Şimdi Ara

TPPCRPG oynayanlar buraya ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dark, shiny ezik aranıyor satanlar varsa sölesin;talibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M€rT_ -- 8 Aralık 2007; 19:55:48 >

• arkadaşlar bu oyun ücretlimi yoksa free mi . eğer beleşde oynicam da.
  • beleş beleş sadece üye olcan msn dende aktifleştircen bu kadar ondan sonra oyna
  • PEKİ İNDİGO BELEŞMİ?
  • evet ama çok yavaş bi oyun sakın üye olma;10 gün kadar daha bekle hobo nun açacağı oyuna üye ol en iyisi
  • Ben paralı Pokémon oyunu hiç görmedim,görmeyeceğimi de eminim.

@mertcrf:Kaçdan almayı planlıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Ben paralı Pokémon oyunu hiç görmedim,görmeyeceğimi de eminim.

sen ne olduğunu söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympusta oynayan kimler?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: mertcrf

quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Ben paralı Pokémon oyunu hiç görmedim,görmeyeceğimi de eminim.

sen ne olduğunu söyle

Hocam biliyorsundur umarım Shiny,Dark ve Golden Pokémonlar Mapda çıkmıyor ve bu nedenle çok değerliler.Bende eziq yok ama 124 lvl bir Pokémon satabilirim.$30,000,000 Dolar istiyorum oda senin hatrına.İnanmassan D lerin fiyatına "Buy Pokémon" dan bakabilirsin. [D/Hoppipler hariç.Onlar Event Pokémonu olduğundan ucuzdurlar.]

• kusura bakma ben yeni başladım o kadar para yok bende bu arada darklar map ta çıkıor sanırım çünkü bugün tradede 25 level d fearow gördüm almak istedim hata verdi

• quote:

kusura bakma ben yeni başladım o kadar para yok bende bu arada darklar map ta çıkıor sanırım çünkü bugün tradede 25 level d fearow gördüm almak istedim hata verdi

Map'da çıkmıyor malesef.Adam yanlılıkla 25 lvl bir Pokémon üzerinden "Secret Swap" özelliğini kullanmış o nedenle lvl'i 25.
  • bilgilendirdiğin için saol

• quote:

bilgilendirdiğin için saol

Birde Pazarda Shiny,Dark Pokémon gördüğünde kaçırmadan al.150 lvl yapıp sıkı bir para satabilirsin.

Keşke ben görseydim 25 level D/Fearow'u.Kaçırmadan alırdım.Şimdi baktım da adamın biri almış 150 lvl yapmış 4 küsür mden satıyor.
  • bende almak için buy fearow dedim ama yeni sayfada hata(error)falan bişeyler yazıodu hem bide bi tane ezik dark kaçırdım aynı şekilde nası oldu anlamadım
  • az önce buy pokemon da 8 level shiny mightyena gördüm ve hemen atladım satın aldım süper ya allah nazardan saklasın tamda aradığım gibi
  • ben pokemon ındıgo da bos durmayıp cok kastım su an tt duzeyındeyım ve poke ındıgoyu satıp ya tppcrpg charı alacam yada biraz bekleyıp pokedox charı alıcam alıcı war
  • pokedoxa nerden başlayabilirim
  • baslaman ıcınwww.pokedox.com u yer imlerine ekleyip her gün acılıp acılmadıgına bakman lazım

bu arada merak sardım tppc ye dunden beri 6 tane 150lvl 1 300lvl kastım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.