Bildirim
tp-link wd9970 kablosuz acces point

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kablosuz olarak en kolay wps tuşu ile yapabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam daha açık anlatır mısınız. tplinkte bu özellik yok gibi geldi bana yada ben ne yapacağımı bilmiyorum sanırım.
mesela airtiese tplinki mesh ile tanıttım sonra ne yapacağım ? -
Amaciniz bir cihazdsn kablosuz ile sinysli alip tekrar ksblosuz olarak yaymaksa repeater gibi bunun icin ozel repeater cihazlar var ayni ssid ile sinyali alip yayiyorlar. Siz normal bir cihazi baglamsk istiyorsaniz kablo ile crkip fsha rahat yaparsiniz. Ayni ssid dhcp kapsli olacsk sekilde dirrk ilk modeme baglabmis olursunuz. Karsilikli taniymanizi gerektirecek bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 19 Kasım 2017; 11:48:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Amaciniz bir cihazdsn kablosuz ile sinysli alip tekrar ksblosuz olarak yaymaksa repeater gibi bunun icin ozel repeater cihazlar var ayni ssid ile sinyali alip yayiyorlar. Siz normal bir cihazi baglamsk istiyorsaniz kablo ile crkip fsha rahat yaparsiniz. Ayni ssid dhcp kapsli olacsk sekilde dirrk ilk modeme baglabmis olursunuz. Karsilikli taniymanizi gerektirecek bir durum yok.
teşkkürler,şimdi kavradım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X