Şimdi Ara

TP-LINK TL-WA501G ACCESS POINT KABLOSUZ MODEMIME SIFRE KOYAMIYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
28.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar baslikta belirttigim gibi boyle bir sorunum var. Varolan kablolu modemime bagladigim access point modemime bir turlu sifre koyamadimhttp://192.168.1.1 sayfasina baglanmam gerektigini biliyorum ancak bu sayfaya ne yaptiysam baglanamadim ve dolayisiyla gerekli ayarlari yapamadim! Isin enteresan yani internete girerken hicbir sikinti cekmiyorum tek sorun sifre koymakta...Acil yardimlarinizi bekliyorum
    Tesekkurler

• Arkadaslar yokmu yardim edebilecek kimse
  • Up..
    quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Arkadaslar yokmu yardim edebilecek kimse
  • Arkadaslar 10.0.0.2 adresini denedim ve suser name+sifre yazinca adsl sayfasi acildi burdan sifre koymanin bi yolu varmidir wireless e? alniz burdan gordugum sey origo yani kablolu modemimin ayarlari
  • Hala yapamadim hicmi birisi yok burda derdimden anlayip tavsiyede bulunabilecek Onca kisiye yardimimiz dokundu bu forumda ama isimiz dusunce kimseden cit yok boyle olmasaydi keske ...
  • access pointe şifre koymak için ne yapıyorsun ?

şu an kullandığım bir access point seninkiyle aynı ve istediğim her türlü şifreyi koyabiliyorum
  • http://www.maconet.pl/podstrony/instrukcje/TL-WA501G%20User%20Guide.pdf
    adresindeki pdf guide ı indir
    icinde acık acık anltılıo ama ben genede sana bi on bilgi veriyim kablosuz baglantının ip sini elle vererek 192.168.1.2 yapıcak ag alt maskeni 255.255.255.0 gtway adresini 192.168.1.1 verip dns olarakta 192.168.2.1
    bu sekilde
    192.168.1.1
    access pointin menusune girerek islem yapabilirsin sifre admin kullanıcı adı admin
    daha sora sifrei verip aleti menuden resetliceksiniz
    denedim calıstı oldu
    ayrıca eger ayarları tamamladıktan sonra internet baglantısında sıkıntı yasarsanız
    kablosuz ag ozelliklerine girip ip ayarlarını tekrar otomatik ala getirin duzelir
    kolay gelsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler dostum. ağ mahalle'nin ortak malı olmaktan kurtuldu :)
  • arkadaşım benimde aynen seninki gibi bir sıkıntım var ve bir türlü çözemedim.tp-link tdw8960n modemim var.bu cihazı var olan modemime bağladım.acces point olarak kullanıyorumyani.internete de sorunsuz giriyorum ama şifre koyamıyorum.198.162.1.1 e gittiğimde gerektiği gibi kullanıcı adını da şifreyide admin olarak yazdığım halde sanki şifre yalnışmış gibi siseme giremiyorum.internete giriyorum ama bütün mahallede benimle beraber giriyoanlayan varsa acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonozom

http://www.maconet.pl/podstrony/instrukcje/TL-WA501G%20User%20Guide.pdf
    icinde acık acık anltılıo ama ben genede sana bi on bilgi veriyim kablosuz baglantının ip sini elle vererek 192.168.1.2 yapıcak ag alt maskeni 255.255.255.0 gtway adresini 192.168.1.1 verip dns olarakta 192.168.2.1
    bu sekilde
    192.168.1.1
    access pointin menusune girerek islem yapabilirsin sifre admin kullanıcı adı admin
    denedim calıstı oldu
    ayrıca eger ayarları tamamladıktan sonra internet baglantısında sıkıntı yasarsanız
    kablosuz ag ozelliklerine girip ip ayarlarını tekrar otomatik ala getirin duzelir

Her unutuşumda senin mesajını bulup hallediyorum. Önemli bir mesaj. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: gonozom

http://www.maconet.pl/podstrony/instrukcje/TL-WA501G%20User%20Guide.pdf
    bu sekilde
    192.168.1.1
    denedim calıstı oldu

Her unutuşumda senin mesajını bulup hallediyorum. Önemli bir mesaj. Teşekkürler.

2008 de yazılmış bir posta bugün teşekkür gelmesi ne güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.