Şimdi Ara

TP-LİNK 5210G VE 5110G İLE İLGİLİ BİRKAÇ İPUCU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
14
Favori
44.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Immortal__TR

y.dışında çıktı ama türkiye için kısa sürede max 1 2 aya stoklarda.

Peki hocam şimdlik almak istesek 7210 bekleyelim mi?
    Yoksa 6210g'de işimizi görür mü?
  • 5210g demek istediniz sanırım. kaç kullanıcı kullanıcaksınız?
    5210g kurduğum 1.ağda 14 tane mevcut sorunsuz çalışıyor fakat 7510n de sorun yaşıyorm 5210g süper bi cihaz eğer 7210g de öle olcaksa beklenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal__TR

5210g demek istediniz sanırım. kaç kullanıcı kullanıcaksınız?
    5210g kurduğum 1.ağda 14 tane mevcut sorunsuz çalışıyor fakat 7510n de sorun yaşıyorm 5210g süper bi cihaz eğer 7210g de öle olcaksa beklenebilir

Evet hocam sadece bir kişi yalnız ama ben client modunda 300n bir cihaza baglanicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 5210g cihazlarımı köprü modunda kullanıyorum ve ping watch dog özelliğinide açıyorum sorunsuz kullanıyorum şuan.
  • arkadaşlar benim cihazın lan ışığı yanmıyor WA5210G iki üç tane kablo denedim bir türlü LAN ışığı yanmadı, başka bilgisayarda da denedim yine olmadı, başka kablolar denedim olmadı, arkadaştan almıştım cihazı bunun özel bir kablosu varmıdır yoksa normal lan olurmu?
  • normal lan yanar bi cihazınızı resetleyin isterseniz birde poeye bakın. ara kablo ne kadar kısa olursa okadar iyi olur
  • Immortal__TR I kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın sadece Power ışığı yanıyor, reset tuşuna basılı tutuyorum, ama ışıklarda bir gelişme yok , power ışığı hep yanık kalıyor. Onun da yanıp sönmesi falan lazım değilmi resette?
    Bu arada kablolarım en fazla 1 metre.
  • cihazda sorun olması %90 aldğnz kişiye sordunuzmu ?
    Hocam o da kullanmadı hiç bir aldı kenara attı uzun süre kenarda kaldı. Bu ufak POE parçasının yedeği satılıyormudur biliyormusunuz?
  • satan vardır mutlaka forumda araştrmalısnız biraz
  • Adrenaline-tr kullanıcısına yanıt
    2 bölgeye anten taksak ? bu sorun çözülürmü birde cliente alsak ?
  •  TP-LİNK 5210G VE 5110G İLE İLGİLİ BİRKAÇ İPUCU

Arkadaşlar kablo mesafem çok kısa ama neden lan isigimi yakamadım bir kaç kablo ve farklı bilgisayar ile denedim ama olmadı bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrito -- 25 Eylül 2013; 22:45:08 >
  • poede sorun olsa elektrik hiç gelmezdi. ama yinede varsa farklı bi poe ile deneyin cihazlar fabrika çkşlı olarak client olarak geliyor diye biliyorm 192.168.1.254 ping atabiliyormusnuz ?
    Ya şimdi elindeki cihazın menüsünde tam ne var net olarak hatırlamıyorum fakat....bu işin randumanlı olmasını istiyorsan....
    -----
    öncelikle her iki cihazı horizontal yap.... yukarıda kalan cihazın aşağıya bakmasını sağla, nasıl yapacağım dersen 2 tane ayağın üst tarafta kalanının altına bir tahta sıkıştır kelepçi ile tuttur cihaz aşağıya meyilli olarak duracaktır , yani tahta veya başka birşey ile birebir yatay görüş sağlaman gerekiyor.... ne cihaz kullanırsan kullan yatay sinyal ve açı vardır , bende sector anten var kendisinde eğim ayarı var aşağı yukarı baktırabiliyorsun direkt karşıya bakarsa olmuyor mesela az aşağıya bakıyor....
    ----
    bu arada tp-linkte biridge mod ayrı hiç görmedim sizin cihazlar yeni olduğundan varmıdır bilmiyorum , AP, Client , AP-router modları bulunuyor bendekinde, hiç ayar karıştırmadan hızlı kurulumdan verici cihazı AP olarak ayarlayın, Alıcı cihazı ise Client olarak ayarlayın TP-linklerin bazıları firmware nedeniyle bridge çalışıyor zaten....
    ---
    UBNT de olsaydı verici cihazı bridge modda kurar, alıcı cihazı da client-bridge yapardım, bu ping sürelerini kısar ve cihaz üzerindeki yükün modemle paylaştırılmasını sağlayarak daha fazla kullanıcıya izin verir.... verici cihazda DHCP kapalı , alıcı Cihazda açık bırakırsın tamm... yani ben cihazların ne durumda olduklarını bile unuttum 4 aydır açık çalışıyorlar...kapatma müdahale yok fırtına falan etkilemiyor....
    ----
    ayrıca yinede herşeyi doğru yaptığınızı düşünüyorsanız çevre şartlarını bir gözden geçirmenizi öneririm....

Kardeşim ilgin için sağol sorun adaptordeymis yanlış adaptör göndermiş 6 v ama cihaz 12 ile çalışıyor

• Arkadaşlar şifresi olmayan bir sürü ağ bulmaya başladım.
    bunları evimde nasıl kablosuz ağ olarak dağıtabilirim?
    Şifresiz dağıtım yapma olayım bu cihaz ile mevcutmu illa şifre girmem mi gerekiyor?
  • normalde 9v olması lazm orjinalleri 12v kullanıyorsan daha uzun bi poe kullanabilirsin (yani poeden apye 10 20metre cat üzerinden elektrik)
    hocam bir üstteki soruma ne dersin? Şifresiz ağlara bağlanabilirmiyim?
  • client modda alırsın bağlantıyı şifre yoksa eğer ve bağlanırsın
  • Adrenaline-tr kullanıcısına yanıt
    kot farkı olmasa aynı hizada olsa? verticalmi olucaktır?
    kot farkı olduğu içinmi horizontal?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.