Şimdi Ara

TR'nin TEK Şahini.... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
1
Favori
46.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeşş eet uStA yım...

böLe bir aracın derken aracın neyi var da orjinaL demeyeyim...söLer misin ???

yok çamurLukLarLa kaputun birLeşim yerLeri yamuk yok...sağ far değişik..yok hor kuLLanıLmış....

Kardeş nerde oturuyon SEN geL yeter...

KENDİN GÖZÜNLE GÖR...
  • fdd24 bulunduğun yerden bir ekspertiz raporu alsana.
    değişen-boyanan-motor bilgilerini buraya koyuver.
    sende rahatla millette rahatlasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

fdd24 bulunduğun yerden bir ekspertiz raporu alsana.

geremy geçen hafta gittim servise anLatmıştım 70 Ytl isteyince biraz fazLa geLdi...

ama bu hafta inşşş aLıcam....yetr artık yahf bu ne şu fordfocus canımı sıkıyor başka bişey değiL...

bide kalkmış ustaLığıma Laf ediyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fdd24 -- 15 Eylül 2008; 0:12:36 >

• bence bu km orjinal.100.000 km deviren bir motoru ne kadr yıkarsan yıka o temizlikte olmaz.
    adam konuyu acmış resimlerini koymuş isteyen inanır isteyen inanmaz.
  • Aracın çok güzel fakat resimlerden anlaşılan ön kaput,sol ön çamurluk,sol ön kapı ve arka kaputu boyanmış.hatta sol farda ve ön tamponda değişmiş.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

işte ŞAHİNİM...[ 1.6.i.e ] Fdd24 !!!!!!!!!!!!!!!!

TR'nin TEK Şahini....

TR'nin TEK Şahini....

TR'nin TEK Şahini....

TR'nin TEK Şahini....

TR'nin TEK Şahini....

TR'nin TEK Şahini....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 15 Eylül 2008; 2:34:17 >

• kardeş ben 2,3 ve 4. sayfaları hiç okumadan yukardaki yorumumu yaptım.şimdi okudumki benim gibi düşünenler var.
    resimlerde aracın önden ve arkadan darbe aldığı bariz bir şekilde ortada(ön kaput,sol ön çamurluk,sol ön kapı ve arka kaputu boyanmış.hatta sol farda ve ön tamponda değişmiş)...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

Sağ ön far değişmişmiş, kaput da ya değişmiş ya da sökülüp takılmış, çamurluklarla birleşen yerler bariz kaymış... bence km ile oynanmamış olsa bile önden darbeli bir araç..

@murat6767

arkadaşımın dedi gibi ben bu işi ispatLatyacam ozamn ki durumunuzuda görmek isterim....

bu arada benide arabdab anLaymayan biri gibi düşünmemenizi diLerim..!!

• bu iş nereye varacak çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: poman

bu iş nereye varacak çok merak ediyorum

bende
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: poman

bu iş nereye varacak çok merak ediyorum

bende

Bende ama Fdd24'ede güveniyoruz tabi ama piyasaya güvenmiyoruz

Bu piyasada taksi çıkmasını toplatıp boyatanlar var pazarda o galericinin yanına çektik boştu diye ben oturdum kaputun üstüne öyle duruyorum ama yandaki Şahin nasıl duruyor parıl parıl adam adam diyor bak araba kız gibi motorun sesine bak diyor çalıştırıyor ediyor neyse baktılar ettiler saat geldi(Belli bir saat sonra galericilerde dolanmaya başlıyor) galericinin biri geldi baktı etti.Adamla konuşuyor kaç model 98 kaç kmde 80.000de daha adam motoru açtı kapartoya baktı tavanın lastik aralarına baktı iyi güzel boyanmış ama anlayan anlar bak dedi sarılıkları görüyomusun filan..

Çok çahallar var piyasada..

• quote:

quote:

fdd24 bulunduğun yerden bir ekspertiz raporu alsana.

geremy geçen hafta gittim servise anLatmıştım 70 Ytl isteyince biraz fazLa geLdi...

ama bu hafta inşşş aLıcam....yetr artık yahf bu ne şu fordfocus canımı sıkıyor başka bişey değiL...

bide kalkmış ustaLığıma Laf ediyor.....

Sinirlenme canım kardeşim, ustalığına değil arabanın sözde orjinalliğine laf ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: özbekli35

kardeş ben 2,3 ve 4. sayfaları hiç okumadan yukardaki yorumumu yaptım.şimdi okudumki benim gibi düşünenler var.
    resimlerde aracın önden ve arkadan darbe aldığı bariz bir şekilde ortada(ön kaput,sol ön çamurluk,sol ön kapı ve arka kaputu boyanmış.hatta sol farda ve ön tamponda değişmiş)...

Kardeş biraz abartı olmuş bence. Tamam araba orjinal değil o çok aşikar ortada fakat yakından görmeden bu kadar şeyi anlamak da pek mümkün değil.
  • quote:

kardeş ben 2,3 ve 4. sayfaları hiç okumadan yukardaki yorumumu yaptım.şimdi okudumki benim gibi düşünenler var.

bence direksiyon da boyanmış(!)

arkadaşlar yapmayın etmeyin,elinizi vicdanınıza koyun da yazın.tertemiz orjinal araç işte,olamaz mı yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: on_there

quote:

bence direksiyon da boyanmış(!)

arkadaşlar yapmayın etmeyin,elinizi vicdanınıza koyun da yazın.tertemiz orjinal araç işte,olamaz mı yani?

Arkadaşım gördüğüm kadarıyla arabadan anlamıyorsun. Ama en azından basit olarak gözünle de bunu görebilirsin. Mesela arka bagaj kapağıyla arka sol çamurluğun renklerine bir bak aynı mı?

• kimse öyle resimlere bakıp burası boyalı şurası degişmiş anlayamaz

aracın sadece far citası beyazlaşmış o kadar

sol boyalı ise bize ögretin nasıl anlaşılıyor
  • Bizim arabada ;

98 Model BEYAZ - ŞAHİN 1.4 Karbüratörlü (LPG YOK) Garaj Arabası.. (Aile Arabası)
    49.532 Km'de aynı solukluk bizdede vardı ben sprey boya ile kapattım.
    Aracın duruşuna bakınca bizim arabadan farklı durmadığını gözlemledim.
    Kazasız Belasız, Cezasız..
  • araçdaki boya çok berbat olmadığı sürece resimden belli O L M A Z Z Z Z Z Z
  • bencede resimden boya farkı çok zor anlaşılır.ışığın yansımasından ve arabanın açısından,karanlıkta olan yer koyu,açıkta olup ışığın vurduğu yöne bakan taraf açık tonda görülebilir...bu aldatır insanı....

ne ustalar varki adamlar öyle boya atıyor... resmen sanatını konuşturuyor.gerçek gözle bile çok zor anlaşılıyor kii kaldı ki resimle anlaşılsın...

ben bu arabanın orjinalliğine ve kilometresine inanıyorum...tamam çok zor bişey ama İMKANSIZ DA DEĞİL...

1999 yılında 93 model doğan slx almıştım emekli bir hakimden.araba 6 yılda 30.000 km yapmış ve sinyaline varana kadar orjinaldi.araba az çok kilometresini belli eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

bencede resimden boya farkı çok zor anlaşılır.ışığın yansımasından ve arabanın açısından,karanlıkta olan yer koyu,açıkta olup ışığın vurduğu yöne bakan taraf açık tonda görülebilir...bu aldatır insanı....

ne ustalar varki adamlar öyle boya atıyor... resmen sanatını konuşturuyor.gerçek gözle bile çok zor anlaşılıyor kii kaldı ki resimle anlaşılsın...

ben bu arabanın orjinalliğine ve kilometresine inanıyorum...tamam çok zor bişey ama İMKANSIZ DA DEĞİL...

1999 yılında 93 model doğan slx almıştım emekli bir hakimden.araba 6 yılda 30.000 km yapmış ve sinyaline varana kadar orjinaldi.araba az çok kilometresini belli eder.

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

bence bu km orjinal.100.000 km deviren bir motoru ne kadr yıkarsan yıka o temizlikte olmaz.
    adam konuyu acmış resimlerini koymuş isteyen inanır isteyen inanmaz.

eyw...arakadşım arka baLataLarıda koymuştum...görmüşsündür umarım yani hiç 100.000 km devirmiş bir baLata görüntüsü varmı ???

bide senin dedi gibi hadi adam motoru yıkattırdı diyer yerLEride üşenmeden siLdi temizLedi mi ???

yorum için tşk ederim ..bizi izLeme ye devam edin..!!

• @özbekLi35

arkadaşım amma yapmışsın ya ..o kadar çoook şey saymışsın ki valla ağzım açık kaLdı...

sen ve sen gibi yorumda buLunan arkadaşLar resme bakıp aLdanıyorLar...bu resmi çektiğimde askşam üstü oLuyordu ve güneş etkisi kaybetti için göLgede kaLan yerLer ışık aLan yerLerden ayrıLmış sizde bunu görerek yorum yapıyorsunuz....yanLışş o kadar iddaLı isen bir otobüse geL gözünLe inceL derim....

bu arada yarın başka resimLer çekeyim bide öLe bakın hem kaputun içindede çamurLukLarı çelkeyim bide içinden bakın...

@Geremy & @poman

bnde merak ediyorum bi işin sonu ne oLacak..!!!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.