Şimdi Ara

TR'deki gavurlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugunki qq konumuz TR'deki yabancılar . Ranked girdik yine adam chate sion ad or ap yazdı bende ad dedim solo pickledim sonra adam no i'm solo diyip sion pickledi ve mac basladı . Altını cızmem lazım adc yok dedim sion ad kas bota git , bota gitti ap kastı maç sonu ben malp'ın eline vermişim 2-0 karşıki carry'den fazla yapmışım birde ne göreyim sion 0-12 başladım sövmeye adam omg first sion yazdı benim şalter attı hırbo rankedda sion deniyor busefer daha agır sövdüm mutluyum.

Soru su ki niye bukadar cok yabancı var serverımızda yani burdakiler yetmiyor üstüne hediye olarakmı geliyorsunuz nedir yani ?!

• Bazıları yabancı numarası yapıyordur , gerçekten yabancı olanlarda Tr serverında adam ezmek için giriyorlardır.
  • Onlar yabancı değil "Troll"
  • İlk okul seviyesi ingilizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afganistanda asker olan amerikalı arkadaşım var ping lag muhabbetinden trde oynuyor
  • Bunların bide kendini yabancı göstermeye çalışan versiyonu vardır ki bu adamlar çoğunlukla feedlerler ve oyun sonunda all chatten Türkçe söverler
  • sion türkmüdür bilmem ama aramda 4 arkadaş duo girmişlerdi abuk subuk birşeyler yazıyorlardı yani öyle internet bakıyor falan degil bildigin konusuyorlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MiSide TR yama %90
    3 ay önce açıldı
    Battlefield Türkiye Discord
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Onlar yabancı değil "Troll"

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.