Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jayjayokochaa

hayrola derken? Sevmek zorunda mıyım?
    Rahatsızlıgım yok antipatim var..

tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. hangisi yav varlıbaşla forum yok mu ?

hangi mahalledesin ?
    yaş kaç ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

Trabzonlular neden çok sinirli özellikle Karadeniz insanı. 5 kişiden 4'ü silah taşıyor ayrıca.

Pancar yüzünden içinde bi şey vardı ama hatırlamıyom ayrıca yaşancak yer değil trabzon 1 sene dayandım ktüde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

3. hangisi yav varlıbaşla forum yok mu ?

hangi mahalledesin ?
    yaş kaç ?

cevahir var orada pek birşey yok ama forum la varlıbaş yetiyor zaten
  • orayı avm den sayıyorlar mıydı
    şuan en iyisi varlıbaştır bence hem merkezi hem düzenli forum çok ters bir yerde
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    bence forum çok iyi yerde hem ktü hemde havaalanına yakın varlıbaşta mağza sayısı az istediğimi bulamıyorum ya meydan dan yada forumdan alıyorum
  • Mermiye kafa attiginiz dogrumu ?

• her yerde kendinizi rezil etmek niye?
  • havaalanına yakın da ben beşirlide oturuyordum bana göre trabzonun öbür ucu allahtan tek otobüs var ama gidişi de uzun sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetY58 -- 29 Ekim 2014; 22:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

3. hangisi yav varlıbaşla forum yok mu ?

hangi mahalledesin ?
    yaş kaç ?

Şanada cevahir outlet var

• Achteruit kullanıcısına yanıt
    Daralip biksaydim simdiye kadar donerdim herhalde istanbula da bu saatten sonra da daralmam sanirim kendimi az cok taniyorum da hocam yine de negatif enerji verme

• trabzonlu musun değil misin ? eğer değilsen benim sana sorum nasıl bir şehir olarak görüyorsun :))
  • Hocam benim iki tanidik var burada biri 6. Senesi biri de 29 yasinda kac yildir okuyo bilmiyorumen gec 5. Sene sonunda bitirmeyi planliyorum ki sene sonunda belli olur gibi

• Trabzonluyum,ktü de okuyorum banada sorabilirsiniz arkadaşa sormayın hep :)
  • Hocam pazar günü ofda arkadaşın düğünü var sabah ilk uçakla trabzona gidecem ve o akşam trabzonda kalacam. Ertesi sabah da erkenden kalkıp trabzonu gezeyim diyorum. Nerede ne yiyebilirim, nereleri gelebilirim?sabah erken kalkacam Foto makinemi de getirecem bol bol gezip dolaşmak istiyorum. Tavsiyeleriniz :)

• hocam üniversite öğrencilerine nasıl bakıyorsunuz , birde 1+0 , 1+1 daireler varmı merkezde
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

Yere dusen pkklilari ne yapiyorsunuz?

Türkiye'de pkklıların girip bir daha giremediği ildir Trabzon..Yere düşen pkklılar linç edilmektedir.

Sadece Trabzon değil karedenize has bir şeydir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Hocam pazar günü ofda arkadaşın düğünü var sabah ilk uçakla trabzona gidecem ve o akşam trabzonda kalacam. Ertesi sabah da erkenden kalkıp trabzonu gezeyim diyorum. Nerede ne yiyebilirim, nereleri gelebilirim?sabah erken kalkacam Foto makinemi de getirecem bol bol gezip dolaşmak istiyorum. Tavsiyeleriniz :)

1gün içerisinde mi gezi yapacaksınız?
    Trabzon merkezde meydan'da cemil ustada Akçaabat köftesi yiyebilirsiniz ardından Boztepe'ye çıkıp Trabzon'u kuş bakışı gözlemlersiniz.Ardından Uzungöl'e gidip alabalık yiyebilirsiniz oksijen alabilirsiniz.Meydandan yani şehir merkezinden boztepeye dolmuş kalkmaktadır.Uzungöle gitmeniz için meydanın aşağısında bulunan çömlekçi mahallesinden Uzungöle otobüsler gitmektedir.Uzungöl tahmini olarak Trabzon merkezden 100kmdir.1.5saat sürmektedir yolculuk.Of'un 40 km yukarısındadır.

• Şahsi olarak trabzonlulara bi artniyetim vs yok...

Hatta öğrencilik yıllarımda 6 tane ev arkadaşımda Trabzonluydu...

orduluların sevmeme muhabbeti orduspor eski yıllarda süper ligdeyken trabzon maçı ile ilgili bir durummuş bildiğim kadarıyla

Futbolla gram alakam yok ama aklımın bi köşesinde kalmış b bilgi nedense...

Araklı'lı bir ev arkadaşımında hala 50 lira borcu var bana bak oda geldi aklıma :)

Of'lu olan iskender on numara adamdı
    vakfıkebirli mehmet ali'de öyle

Trabzon'a selamlar ;)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.