Bildirim
TR'de 1-20 arası hesap gasanlar.
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vaay longb hep sana denk geliyorum tr de
Benim nikim: Emre
Ama blokladin sanirim beni. gecen ayni takimdaydik kaptirdin gittin base de durup sadece izledim o derece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana birkaç tane isim yazayım istersen,birlikte girince oynamaktan zevk alabileceğin,oyunu bilen insanlar.Seninle eskiden oynarken gercekten oyundan zevk aliyodum bilen biriyle oynuyordum cunku.Istersen beni de ekleyebilirsin imzamda yaziyor summoner name im
1 saate gircem oyuna 20 levelim nick trabzonizm
AngelOfMurder
elsasis
IIRiskII
Dobrosky
Polonzo
Strahtmore
Bu yazdiklarimi eklersen Turkiye sunucusunda adam akilli oyun oynayabilirsin.DümenciHaydar diye biri var onu da blokla hemen
Emre seni bloklamadıydım ekledim şimdi.
Herkesi ekleyemedim oyun başladı 30lar geldi sanırım junglelar supportlar lolololo -
TheLordOfShadowS kardeşim nickim 11 lwl falan olması lazım ekleyebilirsin genelde akşamları açık olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallwax -- 1 Ocak 2013; 23:56:36 > -
inanmayın böbrek.avi olabilir -
DP ShortB ekle kardesim arada oyun atarıq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardReaction -- 1 Ocak 2013; 14:56:37 > -
Trde hesabımın ismi siluett. 11 level falan sanırım. çok nadir giriyorum tr'ye. denk gelirsek oynarız. -
TylerDurden23 level 16 -
25 var gurt, uyar mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X