Şimdi Ara

Toyota Land Cruiser alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
24.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Arap collerinde, kutuparda, afrika steplerinde ya da sibirya bozkirlarinda kullanmiyorsaniz,
    hafta sonlarini kendinizi daga tasa vurmuyorsaniz,
    isiniz zorlu arazi kosullerinda degilse,
    ya da baska bir anlatimla, sadece sehirde kullanacaksaniz, 110 bin Euro kesinlikle verilmez.
    Degmez demiyorum, deger ama kesinlikle verilmez, hava atmak icin verilen o paraya yaziktir,
    o paraya gidilir en baba Mercedes ya da BMW alinir.

LC'yi sehirde kullanmak icin satin almak,
    aslana tasma takip cicili bicili kopeklerle parkta gezdirmeye benzer.

+1907
    We buy things we don't need, with money we don't have, to impress the people we don't like...
    Tyler Durden
  • quote:

Orijinalden alıntı: only_fun

Arkadaşlar herkese merhaba.Bizim bir aile dostumuz var.Adam 110-120 bin euro civarına bu arabayı almış.Bence bu paraya çok ama çok daha iyi araçlar alınabilirdi.Sizce yanlış mı düşünüyorum ?.Bu araba bu parayı hak ediyor mu? Sizce bu paraya değer mi ?
     Toyota Land Cruiser alınır mı ? Toyota Land Cruiser alınır mı ?

o kadar para bu toyotaya verilmez bence. güzel jeep tamam ama. daha iyileri var yani bence. Audi Q7,Range Rover,Hummer

• Kesinlikle hayır derim ben.Yani Toyota bu konuda çok zayıf, ortasını bulamıyor.Ya yaptı mı Land Cruiser gibi kaba bişey yapıyor, ya da Rav4 gibi narin bişey.
  • Ben L.C ile diger suv lari karsilastirmam bile. Suv segmentinin tutuldugu ve yogun bir sekilde kullanildigi ulkelere bakarsiniz herzaman 1. Sirada L.C vardir. gule gule kullansin. Verilen her kurusu her zaman ve her yerde hak eden bir arac. Bir cok modelini dizel benzinli modellerini kullandim. Bambaska bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan %50 %50 ayrılmış yorumlar.Kimine göre değiyor kimine göre değmiyor.Ben zaten fikrimi söylemiştim.Dostumun kendi kararı.Forumdaşların dediği gibi bize hayırlı olsun demek düşer.(Ama bence gerçekten değmez)

Para olunca alınabilir bir araç... Ben gidipte BMW, Audi , VW falan uğraşmam, bunun yerine düşüneceğim tek araç Mercedes G serisidir.

Hee ben ne yapardım...

LC nin 2000 üstü bir modelini alır, yanına da bir asfalt arabası çeker- Mazda 6-üretiliyorsa 9,Xedos,- veya Camry,Lexus,Legend gibi- LC yi dağa vurur , arkasına diğer arabayı takar gezdirirdim... :))
  • Merak ediyorum, koskoca eşşek kadar ve arazinin hatta çöl kralı LAND CRUISER ne kadar edecek acaba. Yada 100 bin Eurosu olan ne alır? Acaba 100 bin Euro'yu bir arada görmüşmüde gelmiş buraya "o parayı hayatta vermem" diye ahkam kesiyor burada.

Düşünmeden alırım tabi ki. Akıllıca bir seçim.

LAND ROVER
    WRANGLER
    LAND CRUISER
    MERCEDES G

Gerisi şehir içi evden kuaföre ve hanımlar gününe gitmek için kullanılan SUV.

Orijinalden alıntı: CAD34

Merak ediyorum, koskoca eşşek kadar ve arazinin hatta çöl kralı LAND CRUISER ne kadar edecek acaba. Yada 100 bin Eurosu olan ne alır? Acaba 100 bin Euro'yu bir arada görmüşmüde gelmiş buraya "o parayı hayatta vermem" diye ahkam kesiyor burada.

LAND ROVER
    WRANGLER
    LAND CRUISER
    MERCEDES G

+1

yalnız bence yukardaki listeye nissan patrol da eklenmeli...
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Merak ediyorum, koskoca eşşek kadar ve arazinin hatta çöl kralı LAND CRUISER ne kadar edecek acaba. Yada 100 bin Eurosu olan ne alır? Acaba 100 bin Euro'yu bir arada görmüşmüde gelmiş buraya "o parayı hayatta vermem" diye ahkam kesiyor burada.

LAND ROVER
    WRANGLER
    LAND CRUISER
    MERCEDES G

Hocam burada benim üzerime alınmam gerekiyor mu ?(100 bin euro yu bir arada görmüşmüde derken )

Toyota Land Cruiser alınır mı ?

• _____________________________
    Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
    "Yan çizme" yazın.
    Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Arap collerinde, kutuparda, afrika steplerinde ya da sibirya bozkirlarinda kullanmiyorsaniz,
    hafta sonlarini kendinizi daga tasa vurmuyorsaniz,
    isiniz zorlu arazi kosullerinda degilse,
    ya da baska bir anlatimla, sadece sehirde kullanacaksaniz, 110 bin Euro kesinlikle verilmez.
    Degmez demiyorum, deger ama kesinlikle verilmez, hava atmak icin verilen o paraya yaziktir,
    o paraya gidilir en baba Mercedes ya da BMW alinir.

LC'yi sehirde kullanmak icin satin almak,
    aslana tasma takip cicili bicili kopeklerle parkta gezdirmeye benzer.

Arkadaş çok haklı arazide kullanılmayacaksa alınmaz.120.000 EURO'ya Range Rover-Mercedes gibi Suv'lar varken bu araca para verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Toyota kullanıcısıda biraz acemi gibi geldi çok gaza basıyor yada aracın ASR sistemi iyi çalışmıyor.
    ama land rover'da çok iyiymiş hakknı vermek lazım

• quote:

Toyota Land Cruiser alınır mı ?

• Onu bilmiyorum da 2 yıllık vergisiyle B sınıfı dolu bir araç alınabiliyor. Arap ülkelerinde petrol zenginlerinin favori arabası ayrıca. Arab drift yazınca içine 5 kişi doluşup drift yaptıklarını görmüşsünüzdür. Türkiye'de biraz komik.
  • quote:

Discovery en sevdiğim Land Rover modelidir ancak bu videoda Land Cruiser da bir şeyler olduğu bariz
    yani bir dolu video var Land Cruiser'in tık demeden çıktığı kum tepeleri ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: only_fun

Anlaşılan %50 %50 ayrılmış yorumlar.Kimine göre değiyor kimine göre değmiyor.Ben zaten fikrimi söylemiştim.Dostumun kendi kararı.Forumdaşların dediği gibi bize hayırlı olsun demek düşer.(Ama bence gerçekten değmez)

Sehirde kullanilacaksa X5'inden tut Land Rover'ina, Q7'sinde GL'sine kadar hepsi LC'den daha iyidir, konforludur. Hic LC kullanmak nasip olmadi, ama duyduklarim kadariyla konforlu bir arac degil. Zaten LC' in konforla isi yok, daha dogrusu konfor odakli bir arac degil. Sehir icin bosa verilen paradir.
    Ancak is araziye gelince yukarida saydigim tum SUV'lari arasina baglar gezdirir. Arazide sadece iki rakibi vardir G ve Pajero. Gerisi incik boncuk.
    Sozun ozu, aracin ne amacla kullanilacagi onemli.

Not: LC'nin Amerika'da bile fiyati 80 bin dolardan baslar. Toyotanin 4Runner'i bile 40 bin dolarken (ki bu da muazzam bir SUV'dur) LC'ye istenen bu para aracin ne kadar ozel oldugunu gosterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.