Şimdi Ara

TP-LINK Archer VR2800 vs ASUS DSLAC68U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Modem arasında takıldım kaldım hangisi daha iyi zira TP link uzun zamandır bu işte ek olarak technopatta dsl68u 9ms ping alıyor fakat Archer 2800 2 ms alıyor speedtestte archer 200 lira daha pahalı 980 tl sizce hangisini almalıyım Tp link Archer VR2800 Güçlü bir modemmi ve daha stabilmi asustan ??

• asus dsl ac68u yu tavsiye ederim. kendim dublex dairemde kullanmaktayım. ürün üst katta dairemde kurulu 120m2 alt katta 120m2 tüm odalardan rahatlıkla bağlanabiliyorum. ve ekstra download master ve media özelliklerinide fazlasıyla kullanmaktayım. torrent kullanıyorsan eğer download master vazgeçemeyeceğin özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipsit54

asus dsl ac68u yu tavsiye ederim. kendim dublex dairemde kullanmaktayım. ürün üst katta dairemde kurulu 120m2 alt katta 120m2 tüm odalardan rahatlıkla bağlanabiliyorum. ve ekstra download master ve media özelliklerinide fazlasıyla kullanmaktayım. torrent kullanıyorsan eğer download master vazgeçemeyeceğin özellik.

TP-LINK Archer VR2800 nasıldır?
  • VR2800 ile ilgili malumat ve bilgi bekliyoruz tecrübeli arkadaşlardan hala ?
  • Bende rt-ac86u var ama yinede tplinki öneririm asus alırsanız başınıza iş alırsınız orasını aç burasını kapat yok şu özellik bu özellik 3 ay cihazla uğraştım gerek yok yazılım buglarıda cabası tplinki öneririm basit sade arayüz istediğin en iyisini ben veririm diyor sen karışma he meraklısı iseniz öyle cihazı karıştırmaya özelliği kapat nasıl oldu aç basıl oldu gibisinden bu arada iphone kullanıyorsanız asus önermem şayet mumimosuydu yok explitbeaöforming filan iphonelarda sorunlu düzgün çalışmkyor iphoneların mumimo desteği filanda yok hayal kırıklıpı oldu tabi benim içim elimde birde rp-ac56 var rezalet yazılım eğer türkçe donanım sayfasına erişmeye kalkarsanız erişemiyorsunuz ingilizce yapıcaksınız klavyeyi yani asusdan uzak durun asus türkiyede bugune kadar verilen cevapları görseniz ben cihazı aldığıma değil öyle bir insanın destek pozisyonunda olmasına kahroldum üzüldüm psikolojim bozuldu uzak durun.Tp-link kullanın ha bu arada asus kullanıyorum mecbur o kadar para verdik diye ama bir daha alıcak olsam tplinki tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.