trde her qq için yeni konu açacak olsam spam sayılır,günlükte toplamaya geldim,
7.7.13
instalock Ez,instalock elise,jungle gittim,topa darius gitti elise de dedi yok birlikte gidelim,ez solo oynamam gelin yoksa bilerek feeedlerim diye tehditler felan,ben de salak gibi blue pull bekliyorum bu takımdan,elise ezreal'la laf dalaşına girince ezreal durur mu başladı oyunu mahvedicem zamanınızı yicem felan,feedlemeye başlayınca dedim /all'da report ez diye karşı adc de tam TR serveri kafasında olduğu için yoo beni kastırdı report etmiyorum felan deyince aman allahım ben ne günah işledim diye afallamaya başladım,darius dayanamadı artık dedi geliyorum bota biraz düzeltmeye çalıştı bakıyoruz bu ez hala bilerek feedliyor,report edeceğimizi söyledikçe de bu benim hesabım değil beni sarmaz felan deyince benim iyice kafa gitti,daha ilk gankımı atmışım sonunda da base gitmişim yani bu kadar olay 5-10 dakika arasında oldu sonra bi konu açmıştım troll takımlara karşı ne yapılırdiye oradaki tavsiyelere uyup dc oldum,10 dk sonra girip ignore attım adama,30 levelde bile böyle tipler varsa bu server nası düzelecek bilmiyorum.
ignore listesine eklemek isteyenler için ign'si Hyp3R