Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.338
Cevap
205
Favori
522.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    1.1.2.2_17-g00f2807 firmware sonrasında aylardır ses yok 1 sene oluyor hatta sanırım

    Hangi modelde ? Sorunu da yazarsanız ! Yeni beta firmwareler var....
    Aşağıdaki linkte değişik modellere ait yeni beta firmware ler mevcut....
    https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/5C3DB344AF9240B783967F4D90630B16Y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 23 Temmuz 2017; 20:21:55 >




  • truecupper T kullanıcısına yanıt
    N14U da ciddi herhangi bir sorunum yok. Beta firmware kullanmıyorum genellikle. Eskiden güncellemeler daha sık olurdu ama artık araları epey açıldı. Seri yavaştan eskiyor..

    Yine de güncelleme, firmware, sürücü desteği gibi konularda asus rakiplerine göre iyi iş çıkarıyor. Hakkını vermek lazım. Anakartlarda 2-3 yılı aşkın süredir piyasada olan modellerine bile güncelleme desteği veriyor hala.
  • Asus N16 modemde wifi ile bağlantıda oyunlarda ping durumu nasıl? Airties'ın 5xxx serisi modemlerinde wifi bağlantılarda ilave olarak yüksek ping sorunu oluştuğunu okumuştum. Asus'ta durum nasıl? Çekim gücü açısından da tavsiye ediliyor mu?
  • n16 kullanıyorum, aynı zamanda tivibu ip tv kullanıyorum. ve ne yaptıysam tivibu asus modemimle çalışmıyor. airties modemle gayet sorunsuz çalışıyor ama asusla mümkün değil. kurcalamadığım yapmadığım ayar incelemediğim şey kalmadı ama yok. var mı böyle bir sorun yaşayan veya bir önerisi olan ?
  • Merhaba

    ADSL n 17 modemim var laptop ile baglanamıyorum bilgisayarda bağlantı sorunu ayarı uyarısı oluyor ilginç olan telefonumdan kişisel erişim noktası oluşturuyorum laptop bağlanıyor ama modeme bağlantı hatası veriyor telefon modeme bağlanıyor sorun yok ayrıca masa üstü pc ile to link wifi adaptör bağlanıyor Asus modemden misafir ayarı yaptım yine bağlanmadı acaba yardımcı olabilecek varmı. Edit:(sorun halledildi.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron1111 -- 28 Temmuz 2017; 21:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de yazılımı kullacı dostu ve trafik Kontrol seçenekleri çok basit ve hızlıya indirgenmiş bence alınmaya değer bir seri DSL-N ..
  • ASUS DSL N16 serisi kadar sorunlu modem görmedim 3 gün boyunca aynı modemi mağazadan değiştirdim sürekli bozuk ürün geliyor ürünü vatandan aldım satıcılar bile şaşırıyor kesinlikle asus n16 serisini tavsiye etmiyorum
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Kusuru biraz satıcıda da aramak gerek. Bahsettiğiniz mağaza iade ürünleri , servisten dönenlerini başkalarına satmak konusunda mimli.
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Ben de sorun yasiyorum, 2 gunde bir kilitleniyor. Siz yine direkt degisim icin sansliymissiniz, ben n11'den aldim, izlemem gereken yol Asus Yetkili servise gonder, ariza tespiti yapilsin, servis rapor yazsin, o raporla n11'deki magaza ile iletisim kur, degisim/iade surecini baslat. Servis sureci, kargo sureleri vs hesaba katildiginda muhtemel 1 ay kadar cihazi kullanamayacagim, simdi modemin yoklugunda kullanabilecegim modem bakiyorum... Asus yerine TP-Link alsaydim su an muhtemelen zamanimi baska seylere ayiriyor olacaktim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baxı

    Asus n16 U vdsl desteklıyor mu ?

    Ben desteklemıyor dıye vdsl modem aldım . Eğer desteklıyorsa bosuna almıs oldum . Eve geçince denıyecem asus modemi . eğer calısırsa bosa masraf yapmıs olduk


    Tenda V300 4Port WiFi-N 300Mbps VDSL Modem aldığım modem

    Arkadaşlar benzer bir soruyu daha öncede sordum ama malesef yapamadım . Konunun cahiline anlatır gibi detaylı bir anlatıma ihtiyacım var

    Vdsl yayını tenda modem ıle yapıyorum yan odaya tivibu aldım ama kablo cekme durumum yok .

    1 : ) Şimdi boşa cıkan Asus N16-U modem ile yan odadan yayın yapan wifi yayınını alıp tivibu cıhazına eternet ıle internet sağlamam nasıl mümkün olur ?


    Eğer bunu çözebilirsem ,

    2: ) ikinci isteği sorumda su . Bu yayını aldık ethernet ıle tıvıbuya verdık ayrıyetten yıne bu cıhaz ( asus n16) aldığı yayını tekrarlayarak daha uzak odalara daverebılır mı ?

    Bu sorulara adım adım cevap verebilecek konuya hakim bir arkadasımız varsa çok çok makbule geçer .

    Saygılarımla



    Arkadaşlar sorunum hala devam edıyor .

    ıkı modemı etherhet kablo ıle baglayınca asus modemden wireless yolu ile ınternet alıyorum ama kabloyu cıkarınca asus ınternet yayını yapmayı bırakıyor .

    nasıl cözerım gercekten acık bır anlatıma ıhtıyacım var.

    İstediğimi acık anlatabıldım mı bılmıyorum

    Evde su an wireles yayın yapan tenda modemdeki yayını yan odadan asus ıle alıp o odadakı tıvıbu ya eternet yolu ıle ınternet saglamak ve yıne aynı odaya ve otesıne wireles arttırıcı olmasını beklıyorum

    saygılarımla




  • Selamlar herkese, aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen 50mbps olan hızımı 21mbps den eski haline alamıyorum fikri olan var mı? Asus dsl N16 modem aldım ama sanırım iade edeceğim gibi görünüyor :(

    Teşekkürler şimdiden

    Asus Modemlerde Stabiliteyi Arttırmak Resimli Anlatım

    Gördüğünüz ayarları aynen yapınız, her bir sayfadaki ayarları yaptıktan sonra UYGULA tuşuna basınız.

    Normal internete sahip olanlar ADSL2+ , Fiber internete sahip olanlar VDSL2 ayarını seçecektir.
    http://i.hizliresim.com/57zORA.png?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    http://i.hizliresim.com/A7Pl0Q.png?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    http://i.hizliresim.com/0nA54V.png?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Hatlarımız çok stabil olmadığından Asus kendi kendine hız düşürerek stabil bir yerde tutmaya çalışıyor bağlantıyı. Bunu devre dışı bırakarak eski hıza dönebilirsiniz.

    Belki CRC hataları fazlalaşabilir ama bağlantı kopmazsa sıkıntı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charsaf21 -- 30 Temmuz 2017; 16:16:0 >




  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. N17u cihazım var ve mesela donanımhaber, ekşisözlük, youtube gibi sitelere girerken unutulmazfilmler, quora, amazon.de, turkcealtyazi.org gibi sitelerin hiçbirine giriş yapamıyorum. Acaba ne yapmam lazım. Modemi yeniden güncelledim, açığ kapattım vs yine de değişen bir şey olmadı. Lütfen yardım edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 30 Temmuz 2017; 15:56:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarahaten

    Arkadaşlar lütfen yardım edin. N17u cihazım var ve mesela donanımhaber, ekşisözlük, youtube gibi sitelere girerken unutulmazfilmler, quora, amazon.de, turkcealtyazi.org gibi sitelerin hiçbirine giriş yapamıyorum. Acaba ne yapmam lazım. Modemi yeniden güncelledim, açığ kapattım vs yine de değişen bir şey olmadı. Lütfen yardım edin.

    Merhaba



    Modemi komple resetleyip baştan kurmanızı öneririm ama bilmiyorsanız bulaşmayın. (ISS kullanıcı adı şifre)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus dsl n16 modemin internet hızımı yarıya düşürmesi sorunu yüzünden iade etmek zorunda kalacağım :( cekim kalitesi vs güzel ürün... Yardımcı olabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Yarın ASUS Müşteri hizmetlerini arayıp görüşürsünüz sonuç çıkmazsa iade edersiniz.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar turknet adsl 16mbit kullanıcısıyim.ayın 1inden itibaren VDSL yukselttim hattımı .bana VDSL modem lazım fakat ..wifi çekişi önemli benim için..ps4pro telefon PC filan wifi ile bağlanıyorum sadece.. tplink vr400 tplink vr600 modellerini düşünmüştüm asuslar nasıldır hangisinin wifi çekişi daha güçlüdür sizce..öneri alabilir miyim bu konuda araştırdım ama çok bir bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mt8

    Bir çok marka model kullanmış ve ağ sistemlerinden iyi anlayan biri olarak söylüyorum, sakın ama sakın bu modemi almayın. Asusun anakartlarının rezaleti yetmemiş, bunuda rezil etmiş. Arayüzde herhangi birşeyi kayıt ettiğinizde 1 dk bekliyorsunuz. internete bağlanması 5 dk sürüyor. firewall çalışmıyor ( karalistede internete çıkışını istemediğiniz ip ye sahip bilgisayar hala internete çıkıyor, müşteri temsilcileri bırakın yardımcı olmayı, menünün yerini onlara ben öğrettim, sonra yazılı olarak şikayetimi aldılar, güya 1 gün sonra döneceklerde 2 hafta geçti ) 300 tl ye aldığım 80 tl zararına satmak zorunda kaldım. Bol bol arayüze caf caflı menü eklemişler, hiçbir halta yaramıyor. Güya iki işlemciymiş, tamamen sahtekarlık. Açma tuşuna bastığınızda 5 dk sonra açılıp internete bağlanıyor. Diyelim ki mac filtre ekliyorsunuz ve elinizde 100 adet mac adresi var, bence bu modemle uğraşmaktansa gidin intihar edin. Bende tp linkten daha iyisi varmıdır diye bunu almıştım, koşa koşa gidip tp linkime geri döndüm.

    Tplink hangi model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wifi çekim kalitesi yüksek olan hangi modeli önerirsiniz ? (aradaki mesafe yaklaşık 20 metre ve 3 duvar var)
  • Asus DSL-N12E modemim var ancak bu modemden hiç verim alamıyorum. İnternet hızım stabil değil ve çoğu zaman modemi açıp kapatmak durumunda kalıyorum. Hattımda herhangi bir sorun yok telekomdan da test ettirdim farklı bir modemle de test ettim. Acaba bu modem için en iyi ayar nedir?
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.