Şimdi Ara

TR/Crypt.XPACK.Gen torjanı silinmiyor ve sürekli yayılıyor!! spyware doctoru devre dışı bırakıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya başlıkta yazdığım isimde bir trojan var antivir kullanıyorum neredeyse 100 kere aynı trojanı buldu sildim ve tekrar aynı uyarıyı veriyor sypware doctor yükledim lisansınıda aldım fakat %28de takılıp kalıyor ama hala tarama sürüyor fakat herhangi bir ilerleme yok hep 126.693 dosya tarandı yazısı hiç artmıyor.Başka bir program öneriniz varmı bu trojan galiba Dracula virüs temizleyicisi diye bir porgram vardı ondan geldi amcam yüklemişti bilgisayardan çok iyi anlayan bir arkadaş geldi olm bunlar casus dedi ve silerkende bu trojan hatasını verdi ve o andan itibaren hep aynı trojan uyarısını alıyorum.Lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Kutikul@:. -- 8 Aralık 2007; 20:49:07 >

• Tarama işlemlerini güvenli kipte yap.
  • güvenli kipte dahi yapsam antivir çok etkisiz bunu çözecek bir antivirüs programını biliyomusunuz bu trojanı silebilecek bir program?Nod 32 etkili olurmu sizce?
  • tekrar uyarıyı verdi ve birdefada değil her seferinde 2defa aynı uyarıyı alıyorum delete dediğim halde birsüre sonra tekrar aynısı çıkıyor
  • @aaakodi çok teşekkürler dostum.Bende araştırma yaptım ama başlığı görünce hiç girmedim bile çünkü msnde sorun yok birazdan kaspersky yükleyip taratacağım peki bu antiviri silsemmi?Silersem trojan daha çok yere dağılabilirmi?
  • Tavsiyem antivir kullanma.
    3 ay araile antiviruslerini değiştir daha kısa bir zamanda değiştirirsen daha iyi olur.
    Tek bir antiviruse güvenme.
    Hackerlar her zaman 10 adım önde.
    Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadaşım çok teşekkürler şu an kaspersky anti-virüs professionel 7yi indiriyorum
    Taratırım sonucu buraya yazarım bu arada güvenli kipte taratacağım inşallah bulur
  • yok arkadaş kaspersky yüklenmiyor daha önce yüklediniz diyor galiba beta sürüm felan yazıyor uyarıda kasperskydan başka ne yükleyebilirim nod32 etkili olurmu sizce?
  • birşey farkettim virüs durmadan yayılıyor her seferinde farklı dosyadan uyarı veriyor!!!şimdi güvenli kipte antivirle tekrar tarama yaptırıyorum ve dua ediyorumki silinsin
  • güvenli kipte tarattım ve 1 saat 10 dakika sürdü ve sadece 1 uyarı verdi ama pc açılınca tekrar trojan uyarısı çıktı ve farklı bir yerden çıktı ne yapmalıyım bu trojan pcnin çalışmasına etki etmiyor başka ne gibi zararı olabilir?
    BU TOPİCTE TEK BAŞIMA YAZIYOR GİBİYİM LÜTFEN BİRİSİ DİKKATE ALSIN VE CVP YAZSIN...
    Lütfen...
  • Nod32 yi güvenli kipte kur çalıştır ve tarat
    o bulur ve siler
    system geri yükleme de yapabilirsin
    format atmak en son iş
    daha ne diyem...
    kolay gelsin
  • dostum bişey buldum bu trojan sadece tempory fileste çıkıyor buna özel bir çözüm bulabilirmiyiz?
  • Benim söylediklerimi anlayamadın zannedersem.
    Bu trojen birkaç yere bulaşmış ve kendini bilgisayarın açılışına yerleştirmiş.
    Güvenli kipte rahat temizlersin ama antivir ile değil.
    anlamadıysan çevrendeki arkadaşlarından yardım al.
  • arkadaş ben seni anladım fakat sen beni anlamadım galiba.Diyorumki sadece internete girince bu trajon alarmını veriyor ve internete girmezsem herhangi bir uyarı vermiyor zaten antivirde bulduğu virüsü siliyor şimdi mozilla indirdim internete girmiyorum hiçbir uyarı almadım.Bu iş nası oldu hiç anlamadım walla
  • Başta söyle
    De ki internet explorerle internete giriyorum antivir şöyle bir uyarı veriyor
    Ve ya MSN açıyorum antivir uyarı veriyo
    Ve ya bilgisayar ilk açılışta yapıyo bunu v.s.
    Bu şekilde anlatırsan sorunu bulmak ve çözmek daha hızlı ve daha kolay olur.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.