Keşke sadece adcler tanka focuslansa. SS vermeyenlere, ss nerde diye sorunca, öldüm ölünce ss mi verilir diyenlerin olduğu bir yer.
Bu SS isteyenlere kıl oluyorum ben. Minimap ı süs olsun diye komamış riot,alırsın 75 e bir vard atarsın sağa-sola,harita yı arada bir gözlersin,gang yemekten kurtulursun. Vard mı almadın,yine de haritada mevcut olan vard bölgelerini ara sıra gözlemlersin,baktın adam geliyor,tahmini geliş süresi dragondan mid e 10 sn yedir,gidersin kule dibine.
SS vermedin diyenler de zaten verilen SS i ya ölmek üzere iken görür,ya da öldükten sonra. Sen daha minimap a bakmıyorsan,chat a baktığına nasıl inanayım değil mi ?
Herkes okulda.Çabuk zil çalmadan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Keşke sadece adcler tanka focuslansa. SS vermeyenlere, ss nerde diye sorunca, öldüm ölünce ss mi verilir diyenlerin olduğu bir yer.
Bu SS isteyenlere kıl oluyorum ben. Minimap ı süs olsun diye komamış riot,alırsın 75 e bir vard atarsın sağa-sola,harita yı arada bir gözlersin,gang yemekten kurtulursun. Vard mı almadın,yine de haritada mevcut olan vard bölgelerini ara sıra gözlemlersin,baktın adam geliyor,tahmini geliş süresi dragondan mid e 10 sn yedir,gidersin kule dibine.
SS vermedin diyenler de zaten verilen SS i ya ölmek üzere iken görür,ya da öldükten sonra. Sen daha minimap a bakmıyorsan,chat a baktığına nasıl inanayım değil mi ?
La tamam he ne sorun ettiniz sfsdfsdfsd. Ss verilir yani verilmemesi için bi sebep yok. Oyun oynuyon orda altı üstü bir ss yazarak belki adamın gang yemesinin önüne geçecen belki o anda bakmıyo adam haritaya belki o sırada combatta adam bakamıyo haritaya bir şey olmuş bakamamış. Sen ss diyince onu görecek belki dönecek yemiyecek gangi. Nolacak yani altı üstü bir ss yazınca niye bu kadar kızdın. Sonuçta o yazdığın ss senin de işine yarayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: MrVayne
quote:
Orijinalden alıntı: iyavuzoz
Peki anneleri yemeğini hazırladığı için afk kalanlar ? İnternet kafede süresi bitenler
öyle kaç tane adam geliyor ki ? bunlar çoğunlukla milletin abartmaları tr'de 600 oyunluk tecrübem var 1 kere geldi böyle
Senin banyoda zemzem suyu akıyor dostum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme