Evet arkadaslar baslikta belirttigim gibi boyle bir sorunum var. Varolan kablolu modemime bagladigim access point modemime bir turlu sifre koyamadimhttp://192.168.1.1 sayfasina baglanmam gerektigini biliyorum ancak bu sayfaya ne yaptiysam baglanamadim ve dolayisiyla gerekli ayarlari yapamadim! Isin enteresan yani internete girerken hicbir sikinti cekmiyorum tek sorun sifre koymakta...Acil yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler
Arkadaslar yokmu yardim edebilecek kimse
Up..
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Arkadaslar yokmu yardim edebilecek kimse
Arkadaslar 10.0.0.2 adresini denedim ve suser name+sifre yazinca adsl sayfasi acildi burdan sifre koymanin bi yolu varmidir wireless e? alniz burdan gordugum sey origo yani kablolu modemimin ayarlari
Hala yapamadim hicmi birisi yok burda derdimden anlayip tavsiyede bulunabilecek Onca kisiye yardimimiz dokundu bu forumda ama isimiz dusunce kimseden cit yok boyle olmasaydi keske ...
access pointe şifre koymak için ne yapıyorsun ?
şu an kullandığım bir access point seninkiyle aynı ve istediğim her türlü şifreyi koyabiliyorum
http://www.maconet.pl/podstrony/instrukcje/TL-WA501G%20User%20Guide.pdf adresindeki pdf guide ı indir icinde acık acık anltılıo ama ben genede sana bi on bilgi veriyim kablosuz baglantının ip sini elle vererek 192.168.1.2 yapıcak ag alt maskeni 255.255.255.0 gtway adresini 192.168.1.1 verip dns olarakta 192.168.2.1 bu sekilde 192.168.1.1 access pointin menusune girerek islem yapabilirsin sifre admin kullanıcı adı admin daha sora sifrei verip aleti menuden resetliceksiniz denedim calıstı oldu ayrıca eger ayarları tamamladıktan sonra internet baglantısında sıkıntı yasarsanız kablosuz ag ozelliklerine girip ip ayarlarını tekrar otomatik ala getirin duzelir kolay gelsin :)
teşekkürler dostum. ağ mahalle'nin ortak malı olmaktan kurtuldu :)
arkadaşım benimde aynen seninki gibi bir sıkıntım var ve bir türlü çözemedim.tp-link tdw8960n modemim var.bu cihazı var olan modemime bağladım.acces point olarak kullanıyorumyani.internete de sorunsuz giriyorum ama şifre koyamıyorum.198.162.1.1 e gittiğimde gerektiği gibi kullanıcı adını da şifreyide admin olarak yazdığım halde sanki şifre yalnışmış gibi siseme giremiyorum.internete giriyorum ama bütün mahallede benimle beraber giriyoanlayan varsa acil yardım
quote:
Orijinalden alıntı: gonozom
http://www.maconet.pl/podstrony/instrukcje/TL-WA501G%20User%20Guide.pdf adresindeki pdf guide ı indir icinde acık acık anltılıo ama ben genede sana bi on bilgi veriyim kablosuz baglantının ip sini elle vererek 192.168.1.2 yapıcak ag alt maskeni 255.255.255.0 gtway adresini 192.168.1.1 verip dns olarakta 192.168.2.1 bu sekilde 192.168.1.1 access pointin menusune girerek islem yapabilirsin sifre admin kullanıcı adı admin daha sora sifrei verip aleti menuden resetliceksiniz denedim calıstı oldu ayrıca eger ayarları tamamladıktan sonra internet baglantısında sıkıntı yasarsanız kablosuz ag ozelliklerine girip ip ayarlarını tekrar otomatik ala getirin duzelir kolay gelsin :)
Her unutuşumda senin mesajını bulup hallediyorum. Önemli bir mesaj. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
quote:
Orijinalden alıntı: gonozom
Her unutuşumda senin mesajını bulup hallediyorum. Önemli bir mesaj. Teşekkürler.
2008 de yazılmış bir posta bugün teşekkür gelmesi ne güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme