Şimdi Ara

Tr 2019, 95.'si olup ODTÜ işletme seçen adam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Kafan güzel herhalde "velet". Bak bakalım kimlere cevap vermişim. Sen niye sincap gibi damliyorsun hemen.

Üslubunu sevdigimin bebesi.

Düzeltme: 2019 uyesiymissin lan yazık görmemiştim

Alıntıları Göster
    Dayı konuda tıpla alakalı bir mesaj var. O da tıp yazsaydi dememis.

Bug'a soktun beni wk.

La bi de say değil bu TM tıp nasıl yazsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Eylül 2020; 19:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

Dayı konuda tıpla alakalı bir mesaj var. O da tıp yazsaydi dememis.

Bug'a soktun beni wk.

La bi de say değil bu TM tıp nasıl yazsin?

Alıntıları Göster
    Mesajıma ekleme yaptim Onu oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 8 Eylül 2020; 19:45:28 >

• neden bu kadar tartışılmış bu konu anlamadım. bilinçsiz tercih deyin geçin işte. çok da irdelemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Volg Zangief

neden bu kadar tartışılmış bu konu anlamadım. bilinçsiz tercih deyin geçin işte. çok da irdelemeye gerek yok.
    Yoooo, mÖDTU> her şey. Bir kere oradan mezun olan siyo oluoo ve çok para kazanıo ayrıca Bilkent 1600 TL veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Eylül 2020; 19:50:52 >
  • Keyif adamıdır. Ayrıca mezun olunca hepinizin ceosu ya d a müdürü olma ihtimali yüksektir.

• Bir ODTÜ İşletme mezunu olarak ben olsam İstanbul tercih ederdim. Ama bunun tek nedeni Odtü'nün Ankara'da olması. İstanbul'daki İibf öğrencileri dönem içinde staj için tonlarca imkana sahipken Ankara maalesef bu yönüyle çok kısır. Onun dışında hiçbir yönüyle ODTÜ iibf Boğaziçi veya Koç'tan geri kalır değil. Teknik üniversitede İibf okunur mu diyenler de işletmenin ODTÜ'de ilk kurulan bölümlerden biri olduğunu bilmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

Bir ODTÜ İşletme mezunu olarak ben olsam İstanbul tercih ederdim. Ama bunun tek nedeni Odtü'nün Ankara'da olması. İstanbul'daki İibf öğrencileri dönem içinde staj için tonlarca imkana sahipken Ankara maalesef bu yönüyle çok kısır. Onun dışında hiçbir yönüyle ODTÜ iibf Boğaziçi veya Koç'tan geri kalır değil. Teknik üniversitede İibf okunur mu diyenler de işletmenin ODTÜ'de ilk kurulan bölümlerden biri olduğunu bilmesi gerekir.
    Nerede çalışıyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Keyif adamıdır. Ayrıca mezun olunca hepinizin ceosu ya d a müdürü olma ihtimali yüksektir.
    Gel de anlat bunu velet ve aptallara. Konu sahibi hayattan kopuk bebe de dahil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.