yok ya o pozisyonun. Pilin bittiyse vur gitsin. Kaleciyi geçmeye çalışmak nedir? Sut bile atamadı, o kaliteye yakışmadı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.