Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ilk arabamdı moralim biraz bozuldu simdi. neyse tşk ederim bilgi verdiginiz icin. ama tam emin konuşmamışsınız tam olarak nereden ögreniirim. bayisini arasam bilebilirler mi?
  • hakadina
    ilk arabanızsa moralinizi bozmayın hava yastığında sorun yoksa tamamdır.net konuşmamaı isterseniz net konuşim sizin araba öncen kaza yapmış yapan her kimsede demişki bari yeni kasanınkini yapalım.ve yeni kasa yapılmış.herhan gibi bir servisede sorup öğrenebilirsiniz
  • 1999 Toyota Corolla 1.6 GLİ Liftback nasıl bir araçtır genel olarak bu araç hakkında bilginiz varsa açıklama yaparsanız memnun olurum.1999 model Toyota Corolla 1.6 GLİ Liftback km si 200.000 km 12250 tl bu fiyat edermi ayrıca klometresi sıkıntı olurmu araç benzinli.teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğraa

1999 Toyota Corolla 1.6 GLİ Liftback nasıl bir araçtır genel olarak bu araç hakkında bilginiz varsa açıklama yaparsanız memnun olurum.1999 model Toyota Corolla 1.6 GLİ Liftback km si 200.000 km 12250 tl bu fiyat edermi ayrıca klometresi sıkıntı olurmu araç benzinli.teşekkür ederim.

Öncelikle şunu belirtmeliyimki GLİ modeller orjinal Japonya üretimidir. Ancak LİFTBACK hakkında maalesef bilgi sahibi değilim. 200.000 Km eğer şu anki motor durumu iyi ise hiç dert etme çünki bu araçların motorları 600-700.000 Km'yi iyi kullanıcı şöfor ile rahatlıkla yapabilir.
    Fiyat için kaporta, motor ve boya durumuna göre karar verilmelidir. Eğer iyi durumda ise biraz daha pazarlık yaparak kaçırmamanı tavsiye ederim.Ayrıca eğer aracı alırsan hemen LPG taktır (1000-1300Tl) benzine göre ve gideceğin mesafeye göre ene az % 30 en fazla % 50 tasarruf edersin . Şimdiden hayırlı olsun.(Eğer ekonomik durumun müsait ise üzerine 5-6000 Tl daha ekleyerek 2002 ve sonrası modelleri de düşünebilirsin Özellikle D4D Modelleri dizel olup oldukça ekonomiktir.)

• arkadaşlar 2000-2002 aralığında corolla terra veya sol almak istiyorum yalnız olmazsa olmaz dediklerim

ABS+KLİMA fiyat olarak 2000 model terra ile sol ne kadar eder? darbesiz değişensiz makul oranda lokal boyalı (makul dediysek kaput, tavan ve bagaj kapağı hariç çamurluktur kapı sacıdır..vs) yani binici için ne kadar verilmeli?
  • 2005 AVENSİS OTMATİK :
    Şehir içi tüketimi nedir?
    Kullananlardan rica ediyorum.
  • merhaba

17 numaradan ayrılmak zorunda kaldım aç gözlü milletimiz yüzünden
    ötv zamanı arabayı sattım avensis almaya gittik yok dediler 407 aldık.
    herkese hayırlı sürüşler...
  • Arkadaşlar aracımın orjinal xenon farlarından hiç memnun değilim artık geceleri korkarak yol alıyorum neredeyse yolu hiç göstermiyorlar. Bu farların ampulleri değiştirilebiliyor mu? gidipte servise bir sürü para bayılmak istemiyorum, garantisi falan bitti zaten arabanın. Hangi marka xenon ampul önerirsiniz, ve bu değişimlerin ortalama maliyeti ne olur?
  • Konuya renk gelsin...
    Sonbaharda Yedigöller'in yolları ve Corolla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 28 Aralık 2009; 2:04:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Konuya renk gelsin...
    Sonbaharda Yedigöller'in yolları ve Corolla...
     ...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...

Muhteşem bir görüntü
  • güzel foto
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

arkadaşlar 2000-2002 aralığında corolla terra veya sol almak istiyorum yalnız olmazsa olmaz dediklerim

ABS+KLİMA fiyat olarak 2000 model terra ile sol ne kadar eder? darbesiz değişensiz makul oranda lokal boyalı (makul dediysek kaput, tavan ve bagaj kapağı hariç çamurluktur kapı sacıdır..vs) yani binici için ne kadar verilmeli?

2000 Model ABS+Klima'lılar 13.000 gibi başlıyor Temizliğe,km'ye göre...
    2002 Modeller'de ise 20.000 Lira düzeylerine kadar isteyenler var...
    Bence Herkes kendine uygun fiyatı belirleyip ona göre almalı...
    Mesela Bende 2000 Luna Special var Turkuaz,Abs+Klima+Çift Airbag+4 Cam Otomatik+Elektrikli,ısıtmalı Yan aynalar+Xenon far 100.000'Km de...Ben bazı araçlarla kıyasladığımda kendiminkini çok temiz görüyorum (Araba sevgilin gibi olursa böyle oluyor)...15.000 TL'den aşağı vermem...

• yetkili servis fiyatlarımı yazayım, gitmeden önce araştırdım ama bulamamıştım.

2001 1,4vvt-i corolla

motor yağı ve filtre değişimi - 26,25
    lastik değişimi ve başans - 30,45
    buji değişimi - 15,23
    yağ filtresi X1 - 14,62
    tapa puluX1 - 1,53
    buji X4 - 21,04
    motor yağı 10W40 X4 - 76,20
    gösterge ampulu X2 - 6,16
    Lastik bridgestone B250 X4 - 356,00

toplam 612,14 lira (28,72 lira indirim yapılmış hali)

eski lastiklerim michelin energy idi, virajlarda ve yağmurlu havalarda dişleri yendiği için kayıyordu. bridgeston ile virajlar ve bozuk yollar iyi ama içeri çok ses veriyor, çukurlarda küt küt diye sesler geliyor. asfaltta energyden kötü. michelin ile çukurlarda ses gelmiyordu öyle ve dişleri olmamasına rağmen sıfır asfaltta daha iyi performansı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfieldt -- 19 Kasım 2009; 11:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfieldt

yetkili servis fiyatlarımı yazayım, gitmeden önce araştırdım ama bulamamıştım.

2001 1,4vvt-i corolla

buji değişimi - 15,23
    yağ filtresi X1 - 14,62
    tapa puluX1 - 1,53
    buji X4 - 21,04

eski lastiklerim michelin energy idi, virajlarda ve yağmurlu havalarda dişleri yendiği için kayıyordu. bridgeston ile virajlar ve bozuk yollar iyi ama içeri çok ses veriyor, çukurlarda küt küt diye sesler geliyor. asfaltta energyden kötü. michelin ile çukurlarda ses gelmiyordu öyle ve dişleri olmamasına rağmen sıfır asfaltta daha iyi performansı vardı.

Bu fiyatlar sadece işçilik mi ?
    Çünki yağ ve filtresi 26,25 TL Yazmışsın 4 litre yağ sadece kendisi 60 Lira...
    Birde Bridgestone B250 değilde B330 veya Turanza Tipini alsaydın daha iyi olurdu B250 Biraz Alt seviye bir lastik...Bende Yazlık olarak Bridgestone B250 kullanıyorum yinede memnunum ama alt sınıf bir lastik...Kışın ise Bridgestone Blizzak Lm-30 kullanıyorum Daha karda,buzda test edemedim ama ıslak yolda ve soğukta mükemmel...

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

quote:

yetkili servis fiyatlarımı yazayım, gitmeden önce araştırdım ama bulamamıştım.

2001 1,4vvt-i corolla

buji değişimi - 15,23
    yağ filtresi X1 - 14,62
    tapa puluX1 - 1,53
    buji X4 - 21,04

Bu fiyatlar sadece işçilik mi ?
    Çünki yağ ve filtresi 26,25 TL Yazmışsın 4 litre yağ sadece kendisi 60 Lira...
    Birde Bridgestone B250 değilde B330 veya Turanza Tipini alsaydın daha iyi olurdu B250 Biraz Alt seviye bir lastik...Bende Yazlık olarak Bridgestone B250 kullanıyorum yinede memnunum ama alt sınıf bir lastik...Kışın ise Bridgestone Blizzak Lm-30 kullanıyorum Daha karda,buzda test edemedim ama ıslak yolda ve soğukta mükemmel...

İlk üç heralde işçilik ücreti, faturaya bakıp yazdım, çünkü altta da yağ filtresi X1 - 14,62 ve motor yağı 10W40 X4 - 76,20 yazıyor. Yeni farkettim aracın üzerindeki lastik B330 evo ama faturada B250 yazıyor. Kış bakım kampanyasından %15 indirimden de bahsediyorlardı.

• quote:

İlk üç heralde işçilik ücreti, faturaya bakıp yazdım, çünkü altta da yağ filtresi X1 - 14,62 ve motor yağı 10W40 X4 - 76,20 yazıyor. Yeni farkettim aracın üzerindeki lastik B330 evo ama faturada B250 yazıyor. Kış bakım kampanyasından %15 indirimden de bahsediyorlardı.

B330'u Güzel Lastik diye biliyorum...Yaşadığınız yer soğuk bir yerse Normal lastikler 7 derecenin altında hamuru,bileşeni değişmeye başlıyor belki bu yüzden dediğiniz şikayetler olmuş olabilir...
  • Merhaba arkadaşlar
    Bende size eski bir Toyotacı olarak yeni bir Toyotayla katılıyorum.
    Yeni aldığım Toyota Corolla Sol 2005 model 1,6 motor gümüş gri renkte tertemiz.Aldıktan sonra LPG taktırdım.
    Yetkili servisinden Tartarini marka LPG 45 lt lik deposuyla güzel oldu.
    1 depo daha yeni bitirdim.
    Çok seviyorum arabamı:)

Herkese Kazasız Belasız Günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksat45 -- 27 Kasım 2009; 18:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerilla100

Merhaba arkadaşlar
    Bende size eski bir Toyotacı olarak yeni bir Toyotayla katılıyorum.
    Yeni aldığım Toyota Corolla Sol 2005 model 1,6 motor gümüş gri renkte tertemiz.Aldıktan sonra LPG taktırdım.
    Yetkili servisinden Tartarini marka LPG 45 lt lik deposuyla güzel oldu.
    1 depo daha yeni bitirdim.
    Çok seviyorum arabamı:)

Herkese Kazasız Belasız Günler...

Araban hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
    Gönül isterki Benzinli Binelim ama LPG şart :)

• Teşekkür ederım...
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.