Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (9061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.892.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 90599060906190629063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz hocam? Hala o fiyatta sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • majestece kullanıcısına yanıt
    o bendim hocam, kaptım bir tane, teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

    Hocam attığınız mesajı özelden atabilir misiniz ben de aynı durumdayım

    Merhaba,

    Rica etsem bana da atar mısınız , ben de aynı valizi aldım

    sağlıcakla
  • Arkadaşlar şu flash dealsların vergisinin düşmesi için yok mu hazır mail taslağı
  • Bu msi gaming z170a pro carbon fiyati 150€ tr de HB da 790 falan firsat sayilmaz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    ne zaman yazsam en gec 1 saatte dönüyorlar
  • cio_cio kullanıcısına yanıt
    suan aynı fıyat değil hocam suan kargoyla beraber 73 sterlin filan yapar yani 40 tl daha pahalıya gelir ps4 için çok guzel bı kulaklık hocam..
  • benim bir sitemim olacak şu ürün taaa black friday zamanından beri Türkiye gönderimi yok ama sıcak listede yer alıyor ve bu her seferinde bakarken bir acaba oluyorum.https://www.amazon.de/gp/product/B00SAYCVTQ
    sonra birde bugün gördüğüm listeye yeni konan bu kulaklık.Bununda Tr gönderimi yok, hocam sıcak listeye bunları koyarken üyeliğiniz açıkken hemen sağdan bi adres seçip bakarsanız özellikle kulaklık baktığım şu günlerde acayip hevesim kursağımda kalıyor.https://www.amazon.de/Sennheiser-360-Special-Gaming-Headset-schwarz/dp/B01LDTRJG4?th=1

    Edit:Arkadaşlar uyardılar sağolun tekrar tekrar söylenen birşeymiş sepete eklenip alınabiliyormuş o ibareler olsa bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EjderhaNefesi -- 10 Aralık 2016; 0:42:8 >




  • Merhaba,

    İki konudan bahsedeyim, işine yarayan olur:

    1. Amazon Almaanya' dan ilk alışverişimden çekilen 1 doları hesabıma iade edildi. 3.43 çekilmişti 3.37 olarak geri geldi Süre yaklaşık 1 hafta civarı.
    2. Amazon.com dan 100 dolar gift card aldım Enpara şuan kuru 3,37 olarak hesaplıyor. Toplamda 337,37 TL çekildi. 100 dolara 5 dolar indirim de geldi.
    Şuan dolat kuru 3,48-3,5 gözüküyor serbest piyasada


    sağlıcakla
  • EjderhaNefesi kullanıcısına yanıt
    görmese daha iyi gibi
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
  • bazen murat abinin anlamadığı birşey varmı diye merak etmiyor değilim
  • EjderhaNefesi kullanıcısına yanıt
    Hocam sitem ediyorsunuz ama boş yere sitem ediyorsunuz. Bilmediğiniz farz sayıyorum. Ürün türkiyeye gönderilemez dediğine bakmayın. Bunu burada 1000 defa söyledik. Bu vermiş olduğunuz 2 link'de tr'ye gönderiliyor. Hangisini almak istiyorsanız sepete atın ilerlemeye devam edin. Son sayfada toplam tutarı göreceksiniz. Ödemeyi yaparken EUR'yu seçmeyi unutmayın. Amazon'un hangi ülkesini kullanıyorsanız o ülkenin para birimini kullanmaya öncelik verin. Cebinizden fazla para çıkmamıs olur. Umarım açıklayıcı olmustur.
  • https://www.amazon.com/gp/product/B01B5ODEF2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Skechers'ın botunu ilk defa aldım. Türkiye'de bu yok sanırım. İşte giydiğim klasik bottan ziyade dışarda günlük giyeceğim spor kıyafetlerle eşofmanla falan giyebileceğim , karda yağmurda kullanabileceğim bir ürün arıyordum. Linkte ki ürünü kargo dahil 50usd'ye aldım . Ayakkabı tank gibi Baya iri ve yüksek bi ayakkabı. Ama klasik skechers rahatlığını sonuna kadar sunuyor , bu kadar iri ve sağlam ayakkabının konforlu olması çok güzel gerçekten. Kalıbı normal. 43 giyiyordum aynen oldu. Ayakkabı kaymıyor hiçbirşekilde , burun kısmında ekstra güçlendirilmiş malzeme var , metal değiil ama çok sağlam bi malzeme araba geçse ezilmez ayağınız. Sağlam dayanıklı ve konforlu bir bot istiyorsanız fiyatı uygun bence.




  • WinKy kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bilmiyordum keşke bilseydim çok büyük fırsatlar gitti çünkü epey dip fiyatlarını da görmüştüm ben o ibareyi gördüğüm ürünlerde vazgeçiyordum hatta bundan daha yeni çıkardıkları ve pahalı olan revolver modelide aynı şekilde fırsatları vardı hep gitti pehhh
    mesajımı düzenleyeyim dışardan takip ediyorum birde çok sayfa var okuduğum yerlerde denk gelmedim hiç şu an halen bana ilginç geldi ben o ibareleri görünce bide kırmızı kırmızı 'trye gönderimi yoktur' diye denemiyordum bile almayı. sağolsun repafix de mesaj atmış alınabiliyor diye teşekkürler mesajımıda editleyeyim.
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    hocam ne almıştınız ki ? birde hangi siteden aldınız ? euro olarak çekmesi için amazon de.fr.it gibi sitelerden almanız gerekir.
  • Formel kullanıcısına yanıt
    o nasıl bot hocam tank gibi görünüyor :D taban çok yüksek bence.
  • Formel kullanıcısına yanıt
    Skechers'da '' WORK '' ibaresi yer alan modeller her zaman iş ayakkabısı olarak geçer ve normal ayakkabılara nazaran ağır olurlar. Sebebide ön ve arkada bilek kısımlarını saran yerlerde ayağı korumak için demir olur. Almışsınız sanırım hayırlı olsun fakat alacak arkadaşlar ayakkabının hafıfliğine önem veriyorsa work yazmayan modelleri tercih etmelerini öneririm. Hayırlı geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 10 Aralık 2016; 0:41:58 >
  • Beyler amazon.de den aldigimiz ps4 lerin eurasia garantilerini aktif etmek icin ne yapmaliyiz. herhangi bir yere kayit vb gerekli mi ya da yapilmasi gereken islem nedir. Forumda konusunu bulamadim. Ilgili linki yollayacak ya da Bilgi verebilecek arkadaslar varsa cok buyuk sevaba girer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ring

    Merhaba,

    İki konudan bahsedeyim, işine yarayan olur:

    1. Amazon Almaanya' dan ilk alışverişimden çekilen 1 doları hesabıma iade edildi. 3.43 çekilmişti 3.37 olarak geri geldi Süre yaklaşık 1 hafta civarı.
    2. Amazon.com dan 100 dolar gift card aldım Enpara şuan kuru 3,37 olarak hesaplıyor. Toplamda 337,37 TL çekildi. 100 dolara 5 dolar indirim de geldi.
    Şuan dolat kuru 3,48-3,5 gözüküyor serbest piyasada


    sağlıcakla

    Merhaba merak ettiğim birşey sorucam benim 2 alışverişim oldu birkaç gün önce garanti maaş kartıma bağlı sanal kart oluşturdum ödemeyi euro ya çevirerek yaptım ama baya yüksek rakamdan kesti ücreti anlaığım kadarıyla en para baya avantajlı bu konuda en para kartı almalımıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 90599060906190629063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.