Şimdi Ara

TOYOTA HILUX 3.0 dizel 177hp (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
8.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maktastur

tek bir soru piyasada kıyamet gibi ikinci el pickuplar var iken neden hilux bulamıyorum 2007 veya 2008 model

al bak burada 12 tane var

http://www.araba.com/ara.php?action=search&powerrubrik=36&powersubrubrik=508&pricestart=500&priceend=1000000&powerrenk=0&capacityend=0&ezstart=2007&ezend=2008&carregion=0&motortyp=0&kmstart=0&kmend=0&sort=yt&resim=0

• evet var biliyorum ama neden genelde 2006 modeller satılyıor yani 102 bg olanlar 120 bg olanlarda sıfır fiyatı
  • satmak istemiyorlardr:D
  • satsalar bile acayip yüksek fiyat istiyorlar
  • daha senelerini doldurmadıklarından adamların içi gidiodur dicem ama nie almıslar ve nie satıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmrbs67

daha senelerini doldurmadıklarından adamların içi gidiodur dicem ama nie almıslar ve nie satıolar

sanırım kredi ile alıyorlar ödeyemeyince satıyorlar
  • bn anlamıyom bu adamları.Madem ödeyemeyeceksin nie alıonki kardesimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmrbs67

bn anlamıyom bu adamları.Madem ödeyemeyeceksin nie alıonki kardesimm

evdeki hesap çarşıya uymuyor sanırım
  • Az Önce TOYOTASA İle görüştüm Kesinlikle öyle bir şey yok diyorlar...3 litrelik bir araç veya otomatik bir araç getirilmiyecek diyorlar..

HILUX En son nezaman yeni nesle geçti veya makyaj yedi bilen varmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

Az Önce TOYOTASA İle görüştüm Kesinlikle öyle bir şey yok diyorlar...3 litrelik bir araç veya otomatik bir araç getirilmiyecek diyorlar..

geçen yıl yazın makyajımsı bir operasyon geçirdi.İntercooler eklendi 120 hp oldu.

seneye de kasa değiştirir.
  • quote:

Az Önce TOYOTASA İle görüştüm Kesinlikle öyle bir şey yok diyorlar...3 litrelik bir araç veya otomatik bir araç getirilmiyecek diyorlar..

2006 yılında yeni yep yeni model çıkarıldı ilk modelinde 102 bg idi motor o zaman araçta intercooler yoktu 2007 yılında ise araca intercooler eklendi ve bu yüzden araç 120 bg çıktı yalnız bayiiye otomatik sipariş verilebiliyor bu şekilde alan var ama 3500 ytl fark istiyorlarmış ben şahsen bayiiye sormadım izmirde bir arkadaşa sordurdum
  • quote:

quote:

2006 yılında yeni yep yeni model çıkarıldı ilk modelinde 102 bg idi motor o zaman araçta intercooler yoktu 2007 yılında ise araca intercooler eklendi ve bu yüzden araç 120 bg çıktı yalnız bayiiye otomatik sipariş verilebiliyor bu şekilde alan var ama 3500 ytl fark istiyorlarmış ben şahsen bayiiye sormadım izmirde bir arkadaşa sordurdum

Toyatasaya Otomatik alabilirmiyim diye sordum HAYIR Öyle bir seçenek yok dediler...

Peki yakında gelme ihtimali varmı yoksa gidip FORD RANGER Alacağım dedim..Otomatik vites bizde yok planlamamızdada yok dediler...

Yani YOK..YOK..YOK..

• quote:

quote:

quote:

Toyatasaya Otomatik alabilirmiyim diye sordum HAYIR Öyle bir seçenek yok dediler...

Peki yakında gelme ihtimali varmı yoksa gidip FORD RANGER Alacağım dedim..Otomatik vites bizde yok planlamamızdada yok dediler...

Yani YOK..YOK..YOK..

otomatik düşünüyorsan L200 ede bir bak derim

• İlk Olarak L 200 e baktım Öncelikle Yandan görünümdeki Yumurta Formlu ön kısım Bana Göre Çok Radikal Çizgiler taşıyor...

Daha Sonra içine baktım İçide çok kasvetli ve malzemelerdeki kalite hissi çok düşük geldi bana ...
  • quote:

İlk Olarak L 200 e baktım Öncelikle Yandan görünümdeki Yumurta Formlu ön kısım Bana Göre Çok Radikal Çizgiler taşıyor...

Daha Sonra içine baktım İçide çok kasvetli ve malzemelerdeki kalite hissi çok düşük geldi bana ...

yumurta formu kabinin arka kısımının daha konforlu olması için öyle tasarlanmıştır. arka koltuklar yeniL200 hariç hepsinde diktir ve diz mesafeleride L200 hariç hepsinde dar dır. buna navara da dahil.

ayrıca euro ncap testlerinede bakarsan en güvenlisi L200 dür ve fren mesafeside 40m dir şöyle düşün yaris 38m de durabilirken L200 40m de durabilmiş.
    bence bir daha alıcı gözüyle bak derim.
  • quote:

quote:

quote:

Yani YOK..YOK..YOK..

bu konuda tam bir bilgi sahibi olunca yazarım çünkü izmirde bit arkadaşım bayiiye sormuş doğruluğu konusunda tekrar teyit isteyeceğim

• 3.0 litre 4*4 hilux gelmiş otomatik 5 vites araç amerikada satılan tundraları andırımış daha görmedim ama parasıda az buz değil 63.000 lira civarı gören olursa resimlerini paylaşsın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.