Şimdi Ara

TP-Link Archer VR300 -- Keenetic Omni DSL Hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Keenetic (300)

hangisini önerirsiniz ? Keenetic extra 470 tl benim için fazla. Turk net kullanmaktayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zaten bir ürünün bütçeni aştığını söylemişsin. Bu durumda Archer VR300 alabilirsin, ürün F/P ürünü, TP-LINK kendini kanıtlamış bir firma, destek hizmetleri sorunsuz. Düşünme al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikasaroysroys kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Buyuk saticilardan Hb-M.Makrt-Amazon vb. hangisi bu markalardan birisini bizzati satiyorsa o nu al :)
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Keenetic markasını internete bir firma satıyor ondan başka satan yok malesef. Olmadığı için sürekli fiyatı artmakta

Tp-link büyük firmalar satmakta fiyatı aynı

Dolardan diğeri artıyor diyeceğim takip ettiğim modemler ocak ayından bu yana çok az bir fiyat oynamış ama keenetic de çok fark var.

• Xir1 kullanıcısına yanıt
    Bu sebeplerden oturu Keenetic onermem , kurumsal satis yapan firmalardan urun almak daha mantikli geliyor bana hep. 3 kurus fazla olsun amazon olsun.
  • Yeni konu acmak istemedim . Tp link vr 2100 mü extra dslmi ? Yada baskma bir modemmi bugun alınıcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp Link Archer VR300 v1.20
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eko.ekrem kullanıcısına yanıt
    Aldınız mi ?
    Keenetic kullananlar çok övüyor arayüzü ve sistem özellikleri güzel ama tp-link malzemesi ve alt yapısı güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xir1

Aldınız mi ?
    Keenetic kullananlar çok övüyor arayüzü ve sistem özellikleri güzel ama tp-link malzemesi ve alt yapısı güzel.
    Hocam daha almadım bu aksam son kez bir arastırmaya girip sipariş gececeğim artık hangisine kafam yatarsa ortada kaldım. Biri dünya markası biri ise Türkiyede cok güzel işler başarmış bir modem tabi reklam payı cok yuksek keenetic in bu duruma gelmesinde. Youtuberlerle iş birliği vs. Ama bakıcaz tabi . Bir yanım extra dsl derken bir yanım vr2100 de

• eko.ekrem kullanıcısına yanıt
    Hocam a101 de tp-link vr300 var indirimler ile yanlış hesap yapmadıysam 320 tl denk geliyor .(bakin isterseniz )

tp-link kullanıp daha sonra keenetic kullanan bir kaç kişinin yorumunu okudum memnunlar beni etkiledi.

Keenetic ısındığını ama kullanımda bir sorun yapmadığını söylüyorlar ve 4 yıl garanti hizmetide güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.