Şimdi Ara

Tp-link w8901g modem arayüz sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
34.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2-3 yıldır aynı şifre ile girdiğim modem arayüzüne giremiyordum.
    Ana modemi değiştirmiştik ama ben ondan olamaz diye düşündüm . Kendi modemimi resetledim falan olmadı. Sorun şuymuş ki modem ana modeme göre ağ adresini otomatik değiştiriyormu. ipconfig komutu 192.168.0.1 diye gösterdi ağgeçidini ona göre girdim giriş düzeldi. eskiden 192.168.1.1 den giriyordu.
    Sanırım modemler arası ayardan değişiyor otomatik
    Aynı sorunu yaşayanlara belki yardımcı olur.
    Yani hemen 192.168.1.1 denemeyin ip config komutu ile bakın bakalım öle mi :D
  • Ben de 2 sene TP-Link ile boğuştum..
    Yok kopmalar, yok Note2 cep telefonunun sadece google haritalar, google+, hangout gibi google çalışmaları haricinde normal olması sorunsalı, yok yukarıdaki gibi bir süre sonra kullanıcı arayüzüne girememe derdi, yok bilmemne..
    Öööööh dedim 80 liraya Airties 5352 aldım oh dedim..
  • Sene 2017 aynı sorunu yaşıyorum. Admin amin ile girerdim hep şuan giremiyorum. Korunan nesne diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2018 hala giremiyorum

İlla modemi resetlemek mi gerekiyor?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Bende TP-Link TD8961N modem var. Bir süre sonra arayüzü erişilemez hale geliyor. Modemi kapatıp açtıktan sonra tekrar erişilebilir oluyor. TP-Link'in kronik sorunu galiba. Çözüm bilmiyorum. Belki frimware update yapılabilir. Biri modemi hacklemeye kalksa yapmasının imkanı yok. Modem yanıt vermiyor
     Tp-link w8901g modem arayüz sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bende TP-Link TD8961N modem var. Bir süre sonra arayüzü erişilemez hale geliyor. Modemi kapatıp açtıktan sonra tekrar erişilebilir oluyor. TP-Link'in kronik sorunu galiba. Çözüm bilmiyorum. Belki frimware update yapılabilir. Biri modemi hacklemeye kalksa yapmasının imkanı yok. Modem yanıt vermiyor
     Tp-link w8901g modem arayüz sorunu

Aynen bugün 5 saatimi aldı en son modeme reset atıp tekrardan kurarak buldum çareyi.

• konuyu hortlatıyorum ama

sorunu ben çözdüm.

192.168.1.1 adresinde şifre isterken resete tüm ışıklar yanıp sönene kadar basmanız gerekiyor.

sonra sayfa yenilenecektir. ve arayüz için şifre isteyecek. ve arayüze girmiş olacaksınız.

sadece reset tuşuna 10 sanieden fazla basmanız gerekiyor.

iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.