Şimdi Ara

TOYOTA YENİ YARİS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 MEGAN ALACAKSIN O MOTOR O KİLOYU KALDIRMAYACAK 100KM DE 10 LT DEN FAZLA BENZİN YAKACAKSIN ONDAN SONRA NEDEN BEN 4,5 MAZOT YAKAN YARİS ALMADIM DİYE KAFAYI VURACAK KÖŞELİ DUVAR ARAYACAKSIN
  • arabanın perfonmansı nasıl çekişi,seriliği konforu hakkında da bilgi verirseniz makbulegeçer yani.
  • Corolloyı bile sırtlayan aynı motor, kilosu daha az olan Yaris de spor araba tadını veriyor.Ama dizel aracın hakkını düz vites veriri unutma.Valla bende 2 ay araştırma yaptıktan sonra Yarise karar verdim .İçim o kadar rahat ki.Aracın tek kusuru kornası inan çok komik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 22 Ocak 2006 13:21:38 >
  • dizel için mazotu nerden alıyorsunuz
  • akıllı giriş özelliği hakkında bilginiz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentcagin

Corolloyı bile sırtlayan aynı motor, kilosu daha az olan Yaris de spor araba tadını veriyor.Ama dizel aracın hakkını düz vites veriri unutma.Valla bende 2 ay araştırma yaptıktan sonra Yarise karar verdim .İçim o kadar rahat ki.Aracın tek kusuru kornası inan çok komik....

senn yarisin dizel mi? kornasını merak ettim şimdi.
  • Corolloyı bile sırtlayan aynı motor, kilosu daha az olan Yaris de spor araba tadını veriyor.Ama dizel aracın hakkını düz vites veriri unutma.Valla bende 2 ay araştırma yaptıktan sonra Yarise karar verdim .İçim o kadar rahat ki.Aracın tek kusuru kornası inan çok komik....

quote:

Orjinalden alıntı: izzetbey

arabanın perfonmansı nasıl çekişi,seriliği konforu hakkında da bilgi verirseniz makbule geçer yani.

• nasıl güzel bir sistem mi sizce
  • kardeş sen arabandan tam anlamıyla memnunmusun ya araba alacam 1,5 aydır kararsızım sıkıldım artık yaris almamı tavsiye ediyormusun
  • yok kardeşim ben,eşim ve çoçuğum biz 3 kişiyiz bagajı o kadar sorun etmiyorum önemli olan arabanın sürüşü,konforu perfonmansı bide senede en fazla 7-8 bin km yapıyorum,dizel 1,4 le 1,3 sol special arasında kararsız kaldım,biliyorsun ki ikiside aynı para 27 .000 ytl fakat sol specialde fazla özellik var sen ne dersin acaba
  • ya birde aracın çelik jantlımıydı alırken
  • başka yaris sahibi varmı acaba forumumuzda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentcagin
    Aracın tek kusuru kornası inan çok komik....

eheh katılıorum =) bisiklet kornasının ağırlaşmış ve yükselmiş hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Hocam ben bu parayı bu arabaya veren enayiler var mıdır diye düşünüyorum , aman alma sakın herkes aynı şeyi düşünecek inan bana, ayrıca sende pişman olacaksın, sen de aynı şeyi düşüneceksin, neredeyse Corollayla aynı para... 26 milyara 1.4 Megane lar varken bu arabayı almak resmen enayilik ötesi olur bence...

insaf artık
    biraz saygılı ol !!
    insanların tercihlerine enayilik diye yorum yapma ....

bu bir tercih adı üstünde..

araba ile ilgili istediğin yorumu yap
    alan adamı ne karıştırıyosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau 46

Korna çalınca öndeki araç duyuyormudur acaba...

=) yok bea sesi iyi cıkıo ama tiz farklı bi ses cıkıo
  • başka fikiri olan arkadaşlarıda bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Hocam ben bu parayı bu arabaya veren enayiler var mıdır diye düşünüyorum , aman alma sakın herkes aynı şeyi düşünecek inan bana, ayrıca sende pişman olacaksın, sen de aynı şeyi düşüneceksin, neredeyse Corollayla aynı para... 26 milyara 1.4 Megane lar varken bu arabayı almak resmen enayilik ötesi olur bence...

insaf artık
    biraz saygılı ol !!
    insanların tercihlerine enayilik diye yorum yapma ....

bu bir tercih adı üstünde..

araba ile ilgili istediğin yorumu yap
    alan adamı ne karıştırıyosun..

bencede. gerçekten akıllı kart sistemi anahtarsız çalışma ve çok iyi bir iç dizayn. o paranın karşılığını veriyor yani. sadece insanlar küçük görünce okadar etmez diye düşünüyorlar okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthavc -- 22 Ocak 2006 14:52:38 >

• ya alırken koranasını değiştirin mi desem
  • ESASINDA İKİ ARACIDA DENESEN İÇİNE DAHA ÇOK SİNER AMA BENİM SEÇİMİM DİZELDEN YANA OLDU BENDE SENCE DİZEL ALMALISIN.ALMAYA KARAR VERİRİSEN PAZARLIK AŞAMASINDA KORNAYI DEĞİŞTİRMELERİNİ DE İSTE...
  • ah hani deneyebilsem test sürüşü yok,onun için kararsızım zaten benzinlinin özelliği fazla motoru küçük herhalde dizele karar kılacağız,yine de yeni görüşlerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.