Şimdi Ara

TP LİNK Wifi Adaptör Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TL- WN723N Model Wirelees usb adaptör aldımhttp://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn723n-150-mbps-n-kablosuz-wps-mini-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd130969&categoryId=103939&SKU=BD130969
    Kurulumunu yaptım modeme uzaklalığım yaklaşık 4 metre ve önünde hiç birşey yok hızım kabloluda 21 mb iken şimdi 2 mb düştü 5 gündür uğraşıyorum modemi yaklaştırıyorum uzaklaştıroyurm kasayı çeviyorum hızı yükseltemedim. güncel sürüm yüklü modemim huwei 655D model 54 mb a kadar. Mesafeyi modemin yanına koyacaksam eğer bu aleti almamın amacı nedir zaten 1 metre kadar yanına getirsem kablo takıp bağlanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 9 Temmuz 2014; 3:00:42 >

• Acceses pointlere bakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunun anteni bile yok, etraftaki modemlerin yaydığı kablosuz ağ dalgası bile bunun çekim hızını etkiler. WN722N modelleri falan var antenli keşke onlardan alsaydınız.
  • rock_starr kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada'nın yorumları meşhurdur, kuzuyu kurta emanet etmişsiniz gibi birşey olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.