Şimdi Ara

TP-LINK 15 Dbi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana acilen bir yardımcı olursanız sevinirim yarın TP-LINK TL-ANT2415D 15 DBI OUTDOOR veya bunun 12 Dbi li olanı bu marka bir anten alacağım ama modemim bu antene olur mu olmaz mı bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

Antene bakmak için http://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-tl-ant2415d-tl-ant2415d-15-dbi-outdoor-omni-direc-anten/productdetails.aspx?I_ID=50283

modem özellikleri

ARKADAŞLAR BUDA BİR BAŞKA ANTEN 12 DBİ LİK http://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-ant2412d-ant2412d-12-dbi-outdoor-omni-direc-anten/productdetails.aspx?I_ID=43133 İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wıld wolf -- 2 Mayıs 2011; 11:46:00 >

• arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • wlan için üretilen her anten her modeme takılabilir, nasıl bir uyuşmazlıktan bahsettiğinizi anlayamadım. yüksek kazançlı antenlerin konnektörlerini N-tipi yaparlar genellikle ama mutlaka N-SMA çevirici adaptörü de beraberinde verirler.
    HDD: 1TB Hitachi Deskstar 7200rpm 32MB Cache SSD: 120GB OCZ Agility 3 PSU: 700W Cooler Master Silent Pro
    Monitör: 22" ASUS VW228N TFT-LED 1080p DVD-RW: LG Super-Multi 22x Klavye: Microsoft Comfort Curve 2000
    Fare: Logitech VX Revolution Hoparlör: Sony SRS-D5 2.1 50W
  • arkadaş anlatmak istediğim bu modeme bu anten ler frekans olarak destek veriyor mu yani 15 dbi yada 12 dbi hangi si daha iyi olur modemin özelliği yukarıda linklerde vatanda bilgisayarda antenler var
  • modem de 2.4G frekansında antenler de, uyumlu elbet. zaten bildiğim kadarıyla piyasada sadece 5G frekansında çalışan modem yok ve yine bildiğim kadarıyla piyasada 5G frekasnlı anten de satılmıyor. o yüzden link vermene gerek yok iddia ediyorum piyasada bulabileceğin tüm antenler tüm modemlere uyumludur.
    HDD: 1TB Hitachi Deskstar 7200rpm 32MB Cache SSD: 120GB OCZ Agility 3 PSU: 700W Cooler Master Silent Pro
    Monitör: 22" ASUS VW228N TFT-LED 1080p DVD-RW: LG Super-Multi 22x Klavye: Microsoft Comfort Curve 2000
    Fare: Logitech VX Revolution Hoparlör: Sony SRS-D5 2.1 50W
  • eyvallah kardeş

anteni sökülüyürsa 5 desibellik antenler işini görür..üzerindeki zayıf kalıyor...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-ant2415d-15dbi-outdoor-omni-direc-anten/ProductDetails.aspx?productId=bd190042&categoryId=2699Tp-Link TL-ANT2415D 15dbi lık anteni bağlamam mümkün olurmu? bu antenin özellikleri içinde yönsüz olduğu belirtilmiş. 1. kat ile 3. kat arasında kullanılabilme olanağı iyi olurmu?
    bu anten için modemimi teğiştirmem gerekir mi?
  • kardeş ler benim modemim airties RT 206 ttnet in verdiği yukarıda özellikleri zaten ben onu çıkarılabilir anteneçevirdim ve bende TP link 15 dbi outdoor anten aldım evin üzerine kurdum ve sonuç yaklaşık 700 ile 800 metreye kadar deneme yaptım 3 kademe sinyal görüyor tabi ki modemin değiştirilmesi robotics gibi accees bir modem olsa sinyal daha da güçlenebilir eminim bunda
  • valla bende çok aradım kardeş kimse birşey bilmiyor herkes bir telden konuşuyor o yüzden denedim ve gördüm istediğime ulaştım şimdi internet yayını yapıyorum sağlıklı
  • modeminizi çıkarılabilir antene çevirme işini nasıl yaptığınızı anlayamadım. Mevcut modeminize 15dbi lık TP-LINK anteni portlardan birine bağlayarakmı.Bende rt-211 var 4 portlu 150mps lik ben bu 15dbi lık anteni almış olsam sadece modemin portunamı takıcam.Kurulum-kullanımını anlayamadım.

galiba sizde anteni çıkarılabilir modem var (rt-206) demiştiniz.o halde tp-lınk 15dbi lık anteni çıkarılabilir antene sahip veya harici anten takılabilir bir modeme bağlayabiliyoruz doğrumudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonnoz -- 12 Mayıs 2011; 11:43:05 >
  • yok kardeş ttnetin vermiş olduğu RT 206 modem bende access point ler için bir anten vardı ttnet in verdiği modemi açtım kendi orjinal anteni çıkardım point den çıkardığım anteni lehim ledim öyle yaptım sana link verim bak oradan

http://forum.donanimhaber.com/m_48572136/mpage_1/f_/key_wild%2Cwolf//tm.htm#48576185 burada benim konu var el yapımı anten yapmıştık olmamıştı modemin beyaz anteni orjinal siyahı ben yaptım çıkıyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.