Şimdi Ara

tp-link wa7510g 150 lira -->125 oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    zamanınnda almıştım 5ghz yayın almak için ama kullanamadım, kutusu ve aparatları var. teklif için pm atın, fiyat 150 lira -->125 oldu

tp-link wa7510g   150 lira -->125 oldu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreindie -- 18 Temmuz 2013; 7:09:04 >

• pm attım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

pm attım size

pm cevaplandı
  • coreindie C kullanıcısına yanıt
    2 adet fiyatımı ?
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    1 adet
  • Yuz teklif eden visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alıcı değilim sadece biilgi almak amaçlı soruyorum 5210g nin üst modelimidir birde açıkta ve kapalı alanda kaç km/metre çekmekte ? Kullanan birinden bilgi almaktır amacım sadece teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7510g-n 5ghz bandında çalışıyor, 2.4ghz değil. Bu cihaz gibi 2 tane alıp karşılıklı olarak 15 km mesafeden ağ kurabilirsiniz. 5ghz olması, 2.4 ghz cihazların sinyal kirliliğinden etkilenmemesi , daha stabil bir iletişim kurulması demek. Mikrodalga vb. bir sürü sinyal kirliliği 2.4 ghz bandındaki iletişimi parazit girişim kırınım anlamında etkiliyor. Elimde bu cihazdan bir adet var. cihaz 150mbps ,5210 un devamı herhalde 7210n olabilir, bu cihaz 2.4ghz bandında veya 2.4-5ghz iki desteğe sahip olarak piyasaya sürülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.