Şimdi Ara

TR İLK CONROE TESTLERİ / UPDATE #1 3Dmark puanları eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

murat kolay gelsin tabi millet aylardır conroe manyağı oldu skorlara burun kıvırıyorlar ama sonuçta tr spi rekoru hadi hayırlı olsun
    yalnız 350fsb az tabi bord problem sanırım
    devamını bekliyoruz
    birde işlemciden yana aklımızda soru işareti kalmadı artık ama mainbord tarafı hala karanlık

Aslında FSB kasmak olsa olay çarpanı düşürüp çıkarım FSB'de. Zaten yeni nesil boardlar arasında en stabil olanı bu board. Gigabyte 965. Kullanılan kondansatörler Aliminyum polymer solid kondansatörler. Verdiği voltajlarda çok iyi. İşlemciye 2.2v, vdimm 2.57v, vmch 2.2v, vfsb 2.4v veriyor ki bunlar çok iyi değerler. Ama ram timinglerini ayarlayamadığım için bandwith kasmanında bir anlamı kalmıyor. Bu bios sample bios, birçok bug var dediğim gibi ama ilk çıkan biosta bu kartı konuşturacağım. Insanlara şu anda itici gelebilir bu kadar ama yakında xtremede bandwith konusunda tek kart olacak sanırım.

gerçekten özellikle vdimm çok iyi bizim ramleree6600 almayı düşündüğüm için fsb ye önem veriyorum ön yargılı davranmamak lazım tabi yeni bios ile bakalım neler yapacak

• bordun testleri burada

http://www.vr-zone.com/?i=3745&s=1
  • Yaşanan problemler aşıldıktan sonra çok çok daha iyi skorların geleceği aşikar
    Şu anda bile aldıklarınız süper
    Testlerin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Murat kolay gelsin :)

Yeni bir şey keşfettim arkadaşlar,,,,Bu işin sonu yok

Artık kensfield la başlayalım diyecem ama kendimize sponsor bulmamız lazım,,,,Murat a Chip dergisi sponsor olmuş,,,bize de Hülya sponsor olurmu acaba,,,başka türlü kalkamayacaz bu işin altından...maddi anlamda değil,malı ele geçirmek anlamında :)
  • abi hülya boşta malı ele geçirebilirsin
    e8000 iyi gider yanında
    chip test merkezine teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 23 Haziran 2006; 22:40:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Murat kolay gelsin :)

Artık kensfield la başlayalım diyecem ama kendimize sponsor bulmamız lazım,,,,Murat a Chip dergisi sponsor olmuş,,,bize de Hülya sponsor olurmu acaba,,,başka türlü kalkamayacaz bu işin altından...maddi anlamda değil,malı ele geçirmek anlamında :)

Sen Hülya yı sponsor yap, bende Kaya yı yapayım :D
  • Güzel bir Test olmuş
    şu ram timingleri Thaiphoon Burner ile değiştirilmez mi acaba
    gerçi değer mi ayrı bi konu
  • abi birde e6300 kısmını görsek, gariban işi
  • umarım bian önce sorunları giderirsin murat..hayırlı olsun bakam..
  • arkadaşlar benim mesajım silinmiş ya alla alla 11 sn bekleriz diye yazmiştim mesajım neden silindi
  • Testler hayırlı olsun bizim için son çıkan nvidia driverına tam destek gelmiş nvidia dan full driver yani 91.31
    bu arada conroelar 975x chipsetlerde sorunsuz çalışacak değil mi herhangi bir kısıtlama yok sanırım
  • kardeş eline yeni geçmesine rağmen bence gayet güzel skorlar olmuş inşlh sistem tam kurulurda yeni tr rekorları devam eder ln2 show time
  • çok iyi parçalar gerçekten
    testlerinizde başarılar diliyorum
    kolay gelsin
  • quote:

aşıladınız bize bu hastalığı sonra "bu işin sonu yok" uyku girmez oldu gözüme ya

murat tebrikler nihayet başladın...diğer projeleri bekliyoruz..görüşmek dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 24 Haziran 2006; 19:17:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

quote:

aşıladınız bize bu hastalığı sonra "bu işin sonu yok" uyku girmez oldu gözüme ya

+1

• Amd ile mutlu mesut yaşarken intelinde yaptığı işmi

Kim uraşcak sistem değişmeyle şimdi
  • Sonunda foruma özgü conroe testlerine kavuştuk.Murat arkadaşa bu katkısından dolayı teşekkürler.Fakat yolunda gitmeyen birşeyler var. Süper pi tamam da 3Dmark testleri beklenenden çok düşük çıkmış.Özellikle mother nature testleri tek çekirdeğin oldukça altında.2K05 skoru ise zaten venice 3000 le bile alınabilecek bir skor.Yüksek skorlar low detayda ortaya çıkmış kalite işin içine girdiğinde skorlar geri kalmış.Demek ki oyuncular için Conroe dan verim almak pek mümkün değil gibi şu sıralar.Ben bu durumda sistem değiştirmek yerine beklemeyi tercih ederim şahsen.Sorunlar halledilip gerçek skorlar yavaş yavaş gelsin bakalım.Bekleyelim görelim.
  • evet conroeler işin içine detay girince oyunlarda pek fazlada etkili olamıyorlar.Bu testte olduğu gibi:

TR İLK CONROE TESTLERİ / UPDATE #1 3Dmark puanları eklendi

ama uygulama performansına denilecek söz yok...
  • İki gündür sabah akşam uğraşıyorum, anakartla ilgili bir problem var. Benchmarklarda düşük sonuçlar çıkıyor. Sanırım bios yüzünden. Daha fazla uğraşmayacağım bu anakart ile. Birkaç kişinin testi ile karşılaştırdığımda ciddi problemler olduğu ortaya çıkıyor. Tweakler biraz puan kazandırdı, fakat ramlere voltaj veremediğim için çok performans kaybım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 25 Haziran 2006; 1:44:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

İki gündür sabah akşam uğraşıyorum, anakartla ilgili bir problem var. Benchmarklarda düşük sonuçlar çıkıyor. Sanırım bios yüzünden. Daha fazla uğraşmayacağım bu anakart ile. Birkaç kişinin testi ile karşılaştırdığımda ciddi problemler olduğu ortaya çıkıyor. Tweakler biraz puan kazandırdı, fakat ramlere voltaj veremediğim için çok performans kaybım var.

ah ah ne olacak bu bord mevzuuu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.