Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.892.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71727173717471757176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Diğer illere bakamadim ama muhtemelen İstanbul içi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas


    quote:

    Orijinalden alıntı: The Loner

    Şimdi internetten araştırdım. Amazon bf'ye erken giriyor. Bf bugün basliyor ve ayın 25'ine kadar devam ediyor. Hergün farklı indirimler gelecekmiş. 40 dolara g502 bekleyen tayfa burda mısınız yoklama alıyorum !

    Kaymak?

    " Amazon Black Friday 2016 Başladı Bile!
    Kara cuma indirimlerinden en iyi yararlanabileceğiniz site Amazon.com’dur. Amazon’un Black Friday indirimi gerçekten meşhurdur ve her yıl özellikle kendi sattığı ürünlerde ciddi oranda indirimler yapar. Her türlü ürünü bulabileceğimiz için de yurtdışından alışverişte bizim için ilk duraktır. Eğer uzun süredir almak istediğiniz bir ürün var ise fiyatını kontrol edin derim. Sonra kaçırırsanız, üzülebilirsiniz.

    Amazon bu sene Black Friday 2016’ya erken girdi ve sitesindeki binlerce ürün şu an indirime girdi. 25 Kasım’a kadar da her gün farklı ürünlerde indirim olacak. "

    Diye yazıyor bu sitede ;
    http://www.balbazar.com/black-friday-2016-kara-cuma-geliyor/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • BF'ye daha 10 gün yok mu? Niye heyecan yaptınız durduk yere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    BF'ye daha 10 gün yok mu? Niye heyecan yaptınız durduk yere

    Amazon bu yıl erken başladı. Bf indirimleri bugünden ayın 25'ine kadar sürecek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba amazondan bu monitörü almayı düşünüyorumhttps://www.amazon.com/PG278Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B01AWGY9MG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1479107965&sr=8-2&keywords=ASUS%2BROG%2BSWIFT%2BPG348Q&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011&th=1 , Acaba üründe sıkıntı çıkarsa yada bozulursa garanti işi nasıl oluyor ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.




  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Süper haber bu teşekkürler. .de'de de başladı mı?
  • Profesyonel fotoğraf makinesi önerecek var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Süper haber bu teşekkürler. .de'de de başladı mı?

    şuan sadece .com ve .uk de indirimleri görüyorum. .de'de rastlamadım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfadaki monitörü çok beğendim, bfde indirime girmesini bekleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 14 Kasım 2016; 10:27:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo


    quote:

    Orijinalden alıntı: trgeneral26

    Bu verdiğin bilgi için çok sağ ol aslında sorduğum soru o değildi benim sorum şu
    1)Kablosuz kulaklık olduğu için kullanırken hiç anlık kopma felan oluyor mu birde kaç metre mesafesi odan odaya kullanabiliyor musun
    2)7.1 ses kalitesi nasıl oyunlarda ve 3D de filmlerde oluyor ya ses sana yön belirtiyor. CS GO oynadıysan ses kasma diye bir olay var adamın adım seslerinden nerede olduğunu tahmin ediyorsun veya sınamada film izliyorsun ve arkadan öne doğru bir uçak sesi geliyor aynı anda filmde uçak geçiyor bunun gibi.

    1- manowar 20 metre diyor., void 12 metre diyor. void special editionda bir aparat ile 1-2 metre daha artıyor. aşağı yukarı ikiside aynı yan odadan ikiside iyi çeker. mutfağa lavaboya gidebilirsin. manowarda 3. yan odaya gittiğimde kapı kapalıyken çekmiyor kapıyı açınca çekiyor mesela.
    2- 71 gayet iyi bende creative s750 var. yani gerçek 7 hoparlör. 7.1 kulaklık daha iyi diyebilirim.

    csgo da çok kullanışlı buldum hoparlörden 10 kat daha iyi olduğu kesin 71in. nerede olduğunu bırak adam yakınlaşıyormu uzaklaşıyormu onu bile çok net duyuyorsun. hatta adam karşı koridora girmeden sen ayak seslerini duyup pusuya yatıyorsun. kulaklıkta heralde bir program var ayak seslerini artıran.
    sinema filimde bir ara arkadan ses geldi kapı açıldı koridorda bende bekliyorum noldu birimi uyandı kim geçecek diye döndüm baktım arkama sonra bir baktım meğerse o filimdeki koridorda açılmış o kapı o kadarki iyiydi. beni ters köşe etti kulaklık.

    Bu vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim artık kafamda hiç şüphe kalmadı




  • Yarın kargom yurtiçi kargoya gelecek de ben 6 gün şehir dışındayım, en fazla kaç gün şubede bekletirler ? Daha önce başına gelen oldu mu acaba ?
  • Dr. Perry Cox kullanıcısına yanıt
    Sanırım en fazla 3 gün bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Perry Cox

    Yarın kargom yurtiçi kargoya gelecek de ben 6 gün şehir dışındayım, en fazla kaç gün şubede bekletirler ? Daha önce başına gelen oldu mu acaba ?

    arayıp, bekletmelerini söyleyin, not bırakın
  • Forumdan bir çok arkadaş AOC marka monitör aldı. Bu firma ile ilgili yurt dışında muhatap olunacak bir firma bulamadım. Yani evga gibi değil. Mail atmak için bile hangi ülkedeysen oraya yönlendiriyor. Elimde AOC E2462FWH vardı ve arızalandı. Bilindiği üzere buradaki servisler müşteri memnuniyeti odaklı değil , müşteri mağduriyet odaklı kurulmuş. 1 ayı aşan uğraştan sonra ki o arada monitör 3 kere servise gitti arıza yoktur diyerek geri yolladılar. Sonuçta AOC nin Türkiye temsilcisi devreye girerek değişim kararı çıkardılar. Şu an elimde vatan bilgisayar çeki ile kalakaldım. Ben ben olayım ,sizde siz olun bir daha vatan bilgisayardan bir şey almayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogmatik

    Forumdan bir çok arkadaş AOC marka monitör aldı. Bu firma ile ilgili yurt dışında muhatap olunacak bir firma bulamadım. Yani evga gibi değil. Mail atmak için bile hangi ülkedeysen oraya yönlendiriyor. Elimde AOC E2462FWH vardı ve arızalandı. Bilindiği üzere buradaki servisler müşteri memnuniyeti odaklı değil , müşteri mağduriyet odaklı kurulmuş. 1 ayı aşan uğraştan sonra ki o arada monitör 3 kere servise gitti arıza yoktur diyerek geri yolladılar. Sonuçta AOC nin Türkiye temsilcisi devreye girerek değişim kararı çıkardılar. Şu an elimde vatan bilgisayar çeki ile kalakaldım. Ben ben olayım ,sizde siz olun bir daha vatan bilgisayardan bir şey almayın.

    Allah kimseyi sömürgeci vatan cmpter e muhtaç eylemesin. Tez zamanda herkesin bilinçlenip, amazon gibi farklı alternatifler bulmasını nasip eylesin. Amin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba 1 saat önce ups kargodan aradılar mail aticaklarini bunu doldurup geri yollamami söylediler 1 saat oldu fakat herhangi bi mail gelmedi daha önce bu uygulamayı yapan arkadaşlar mail ne kadar sürede ulaşmıştı size acaba mail adresimi yanlış mı yazdılar. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf nin geldigi yok yav bu 12 gunluk bisi var o baslamistir bf oncesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 için bu kulaklıgı almayı düşünüyorum bf beklesem gümrüksüz fiyatlara düşermi?

    https://www.amazon.com/Razer-Kraken-Chroma-Gaming-Headset/dp/B01LZM1WRC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479110058&sr=8-1&keywords=Razer+Kraken+7.1+V2
  • babike B kullanıcısına yanıt
    2 tb disk sırf purple olduğu için mi 70£ . 2tb için pahalı fiyat bence. Ama DVR kayıt amaçlı kullanacaksanız belki avantajlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 71727173717471757176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.